temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ay yapma yaa. bende 12. haftada geçecek diye umutla bekliyorum korkutma bizi. bende çok fenayım çünkü ne yaptıysam fayda etmedi

Canım eskisi gibi değil tabi ki günde 8 kere fala cikariyordum yiyip içemiyordum. Su içsem midem bulanio du. Bugünlere şükür ediyorum. Herkese aynı olacak diye bişey yok içini rahat tut sen

doktorumun bilgisi var canım notlarına aldı . kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sakatlık falan mı oluyor o konuda bilgim yok doktoruma da soramadım.
Sakatlik falan olmuyor zaten ilk gebelikse iğne olsa da olur olmasa da olur çünkü eger bebek pozitif olsa bile vücut onu algılıyor ama saldırmiyor doğumdan sonra da iğne yapiliyor. Ya da hee ihtimale karsi 28. haftada yapılıyor zaten senin gibi o da negatif olursa sorun yok

teşekkürler canım yeni oluğum için çok yabancıyım o yüzden tedirgin oluyorum.

Artık önlemını alıyorlar hiç korkmana gerek yok sorun olmuyor yani bebek için allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıkla gelsin bebeğin.
amin canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah bilgim olmadığı için tedirgin oldum araştırdıp epey de problem olmuyor inşallah.

teşekkürler canım yeni oluğum için çok yabancıyım o yüzden tedirgin oluyorum.
Canım doktorun seni mutlaka yönlendirir. korkma tadini çıkarmaya çalış.benimde ilk hamileliğim ister istemez bi tedirginlik oluyor ama yaradan Rabbim herşeyin en güzelini verir.elini karnına koy bol bol dua et.

Kızlar üç gündür iyiydim bulantılarım geçti heralde diyodum bugun yine başladı çıkardım yediklerimi. Dua edelimm birbirimize Allah hepimizin yardımcısı olsun skıntılarımızı gidersin aminn
Arada bir oluyor canım bende dün istifra ettim. Geçecek inşallah sagsalim bebislerimizi kucagimiza alicaz

Canım doktorun seni mutlaka yönlendirir. korkma tadini çıkarmaya çalış.benimde ilk hamileliğim ister istemez bi tedirginlik oluyor ama yaradan Rabbim herşeyin en güzelini verir.elini karnına koy bol bol dua et.
Ondan ne şüphe canım Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

arkadaşlar gebelikten sonra ekstra dikkat ettiğiniz noktalar neler beslenme olsun günlük yaşantı olsun.

Ay canım bu ne kadar güzel bi görüntü hangi hastaneye gidiyorsun maşallah kuzuya el sallamış resmen :))
Konak hastanesi canım sevilay hanıma gittim. Çok tatlı bi bayan çok ilgili çok içten. Uzun uzun konuştuk hatta usg de yaklaşık 7-8 dk izletti bebişimin her halini rahat rahat çektik videoyada. Benim yerime bebişle konuşup makara bile yaptı baya eğlendik anlayacağın. 5 ekran resmi yakaladı onun için bile en güzel hallerini yakalamaya çalıştı. Eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim canım. Bizemi denk geldi bilmiyorum ama sanki ekstra ilgili bi dr.

Anladım canım ne güzel ya insana huzur veriyo doktorundan memnun kalmak çok güzel yakalamış ama bunlar hep hatıra güzel oluyo yaa videoya nasıl çektiniz canım ben de cumartesi gidicem eşime dedim çek diye çekecek bakalım kocaman olmuştur şimdi çok heyecanlıyım :)

Olmuştur tabi canım benim dün 7 cm civarı çıktı senin minik daha büyük çıkar bizden :) kız kardeşimle gittiğimiz için biz sırayla geçtik usg ye birbirimizi çektik. Zaten dr umuz ilk başta gereksiz yerler olucak boşyere çekmeyin ben size söyleyince çekmeye başlarsınız diye uyardı. Söyleyincede kayıta başladık. Kamerayı yakınlaştırıp sadece ekranı çektik. Hatta dr bazı hareketlerinde usgyi daha yakınlaştırıp görüntüyü netliyodu bile. Çeker eşin merak etme dr una sorarsın muayeneden önce. Sonrada sürekli izlersin :))

Ah çok keyifli değil mi ama izlemek benim hala aklımdan çıkmıyo taklalari yavru kuşum benim ya maşallah subhanallah cekicez mutlaka özlüyoruz çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…