- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.821
Kızlar bir şey sorucam.. ÖZel Hastane mi Devlet hastanesi mi sizce ? Hamile takibinizde ya da doğumunuzda
Maalesef bebeğim artık yokBende kanama yok ama sancı var dr unu aradın mı? İnş bişey olmaz
Ozel hastane derim ben hic ilgilenmiyorlar ben dogumumu devlette yaptim ebelerden tokat atan bile gordum cok kotu ama iyisine denk gelmen lazim oda şans işi işini şansa birakma benim özel hastanemde dogum 650tl bence vermeye her halukarda deyer.Kızlar bir şey sorucam.. ÖZel Hastane mi Devlet hastanesi mi sizce ? Hamile takibinizde ya da doğumunuzda
Maalesef olmadı cnmCanım kendini çok yorma dinlen. Doktorun ne dedi?
Canim düşukmukmu oldu çok üzuldum yaaMaalesef olmadı cnm
Aynen katiliyorum canim cok berbat yaa özelde nasilsin iyimisin bile diyo benim doktorum.eğer ekstra bir ilgi bekliyorsan kesinlikle özele gitmelisin devlet hastanesindeki cogu doktor hastanın yüzüne bile bakmıyor. Bence özel
Düşük şeker canım doktora Gidiceksin takip ettireceksin hamur işi tatli kesiceksin sağlıklı besleneceksin arkadasimNormal mi peki? Doktoru ne diyor?
canım seni aradım 2 ggün önce bulamadım sanırım telaştan . bende de lekelenme vardı maalesef artık bebeğim yok bana özelden yazabilir misin doktorun nasıl bir yöntem izlediKizlar geceleri uyuyamiyorum vicudum cok kasiniyor ilk gebeliktetede oldu yaron bi dahiliyeye gozukcem iyi bisey deyilmiş bu emzimler yukseliyomuş.
canım seni aradım 2 ggün önce bulamadım sanırım telaştan . bende de lekelenme vardı maalesef artık bebeğim yok bana özelden yazabilir misin doktorun nasıl bir yöntem izledi
canım çok üzüldüm.Maalesef bebeğim artık yok(
Düşük şeker canım doktora Gidiceksin takip ettireceksin hamur işi tatli kesiceksin sağlıklı besleneceksin arkadasim
canım maalesef kaybettim bir anda bebeğim gittiOkur okumaz yazdim.sonrasinda bse yazdinmi bakmadan :)
Smdi naslsin canim dusuk tehlikeseli ahh
Biliorum
Canim hamilelikte alttan muayene olunmaz hurafe..Arkadaşlar bende dün kontrole gittim bebeğimin kesesini gördük 4haftalık hamileyim ama doktor bize önlem amaçlı düşük önleyici bi ilaç verdi fakat biz korktuk acaba düşük tehlikemiz mi var diye özellikle sorduk ama doktor da ısrarla hayır korkulacak bişey Yok sadece önlem amaçlı dedi. Madem önlem amaçlı ve sağlıklıyım neden ilaç veriliyor ki? Birde gebe olduğum halde ultrason ile bebeğime bakması gerekirken hala alttan muayene ederek bebeğime bakıyor benim bildiğim hamile bayan alttan muayene olmaz lütfen bana bi yardım edin bişey söyleyin
canım sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum.Canım kaç haftalıktı kalp atışını duymuş muydun geçmiş olsun çok
amin canımcanım çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sonunu görebileceğin bir gebelik nasip etsin inşallah sana
bugünleri görmemişe çevirsin..
Allah hayirlisiyla yuzunu guldursun eminim yorumunu okuyan bu platformdaki herkes yurekten hissedio acini ve dua ediolarcanım sabah doktora gittim 6+1 dedi ultrosonda kalp atıyor canlılık belirtisi var dedi biz duymadık. lekelenme için progestan verdi öğle aldım ilacı 2-3 saat sonra arttı leke.. akşamda kanamaya döndü acilden gittik doktoru da aradık gece gelmedi sadece serum takıldı öyle demiş sabah ta ultrosandan bakınca kese gitmiş dedi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok ani oldu gece boyu sancım vardı. sabaha doğru kanama oldu yoğun. doktora ilaca yan etkim olabilir mi onu alınca kanamaya dönüştü dedim denk gelmiştir dedi.. hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?