temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Slm kizlar Bebeğin sağda veya solda olduğunu nasıl anlıyoruz bilen var mı

Bende bulantı zamanlarımda ıhlamur ictim hep limonlu,zaten ıhlamur icebilirsin demisti doktorum,bu ödem söktürücü ozelligi olanlari yasaklamıstı.afiyet bal seker olsun:)

Kızlar benim karnımda çok değişik. İkiye bölünmüş gibi oluyor. Göbek deliğin içeri gomuk yanlar çıkık. Çok ilginc

Kızlar ikili taramada beta hcg 190157 çıkmış ikili bi rakam olmasi gerekmiyor mu bilgisi olan varmı

başka soda ve su taze sıkılmış portakal suyu, açık çay, başka tüm bitki ilaçları yasak gazlı içecekler ve meyve suları yasak dedi doktorum kahve de arada iç dedi ama onu canım istemiyor

Bende her gün kahve içiyorum ama kafeinsiz ve açık. Limon ve ballı çay. Bazen papatya veya rezene çayı içiyorum. Çay içmiyorum. Meyve suyu da içmiyorum meyve daha lezzetli geliyor yemesi kahveyi iç ama abartma dedi.. Ben çok severim. Türk kahvesi içmiyorum ama kafeinsiz granül kahve içiyorum küçük bi kupa.

KIZLAR BENDE BU AKSAM ALICAM SONUCLARIMI. DEGER ARALIKLARI KAC OLMALI BI BILGINIZ VAR MI ACABA
Beta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diye

Bende bulantı zamanlarımda ıhlamur ictim hep limonlu,zaten ıhlamur icebilirsin demisti doktorum,bu ödem söktürücü ozelligi olanlari yasaklamıstı.afiyet bal seker olsun:)
Saol cnm :) ya benim mide bulantıları hala ara ara nüksediyor ama gidip hemen bişi yemiyorum artık. sadece su içememek beni zorlayacak sanırım

Beta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diye
canım free beta hcg ye bakılıyor başında free yazıyor mu ki benim de dün 33 çıkmıştı sonuç

Saol cnm :) ya benim mide bulantıları hala ara ara nüksediyor ama gidip hemen bişi yemiyorum artık. sadece su içememek beni zorlayacak sanırım
Benim 2 hafta sürmüstü bulantılarım sonra birden kesildi.merak etme geciyo gidiyo sonrada hic doymamaya basliyosun:) tabi herkez farklı yasiyo hamileligi insallah seninde en kısa zamanda gecer canım:)

Oh ne güzel aradaki açığı kapatmış olacaksın
Allah kimseye açığı böyle kapattirmasin.çok yıpratıcı bir süreç geçirdik.tedavilere harcadigimiz paralarla 3 çocuk buyuturduk. Çok şükür bu günümüze inşallah Rabbim iki yavrumu da nasibime yazmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…