- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.821
Kaç haftalıksın. bilmiyorum öyle diyorlar ama doğru olmayabilirNasıl yani canım. Çok hafif bir göbeğim var Daha kilo bile almadım ki
Aminn canım inşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi :)Bana da 14 haftalıkken %90 erkek dedi hayırlısıyla doğar inşallah :)
Slm kizlarCok anladıgımdan dgil cnm yakarından ultrasonda kese içinde bebek soldaysa erkek sagdaysa cogunlukla kız dıyorlar o yuzden dedim tam solda zaten :) ama her teorı tutmuyo herkeste işin eglence kısmı bnce %50 ztn tutma ihtimali
Bende bulantı zamanlarımda ıhlamur ictim hep limonlu,zaten ıhlamur icebilirsin demisti doktorum,bu ödem söktürücü ozelligi olanlari yasaklamıstı.afiyet bal seker olsun:)Günaydın. Bu sabah dayanamadım ıhlamur portal limon tarçın karışımı taze demlenmiş bir çay içtim bir bardak. Araştırdığıma göre bir problem teşkil etmiyor. İçinizde tüketen var mı? Ya ben çok özlemişim sıcak sıcak ıhlamur =)
başka soda ve su taze sıkılmış portakal suyu, açık çay, başka tüm bitki ilaçları yasak gazlı içecekler ve meyve suları yasak dedi doktorum kahve de arada iç dedi ama onu canım istemiyor
Ben test sonuçlarımı bugün aldım. 184.2 yazıyor. Yani 3 haneli. Yalnız b_ hcg değil t_ hcg yazıyor. Farkı değerler muhtemelenKızlar ikili taramada beta hcg 190157 çıkmış ikili bi rakam olmasi gerekmiyor mu bilgisi olan varmı
Yanında düzeltilmiş mom 1.30 yazıyor sizin kaç yazıyorBen test sonuçlarımı bugün aldım. 184.2 yazıyor. Yani 3 haneli. Yalnız b_ hcg değil t_ hcg yazıyor. Farkı değerler muhtemelen
KIZLAR BENDE BU AKSAM ALICAM SONUCLARIMI. DEGER ARALIKLARI KAC OLMALI BI BILGINIZ VAR MI ACABAYanında düzeltilmiş mom 1.30 yazıyor sizin kaç yazıyor
Beta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diyeKIZLAR BENDE BU AKSAM ALICAM SONUCLARIMI. DEGER ARALIKLARI KAC OLMALI BI BILGINIZ VAR MI ACABA
Saol cnm :) ya benim mide bulantıları hala ara ara nüksediyor ama gidip hemen bişi yemiyorum artık. sadece su içememek beni zorlayacak sanırımBende bulantı zamanlarımda ıhlamur ictim hep limonlu,zaten ıhlamur icebilirsin demisti doktorum,bu ödem söktürücü ozelligi olanlari yasaklamıstı.afiyet bal seker olsun:)
AA CINSIYETINI SOYLEMIS MIYDI DOKTOR TUTUYOR MU TEORI :)Beta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diye
canım free beta hcg ye bakılıyor başında free yazıyor mu ki benim de dün 33 çıkmıştı sonuçBeta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diye
Mom 1.99 yazıyor. Ama düzeltilmiş diye bir yazı yok.Yanında düzeltilmiş mom 1.30 yazıyor sizin kaç yazıyor
Oh ne güzel aradaki açığı kapatmış olacaksınMasallah bende 30 olacam ama daha çoluk yok çocuk yok o kadar uğraş tedaviler sonrası inşallah ikizlerim olacak
Erkek mi seninki de?canım free beta hcg ye bakılıyor başında free yazıyor mu ki benim de dün 33 çıkmıştı sonuç
Benim 2 hafta sürmüstü bulantılarım sonra birden kesildi.merak etme geciyo gidiyo sonrada hic doymamaya basliyosun:) tabi herkez farklı yasiyo hamileligi insallah seninde en kısa zamanda gecer canım:)Saol cnm :) ya benim mide bulantıları hala ara ara nüksediyor ama gidip hemen bişi yemiyorum artık. sadece su içememek beni zorlayacak sanırım
Yarın inşallah ogrenicem canımErkek mi seninki de?
Allah kimseye açığı böyle kapattirmasin.çok yıpratıcı bir süreç geçirdik.tedavilere harcadigimiz paralarla 3 çocuk buyuturduk. Çok şükür bu günümüze inşallah Rabbim iki yavrumu da nasibime yazmistirOh ne güzel aradaki açığı kapatmış olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?