temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Buarada miden yandiginda iki yudum soğuk süt iç baya rahatlatır. Birkaç yudumdan fazlası da bende yanma yapıyo o yüzden az içiyorum.
Ah canım süt bi yudum da içsem bu defa kusarken beni mahvediyo aşırı gaz yapıyo o bi yudum bile midemde başlarda çok güzel iciyodum sütü hiç faydalı bişey yiyip içemedim meyve ve sade soda dışında herşeyden ya tiksindim ya dokundu

Ben 12+2 de öğrendim cinsiyeti yarın tekrar kontrol car 12+6 olacak daha net söylerim o Zaman demişti merakla bekliyoruz

Kızlar bugün görebildim miniğimi çok şükür. Herşey yolunda görünüyo inşallah. Bundan sonrasıda hayrlısıyla sağlıkla geçer inşallah. Biri devlet biri özel iki dr umda çok iyi, çok memnunum allah razı olsun. Uzun uzun izledik usg de videoyada aldık. Yaramazım kıpır kıpır maaşallah. Kesenin içini kaydırak yapmış kendini ittirip ittirip kayıyo veeee aynen içime doğduğu gibi yüksek ihtimalle erkek denildi benimde hepimizinde hakkında hayrlısı inşallah

Eklentiler

• IMG_1798.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 106
Günaydın kızlar. Ben de ağustos annesiyik takip ediyorum sizleri ama pek yazamıyorum.. ikinci bebeğim olacak. İlkinde çok bulantı kusma yaşadım. Bunda çok fazla bulantim var midem çok almıyor birşeyleri ama yinede şükür cikarmiyorum pek.Hatta kimi gün epey iyi oluyorum acaba bir sorun mu var diyorum. Allah yardımcımız olsun

el sallıyo annesi sana maşallah kuzuya, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

hayırlı olsun fotoğrafı da pek netmiş :)

maşallah kulakları bıle gozukmüş miniğin :) Allah sağlık versin inşallah.. hayırlı olsun sağlıkla gelsin

oy maşallah ne güzel çıkmış kuzum, rabbim güzel ömür versin inşallahhh :)

Çok teşekkür ederim. Amin hepimizin evladına inşallah..

hayırlı olsun maşallah çok güzel görünüyor ve baya net sanki el sallamış çok şirin sağlıkla kucaklayın inşallah.

Ay canım bu ne kadar güzel bi görüntü hangi hastaneye gidiyorsun maşallah kuzuya el sallamış resmen :))

günaydın arkadaşlar ben de yeniyim ağustosun sonuna geliyo benim de doğumum inşallah
aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kafam karışık o yüzden

Kızlar selam dün ikili testimi yaptırdım, kan tahlilleri 5 gün içinde çıkacakmış. 2 hafta sonra da cinsiyet için randevu aldım. ay çok şeker ya unutamıyorum videosunu birdahakine kesin kayıt alıcam =) bu arada diyetisyene başladım bakalım inş bir düzene gireceğim. Pilates dersime de dün gidebildim. İnş devam edeceğim :) bir de vitamin hapımdan artık ö-ö geldiği için onu değiştirttim ayrıca demir hapına başlattı. şimdilik bu kadar kendimi bebek sitelerinden alamıyorum :)

günaydın arkadaşlar ben de yeniyim ağustosun sonuna geliyo benim de doğumum inşallah
aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var kafam karışık o yüzden
hosgeldın cnm.bnım yok ama arkadasımda kan uyusmazlıgı var henuz hamıle degılken bı ıgne yaptırmıstı. eger ıgne yaptırmadıysan dogumda kan degısımı uygulanıyor. herhangı bır sorun olmaz doktorun bılgısı oldugunda.

Kızlar selam dün ikili testimi yaptırdım, kan tahlilleri 5 gün içinde çıkacakmış. 2 hafta sonra da cinsiyet için randevu aldım. ay çok şeker ya unutamıyorum videosunu birdahakine kesin kayıt alıcam =) bu arada diyetisyene başladım bakalım inş bir düzene gireceğim. Pilates dersime de dün gidebildim. İnş devam edeceğim :) bir de vitamin hapımdan artık ö-ö geldiği için onu değiştirttim ayrıca demir hapına başlattı. şimdilik bu kadar kendimi bebek sitelerinden alamıyorum :)

inşallah doktorum la konuştum ilk bebekte problem olmuyor dedi benim de ilk bebeğim ama önlem açısından 28. hafta iğne yapacak büyük ihtimalle 28. haftadan önce kanama falan olursa iğneyi erken yapıyorlar mış.

Bildiğim kadarıyla 28.haftada iğne yapılıyor diye biliyorum. Bir problem olmuyor ama sen doktoruna soyle unutma sakın.

Bildiğim kadarıyla 28.haftada iğne yapılıyor diye biliyorum. Bir problem olmuyor ama sen doktoruna soyle unutma sakın.
doktorumun bilgisi var canım notlarına aldı . kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sakatlık falan mı oluyor o konuda bilgim yok doktoruma da soramadım.

Kızlar mide bulantısı geçti iyiyim derken dün yine geri geldi. Akşam çıkardım bugünde fena degilim ama midem çok kotu.

Artık önlemını alıyorlar hiç korkmana gerek yok sorun olmuyor yani bebek için allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıkla gelsin bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…