temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Herkese merhaba bayadır giremiyordum bulantılarım halsizlik evde çocuk bitmiş durumdayım Canları sağolsunda razıyım. Bugün kontrol vardı ikili test için gittim kalp atış hızı 164 deyince bunun cinsiyetle ilgisi var mı dedim gülerek Yok tabi ama bakalım biz bi dedi kıza benziyormuş ☺ Allahım hayırlısını versin inşallah ultrason görüntüsü baya net görünüyor değil mi ? Bir de maşallah der misiniz

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 99
oy maşallah ne güzel çıkmış kuzum, rabbim güzel ömür versin inşallahhh :)

Gecmis olsun eşimin çenesi de çıkık o ses hep geliyor sert bişey yerken nasıl yerine yerleşti tekrar.eşimin senelerdir cikikmis herhalde bundan sonra girmez yerine
O ses bende de hala oluyo ara sıra ve muhtemelen benim de tam oturması yerine. Ama o günlerde ağzını 3 cm den fazla acamiyodum ve isiramiyodum hiç bişi. Ağrı sancısı da cabası. Gece uyaniyodum agrisindan hatta kac kez agladim bile ilac kullanamiyorum diye. Esine soyle disciye gorunsun.Gece diş sıkmaktan veya dış eksikliği varsa ağızda ondan da oluyormuş damak yaptırıp kullanabilir. Veya diş eksikse onu yaptırır. Benimkinin raddesine gelmesin hiç çekilecek çile değil inan.

Sadece tiroid ilacı kullanıyorum yarın ya da cumartesi doktora sorucam hangi ilaçla devam edeyim diye midem kötü ilaç hiç almıyor inan meyve yiyorum bol bol kaldığı kadar artık
Buarada miden yandiginda iki yudum soğuk süt iç baya rahatlatır. Birkaç yudumdan fazlası da bende yanma yapıyo o yüzden az içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…