temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ihlamur sorun teşkil etmezki. Bende içiyorum bazen.

Güzel Anneler Günaydın Oğluşum olcakmış benim Her gece rüyamda kız görüyordum doktor söyleyeyimmi dedi cinsiyeti yok ben biliyorum kız dedim hayır bak bu pipi dedi )
Bu hissi cok iyi biliyorum :) bende hep erkek goruyordum ama parantez icindr belirtmeliyim ki kiz istiyordum, doktor kiz diyince ben sok oldum bir o kadar da cook sevindim :))

Benim biri sagda biri solda

Güzel Anneler Günaydın Oğluşum olcakmış benim Her gece rüyamda kız görüyordum doktor söyleyeyimmi dedi cinsiyeti yok ben biliyorum kız dedim hayır bak bu pipi dedi )
Sen kaç haftalıksın :) bana 14 de söyledi :)

Günaydın güzel hamişler
Birkaç gündür karnımı istemsiz bir şekilde kasıyorum anlamıyorum neden oluyor...uykudan korkarak uyanıyorum bu yüzden.
Araştırdım uzun uzun esnemek bile tehlikeli yazıyor ..
Anlamadım arkadaşlar bir fikri olan var mı

Sanırım karnın çatlıyor ondan.

Bu hissi cok iyi biliyorum :) bende hep erkek goruyordum ama parantez icindr belirtmeliyim ki kiz istiyordum, doktor kiz diyince ben sok oldum bir o kadar da cook sevindim :))
Bende hep erkek görüyorum rüyamda rüyanın tersi çıkar derler ya erkek olacak gibi de hissediyorum bakalım ne olacak

başka soda ve su taze sıkılmış portakal suyu, açık çay, başka tüm bitki ilaçları yasak gazlı içecekler ve meyve suları yasak dedi doktorum kahve de arada iç dedi ama onu canım istemiyor
Suyumu bol bol içiyorum ben. Çay aynen acık içiyorum gün içinde.
Kahvede 2günde bir bazen içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…