- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.801
Ihlamur sorun teşkil etmezki. Bende içiyorum bazen.Günaydın. Bu sabah dayanamadım ıhlamur portal limon tarçın karışımı taze demlenmiş bir çay içtim bir bardak. Araştırdığıma göre bir problem teşkil etmiyor. İçinizde tüketen var mı? Ya ben çok özlemişim sıcak sıcak ıhlamur =)
ben de içiyorum ıhlamur ama bir kupoayı geçmeyecek sekildeIhlamur sorun teşkil etmezki. Bende içiyorum bazen.
Bu hissi cok iyi biliyorum :) bende hep erkek goruyordum ama parantez icindr belirtmeliyim ki kiz istiyordum, doktor kiz diyince ben sok oldum bir o kadar da cook sevindim :))Güzel Anneler GünaydınOğluşum olcakmış benim Her gece rüyamda kız görüyordum doktor söyleyeyimmi dedi cinsiyeti yok ben biliyorum kız dedim hayır bak bu pipi dedi )
Evet abartmamak gerek.ben de içiyorum ıhlamur ama bir kupoayı geçmeyecek sekilde
Bende erken öğrenmek istemiyorum nedense tuhaf amaBu hissi cok iyi biliyorum :) bende hep erkek goruyordum ama parantez icindr belirtmeliyim ki kiz istiyordum, doktor kiz diyince ben sok oldum bir o kadar da cook sevindim :))
Benim biri sagda biri soldaCok anladıgımdan dgil cnm yakarından ultrasonda kese içinde bebek soldaysa erkek sagdaysa cogunlukla kız dıyorlar o yuzden dedim tam solda zaten :) ama her teorı tutmuyo herkeste işin eglence kısmı bnce %50 ztn tutma ihtimali
Benim biri sagda biri soldaCok anladıgımdan dgil cnm yakarından ultrasonda kese içinde bebek soldaysa erkek sagdaysa cogunlukla kız dıyorlar o yuzden dedim tam solda zaten :) ama her teorı tutmuyo herkeste işin eglence kısmı bnce %50 ztn tutma ihtimali
İnşallah hepimiz hayırlısıyla doğururuz bende 20 yaşına girmek üzereyiben de 36'yım daha ilk çocuğumu doğuracağım inşallah
Sen kaç haftalıksın :) bana 14 de söyledi :)Güzel Anneler GünaydınOğluşum olcakmış benim Her gece rüyamda kız görüyordum doktor söyleyeyimmi dedi cinsiyeti yok ben biliyorum kız dedim hayır bak bu pipi dedi )
İKİZ Mİ CNM SENIN AY NE GUZEL SAGLIKLA GELSINLERBenim biri sagda biri solda
Masallah bende 30 olacam ama daha çoluk yok çocuk yok o kadar uğraş tedaviler sonrası inşallah ikizlerim olacak
30 olucam doğumda inşallah şimdi 29,5
Evet ikiz :)İKİZ Mİ CNM SENIN AY NE GUZEL SAGLIKLA GELSINLER
Günaydın güzel hamişler
Birkaç gündür karnımı istemsiz bir şekilde kasıyorum anlamıyorum neden oluyor...uykudan korkarak uyanıyorum bu yüzden.
Araştırdım uzun uzun esnemek bile tehlikeli yazıyor ..
Anlamadım arkadaşlar bir fikri olan var mı
Bende hep erkek görüyorum rüyamda rüyanın tersi çıkar derler ya erkek olacak gibi de hissediyorum bakalım ne olacakBu hissi cok iyi biliyorum :) bende hep erkek goruyordum ama parantez icindr belirtmeliyim ki kiz istiyordum, doktor kiz diyince ben sok oldum bir o kadar da cook sevindim :))
Sanırım karnın çatlıyor ondan.
başka soda ve su taze sıkılmış portakal suyu, açık çay, başka tüm bitki ilaçları yasak gazlı içecekler ve meyve suları yasak dedi doktorum kahve de arada iç dedi ama onu canım istemiyorEvet abartmamak gerek.
Başka neler içiyosunuz?
MAŞŞALLAH :) SAĞLIKLA GELSINLER :) İİNŞ BI KIZ BI ERKEKTIR DE ARADAN CIKAR BI KEREDEEvet ikiz :)
Suyumu bol bol içiyorum ben. Çay aynen acık içiyorum gün içinde.başka soda ve su taze sıkılmış portakal suyu, açık çay, başka tüm bitki ilaçları yasak gazlı içecekler ve meyve suları yasak dedi doktorum kahve de arada iç dedi ama onu canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?