- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.741
Ah canım süt bi yudum da içsem bu defa kusarken beni mahvediyo aşırı gaz yapıyo o bi yudum bile midemde başlarda çok güzel iciyodum sütü hiç faydalı bişey yiyip içemedim meyve ve sade soda dışında herşeyden ya tiksindim ya dokunduBuarada miden yandiginda iki yudum soğuk süt iç baya rahatlatır. Birkaç yudumdan fazlası da bende yanma yapıyo o yüzden az içiyorum.
Ben 12+2 de öğrendim cinsiyeti yarın tekrar kontrol car 12+6 olacak daha net söylerim o Zaman demişti merakla bekliyoruzkızlar bana da doktorum dün bebek kız gibi görünüyor tahminim öyle ama 2 hafta sonra net belli olur dedi. 12. haftada bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? bir de ben 2li tarama testi yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktı doktor herşey normal 2'li test istemiyorsan yaptırma dedi.
el sallıyo annesi sanaKızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah.Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah
hayırlı olsun fotoğrafı da pek netmiş :)Kızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah.Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah
maşallah kulakları bıle gozukmüş miniğin :) Allah sağlık versin inşallah.. hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah.Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah
oy maşallah ne güzel çıkmış kuzum, rabbim güzel ömür versin inşallahhh :)
Kızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah.Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah
Ay canım bu ne kadar güzel bi görüntü hangi hastaneye gidiyorsun maşallah kuzuya el sallamış resmen :))Kızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah.Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah
hosgeldın cnm.bnım yok ama arkadasımda kan uyusmazlıgı var henuz hamıle degılken bı ıgne yaptırmıstı. eger ıgne yaptırmadıysan dogumda kan degısımı uygulanıyor. herhangı bır sorun olmaz doktorun bılgısı oldugunda.günaydın arkadaşlar ben de yeniyim ağustosun sonuna geliyo benim de doğumum inşallah
aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kafam karışık o yüzden
inşallah doktorum la konuştum ilk bebekte problem olmuyor dedi benim de ilk bebeğim ama önlem açısından 28. hafta iğne yapacak büyük ihtimalle 28. haftadan önce kanama falan olursa iğneyi erken yapıyorlar mış.hosgeldın cnm.bnım yok ama arkadasımda kan uyusmazlıgı var henuz hamıle degılken bı ıgne yaptırmıstı. eger ıgne yaptırmadıysan dogumda kan degısımı uygulanıyor. herhangı bır sorun olmaz doktorun bılgısı oldugunda.
kızlar hangi değere göre yorum yapıyorsunuz cahil beni de aydınlatın yeniyim beni de alın aranıza:)Seninki de tutmus hayirli olsun canim :) bakalim benimki ne olacak.
günaydın arkadaşlar ben de yeniyim ağustosun sonuna geliyo benim de doğumum inşallah
aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kafam karışık o yüzden
doktorumun bilgisi var canım notlarına aldı . kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sakatlık falan mı oluyor o konuda bilgim yok doktoruma da soramadım.Bildiğim kadarıyla 28.haftada iğne yapılıyor diye biliyorum. Bir problem olmuyor ama sen doktoruna soyle unutma sakın.
Artık önlemını alıyorlar hiç korkmana gerek yok sorun olmuyor yani bebek için allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıkla gelsin bebeğin.inşallah doktorum la konuştum ilk bebekte problem olmuyor dedi benim de ilk bebeğim ama önlem açısından 28. hafta iğne yapacak büyük ihtimalle 28. haftadan önce kanama falan olursa iğneyi erken yapıyorlar mış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?