- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.781
Kızlar cinsiyeti erkek olanlar için bebeğin kalp atış sayısını hatırlıyormusunuz.
Bana da hiç soylemedilerKalp atış sayısı hesaplanıyor mu arkadaşlar bende doktora gidiyorum ama böyle bir bilgi edinmedim ben
Kalp atış sayısı hesaplanıyor mu arkadaşlar bende doktora gidiyorum ama böyle bir bilgi edinmedim ben
Bana da hiç soylemediler
Ya valla ben ultrason resminden bisi anlayamıyorum nasil bildin erkek olduğunuKESE TUTMUS AMA PROFIL RESMINDEKI KARINDANSA ERKEK OLDUGU BELLI SOLDA :) HAYIRLI OLSUN SAGLIKLA GELSIN
Ay bende korktum vallahi doktorum iyi degil mi diyeKızlar önemli değil aslında ben kendim sordum cinsiyet için ama o teori yalanmış
Ben doktora sordum doktor şaşırdı ilk defa biri soruyo dedi
Cok anladıgımdan dgil cnm yaYa valla ben ultrason resminden bisi anlayamıyorum nasil bildin erkek olduğunu
13+3 tüm canımKac haftalık söyledi cinsiyeti bana 14 haftalıkken söyledi
Öyle diyorlardı ama yalan eltimin de benimde tutmadıAy bende korktum vallahi doktorum iyi degil mi diyecinsiyet mi belli oluyor böyle ilk defa duydum ben
GüNaydın öbr bebeklern büyük müGünaydın bayanlar . Bana bugün pek bi aymadı midem bulanıyor yataktan çıkmak istemiyorum çocuklara kahvaltı hazırlamam lazım başım da dönüyor sanki kusmak için de enerjim yok Offffffffff offffffffff
Sanada günaydın canım. Evet büyüğü 10 küçüğü 6 yaşındaG
GüNaydın öbr bebeklern büyük mü
Maşallah büyüklermiş :)Sanada günaydın canım. Evet büyüğü 10 küçüğü 6 yaşında
30 olucam doğumda inşallah şimdi 29,5Maşallah büyüklermiş :)
Sen kaç yaşındasın?
Ayy maşallah canım benim. Aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım
30 olucam doğumda inşallah şimdi 29,5
ben de 36'yım daha ilk çocuğumu doğuracağım inşallahAyy maşallah canım benim. Aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadımne kadar güzel bu yaşta üç evlat sahibi olacaksın inşallah :) allah sağlıkla kavuşmak büyütmek nasip etsin :)
Amin inşallah cümlemize canım benim.Ayy maşallah canım benim. Aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadımne kadar güzel bu yaşta üç evlat sahibi olacaksın inşallah :) allah sağlıkla kavuşmak büyütmek nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?