temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

eğer ekstra bir ilgi bekliyorsan kesinlikle özele gitmelisin devlet hastanesindeki cogu doktor hastanın yüzüne bile bakmıyor. Bence özel

Kızlar bir şey sorucam.. ÖZel Hastane mi Devlet hastanesi mi sizce ? Hamile takibinizde ya da doğumunuzda
Ozel hastane derim ben hic ilgilenmiyorlar ben dogumumu devlette yaptim ebelerden tokat atan bile gordum cok kotu ama iyisine denk gelmen lazim oda şans işi işini şansa birakma benim özel hastanemde dogum 650tl bence vermeye her halukarda deyer.

Ay
eğer ekstra bir ilgi bekliyorsan kesinlikle özele gitmelisin devlet hastanesindeki cogu doktor hastanın yüzüne bile bakmıyor. Bence özel
Aynen katiliyorum canim cok berbat yaa özelde nasilsin iyimisin bile diyo benim doktorum.

ben devlete gittim başlarda kan tahlilleri için doktor 1 kere dahi yüzüme bakmadı bugün git yarın gel ve her gittigimde durumumu anlatıyordum beni görüp tanımadığı için cok sinirlenmiştim

Kizlar geceleri uyuyamiyorum vicudum cok kasiniyor ilk gebeliktetede oldu yaron bi dahiliyeye gozukcem iyi bisey deyilmiş bu emzimler yukseliyomuş.
canım seni aradım 2 ggün önce bulamadım sanırım telaştan . bende de lekelenme vardı maalesef artık bebeğim yok bana özelden yazabilir misin doktorun nasıl bir yöntem izledi

Düşük şeker canım doktora Gidiceksin takip ettireceksin hamur işi tatli kesiceksin sağlıklı besleneceksin arkadasim

Anladım canım. Teşekkür ederim. Ben zatem hamilelikten önce beslenme diyetindeydim. Doktorum aynı devam et dedi. O şekilde devam ediyorum. Bakalım ne çıkacak birkaç gün takip edeceğim

Canim hamilelikte alttan muayene olunmaz hurafe..
Ozelde de devlette de alttan muayane oldum ben
Bebege hic zarari yok
Alttan muayene edince bebek dusermis derler ya o da dogru deil
Ben hamile oldugumu ogrendigim an dusuk tehlikesine karsi progestan yazsaydi dr
Hic yasamazdim bu skintilari.belki de
Yani dr cok.iyi yapmis hap yazmakla sanslisin kullan
Kotu bse deil zaten

Canım kaç haftalıktı kalp atışını duymuş muydun geçmiş olsun çok
canım sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum.

kızlar artık bu gruptan ayrılıyorum gönül sonuna kadar beraber olmak isterdi ama kısmet bugüne kadarmış.Pazartesi sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. 1 hafta sonra gelin dedi. Rapor yazdı ve lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum. Dikkatli olun maalesef yaşadığım yerde tek özel hastane var.. Yapabileceğim birşey varmıydı bilmiyorum. sadece üzgünüm.. daha önce düşük yaşayıp şunu yapsaydın diyen var mı bilmiyorum belki de kısmet değildi.. Başka bebek kısmet olursa onda dikkat etmem gereken varsa yazarsanız sevinirim. özellikle lekelenme yaşayıp hamileliği devam edenler.. burda bazılarına iğne yapılıp sonra hap verilmiş bazen ondan mı diyorum.. hormonlardan sanırım kafam da karışık.. Rabbim sağlıkla bebeklerinizi ellerinize almayı nasip etsin.. inşallah bana da kısmet olur bu ilk bebeğimdi..

Allah hayirlisiyla yuzunu guldursun eminim yorumunu okuyan bu platformdaki herkes yurekten hissedio acini ve dua ediolar
Bn de cok hassasim bu konuda
Hayirlisyla yeniden hamile kalmani bebegini saglikli bi seklde kucagina almani dilerim
Sana moral lazim .bak hamile kalabiliorsun onu dusun
Birde sunu dusun
Bir dusuk.oldu die bidaha olacak die bse yok
Anne olmaktan vazgecersen anne olamazsin ancak
Oyuzden Umudunu kaybetme moralini yuksek tutmaya calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…