- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.721
ne güzel bende de emin olamadı cuma günü tekrar gidcem kontrole belli olur inşBenim %90erkek dedi canim 13+2de gitmistim
11+3de 155 cikti.12.haftada 168 di canim
Bende bugün gittim canım nub teorisi tutmadı. 3. Oğlum geliyor :)28 ocak canım çookk var daha :)
Benimki tuttu Canım otuz küsürdü doktor bugün çükünü gösterdi
KESE TUTMUS AMA PROFIL RESMINDEKI KARINDANSA ERKEK OLDUGU BELLI SOLDA :) HAYIRLI OLSUN SAGLIKLA GELSINBenimki tuttu Canım otuz küsürdü doktor bugün çükünü gösterdi
İnsallah canım benimne güzel bende de emin olamadı cuma günü tekrar gidcem kontrole belli olur inş
Seninki de tutmus hayirli olsun canim :) bakalim benimki ne olacak.O değere göre benimki de erkek canım. Doktor da erkek tahmininde bulundu.
Hayirli olsun canim, seninle birlikte 3 kisi cevap verdi 3unuzun de tutmus. Iyice heyecanlandim :)Benimki tuttu Canım otuz küsürdü doktor bugün çükünü gösterdi
Sağol canım benim sağlıkla doğar inşallah hepimizinkihayırlı olsun canım.
Aaaaaaa o teoriyi hiç dikkate almamıştım. Evet karındanKESE TUTMUS AMA PROFIL RESMINDEKI KARINDANSA ERKEK OLDUGU BELLI SOLDA :) HAYIRLI OLSUN SAGLIKLA GELSIN
ama hangı teorının tutcagını bılemıyoruz ıste sorun oAaaaaaa o teoriyi hiç dikkate almamıştım. Evet karından
melek geçiyor eminim de aydan ı bilmiyorum henüz :)Aydan
Kur'an da geçiyormu güzelmiş o da bak
oy maşallah ne güzel çıkmış kuzum, rabbim güzel ömür versin inşallahhh :)Herkese merhaba bayadır giremiyordum bulantılarım halsizlik evde çocuk bitmiş durumdayım Canları sağolsunda razıyım. Bugün kontrol vardı ikili test için gittim kalp atış hızı 164 deyince bunun cinsiyetle ilgisi var mı dedim gülerek Yok tabi ama bakalım biz bi dedi kıza benziyormuş ☺ Allahım hayırlısını versin inşallah ultrason görüntüsü baya net görünüyor değil mi ? Bir de maşallah der misiniz
Hayırlı olsun canım:) sağlıkla gelsin inşallah:)Bende bugün gittim canım nub teorisi tutmadı. 3. Oğlum geliyor :)
O ses bende de hala oluyo ara sıra ve muhtemelen benim de tam oturması yerine. Ama o günlerde ağzını 3 cm den fazla acamiyodum ve isiramiyodum hiç bişi. Ağrı sancısı da cabası. Gece uyaniyodum agrisindan hatta kac kez agladim bile ilac kullanamiyorum diye. Esine soyle disciye gorunsun.Gece diş sıkmaktan veya dış eksikliği varsa ağızda ondan da oluyormuş damak yaptırıp kullanabilir. Veya diş eksikse onu yaptırır. Benimkinin raddesine gelmesin hiç çekilecek çile değil inan.Gecmis olsun eşimin çenesi de çıkık o ses hep geliyor sert bişey yerken nasıl yerine yerleşti tekrar.eşimin senelerdir cikikmis herhalde bundan sonra girmez yerine
Ay al benden de o kadar. Mide bulantısı itti diye sevinirim aynı gün yanmalar başladı. Midemin yapmadığı günler bulantı o yoksa yanma. Mahvetti yaEpey atlattık biraz daha sabredicez galiba mide yanması da eklendi beni o da mahvediyor şimdi çok zor kimseye vermesin Rabbim
Buarada miden yandiginda iki yudum soğuk süt iç baya rahatlatır. Birkaç yudumdan fazlası da bende yanma yapıyo o yüzden az içiyorum.Sadece tiroid ilacı kullanıyorum yarın ya da cumartesi doktora sorucam hangi ilaçla devam edeyim diye midem kötü ilaç hiç almıyor inan meyve yiyorum bol bol kaldığı kadar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?