- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 123
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.761
Kızlar mide bulantısı geçti iyiyim derken dün yine geri geldi. Akşam çıkardım bugünde fena degilim ama midem çok kotu.
Canim senin haftan yeniymis daha ikili test sonuclarindaki hcg ye goreydi benim dedigim sen 2 hafta sonra falan yaptirirsin heralde :) hayirli olsun bu arada :)kızlar hangi değere göre yorum yapıyorsunuz cahil beni de aydınlatın yeniyim beni de alın aranıza:)
ay yapma yaa. bende 12. haftada geçecek diye umutla bekliyorum korkutma bizi. bende çok fenayım çünkü ne yaptıysam fayda etmedi
Sakatlik falan olmuyor zaten ilk gebelikse iğne olsa da olur olmasa da olur çünkü eger bebek pozitif olsa bile vücut onu algılıyor ama saldırmiyor doğumdan sonra da iğne yapiliyor. Ya da hee ihtimale karsi 28. haftada yapılıyor zaten senin gibi o da negatif olursa sorun yokdoktorumun bilgisi var canım notlarına aldı . kan uyuşmazlığında önlem alınmazsa sakatlık falan mı oluyor o konuda bilgim yok doktoruma da soramadım.
teşekkürler canım yeni oluğum için çok yabancıyım o yüzden tedirgin oluyorum.Sakatlik falan olmuyor zaten ilk gebelikse iğne olsa da olur olmasa da olur çünkü eger bebek pozitif olsa bile vücut onu algılıyor ama saldırmiyor doğumdan sonra da iğne yapiliyor. Ya da hee ihtimale karsi 28. haftada yapılıyor zaten senin gibi o da negatif olursa sorun yok
amin canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah bilgim olmadığı için tedirgin oldum araştırdıp epey de problem olmuyor inşallah.Artık önlemını alıyorlar hiç korkmana gerek yok sorun olmuyor yani bebek için allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıkla gelsin bebeğin.
Canım doktorun seni mutlaka yönlendirir. korkma tadini çıkarmaya çalış.benimde ilk hamileliğim ister istemez bi tedirginlik oluyor ama yaradan Rabbim herşeyin en güzelini verir.elini karnına koy bol bol dua et.teşekkürler canım yeni oluğum için çok yabancıyım o yüzden tedirgin oluyorum.
Arada bir oluyor canım bende dün istifra ettim. Geçecek inşallah sagsalim bebislerimizi kucagimiza alicazKızlar üç gündür iyiydim bulantılarım geçti heralde diyodum bugun yine başladı çıkardım yediklerimi. Dua edelimm birbirimize Allah hepimizin yardımcısı olsun skıntılarımızı gidersin aminn
Ondan ne şüphe canım Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah.Canım doktorun seni mutlaka yönlendirir. korkma tadini çıkarmaya çalış.benimde ilk hamileliğim ister istemez bi tedirginlik oluyor ama yaradan Rabbim herşeyin en güzelini verir.elini karnına koy bol bol dua et.
İnşallah canımm inşallahArada bir oluyor canım bende dün istifra ettim. Geçecek inşallah sagsalim bebislerimizi kucagimiza alicaz
Konak hastanesi canım sevilay hanıma gittim. Çok tatlı bi bayan çok ilgili çok içten. Uzun uzun konuştuk hatta usg de yaklaşık 7-8 dk izletti bebişimin her halini rahat rahat çektik videoyada. Benim yerime bebişle konuşup makara bile yaptı baya eğlendik anlayacağın. 5 ekran resmi yakaladı onun için bile en güzel hallerini yakalamaya çalıştı. Eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim canım. Bizemi denk geldi bilmiyorum ama sanki ekstra ilgili bi dr.Ay canım bu ne kadar güzel bi görüntü hangi hastaneye gidiyorsun maşallah kuzuya el sallamış resmen :))
Anladım canım ne güzel ya insana huzur veriyo doktorundan memnun kalmak çok güzel yakalamış ama bunlar hep hatıra güzel oluyo yaa videoya nasıl çektiniz canım ben de cumartesi gidicem eşime dedim çek diye çekecek bakalım kocaman olmuştur şimdi çok heyecanlıyım :)Konak hastanesi canım sevilay hanıma gittim. Çok tatlı bi bayan çok ilgili çok içten. Uzun uzun konuştuk hatta usg de yaklaşık 7-8 dk izletti bebişimin her halini rahat rahat çektik videoyada. Benim yerime bebişle konuşup makara bile yaptı baya eğlendik anlayacağın. 5 ekran resmi yakaladı onun için bile en güzel hallerini yakalamaya çalıştı. Eğer düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim canım. Bizemi denk geldi bilmiyorum ama sanki ekstra ilgili bi dr.
Olmuştur tabi canım benim dün 7 cm civarı çıktı senin minik daha büyük çıkar bizden :) kız kardeşimle gittiğimiz için biz sırayla geçtik usg ye birbirimizi çektik. Zaten dr umuz ilk başta gereksiz yerler olucak boşyere çekmeyin ben size söyleyince çekmeye başlarsınız diye uyardı. Söyleyincede kayıta başladık. Kamerayı yakınlaştırıp sadece ekranı çektik. Hatta dr bazı hareketlerinde usgyi daha yakınlaştırıp görüntüyü netliyodu bile. Çeker eşin merak etme dr una sorarsın muayeneden önce. Sonrada sürekli izlersin :))Anladım canım ne güzel ya insana huzur veriyo doktorundan memnun kalmak çok güzel yakalamış ama bunlar hep hatıra güzel oluyo yaa videoya nasıl çektiniz canım ben de cumartesi gidicem eşime dedim çek diye çekecek bakalım kocaman olmuştur şimdi çok heyecanlıyım :)
Ah çok keyifli değil mi ama izlemek benim hala aklımdan çıkmıyo taklalari yavru kuşum benim ya maşallah subhanallah cekicez mutlaka özlüyoruz çünkü :)Olmuştur tabi canım benim dün 7 cm civarı çıktı senin minik daha büyük çıkar bizden :) kız kardeşimle gittiğimiz için biz sırayla geçtik usg ye birbirimizi çektik. Zaten dr umuz ilk başta gereksiz yerler olucak boşyere çekmeyin ben size söyleyince çekmeye başlarsınız diye uyardı. Söyleyincede kayıta başladık. Kamerayı yakınlaştırıp sadece ekranı çektik. Hatta dr bazı hareketlerinde usgyi daha yakınlaştırıp görüntüyü netliyodu bile. Çeker eşin merak etme dr una sorarsın muayeneden önce. Sonrada sürekli izlersin :))
Kac haftalık söyledi cinsiyeti bana 14 haftalıkken söylediAaaaaaa o teoriyi hiç dikkate almamıştım. Evet karından
Bana da 14 haftalıkken %90 erkek dedi hayırlısıyla doğar inşallah :)Benim %90erkek dedi canim 13+2de gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?