- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.841
Tabiki maddi manevi oldukça yıpranmışsınızdır. Ben ikiz olmasına sevincimi o şekilde dile getirdim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz evlatlarımızı. Rabbim hiçbirimize acılarını göstermesin.Allah kimseye açığı böyle kapattirmasin.çok yıpratıcı bir süreç geçirdik.tedavilere harcadigimiz paralarla 3 çocuk buyuturduk. Çok şükür bu günümüze inşallah Rabbim iki yavrumu da nasibime yazmistir
Cinsiyet söylemedi daha ilk oğlumun sonucuna baktim şimdi 67 mis demekki 50 nin üstü bazen kız olmuyor demekki en iyisi doktor kontrolünde öğrenmekAA CINSIYETINI SOYLEMIS MIYDI DOKTOR TUTUYOR MU TEORI :)
Yok free yazmıyorcanım free beta hcg ye bakılıyor başında free yazıyor mu ki benim de dün 33 çıkmıştı sonuç
bu teorı ıslerı yalan yaCinsiyet söylemedi daha ilk oğlumun sonucuna baktim şimdi 67 mis demekki 50 nin üstü bazen kız olmuyor demekki en iyisi doktor kontrolünde öğrenmek
Canim saol senin sayende nubu öğrendim hiç bilmiyordum umarım doğrudurbu teorı ıslerı yalan yabnm tek ınandıgım nuba bakarak yapılan tahmın. doktor da nuba ve kemık yapısına bakarak soyluyor ztn onun dısındakıler hem tutuyor hem tutmuyor
Benim hcg 108 canım kızım olcakBeta hcgde bir değer aralığı varmı bilmiyorum 50 nin üstü kiz oluyor demişti arkadaşlar cift haneli bir rakam değil merak ettim başkalarında da var mı diye
11 haftayı bitirip 12. Haftada gittim. Tam ikili test Zaman'ına denk geldi.Selam güzel anneler acaba 7 haftanin içinde kontrole gidenler birdahki kontrole kaç haftalikken gttniz?
Çok teşekkür ederim ben de öyle yapayim11 haftayı bitirip 12. Haftada gittim. Tam ikili test Zaman'ına denk geldi.
ben dayanamadım 2 hafta sonra gittim ama 11 haftalık oldğunda gitsen iyi tabi dayanabilirsen :)Selam güzel anneler acaba 7 haftanin içinde kontrole gidenler birdahki kontrole kaç haftalikken gttniz?
kan testi verdin mı test için Dr peki ultrasonda yorum yapmadı mı yq bejim dr um bana hicbisey demiyoSelam kızlar bugün ikili test için ulturasona girdim NT:0.9mm çıktı bu normal bir değer mi?
Başka bi yerde testi yaptırdım kendi doktorumla konuştum az önce iyi çıkmış ulturason dedi kan verdim 1hafta sonra sonuç sen kan Verdin mi sonuclarını aldın mıkan testi verdin mı test için Dr peki ultrasonda yorum yapmadı mı yq bejim dr um bana hicbisey demiyo
evet canım benım uzun zamndır o sekilde ilaç vermiyo doktor bi gorun derim doktora.Arkadaşlar Merhaba 15 hafta bitti cinsiyeti haftaya öğreneceğiz benim kulağım ağrıyor sanırım iltihap var benimle aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?