temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tabiki maddi manevi oldukça yıpranmışsınızdır. Ben ikiz olmasına sevincimi o şekilde dile getirdim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz evlatlarımızı. Rabbim hiçbirimize acılarını göstermesin.

Cinsiyet söylemedi daha ilk oğlumun sonucuna baktim şimdi 67 mis demekki 50 nin üstü bazen kız olmuyor demekki en iyisi doktor kontrolünde öğrenmek
bu teorı ıslerı yalan ya bnm tek ınandıgım nuba bakarak yapılan tahmın. doktor da nuba ve kemık yapısına bakarak soyluyor ztn onun dısındakıler hem tutuyor hem tutmuyor

bu teorı ıslerı yalan ya bnm tek ınandıgım nuba bakarak yapılan tahmın. doktor da nuba ve kemık yapısına bakarak soyluyor ztn onun dısındakıler hem tutuyor hem tutmuyor
Canim saol senin sayende nubu öğrendim hiç bilmiyordum umarım doğrudur

Selam güzel anneler acaba 7 haftanin içinde kontrole gidenler birdahki kontrole kaç haftalikken gttniz?

Selam kızlar.Bende aranızda yeniyim.İkinci çocuğum olacak kısmetse.Hamileliğimin başlarındayım henüz yaklaşık 8 haftalık hamileyim.Şiddetli bel ağrılarım var ilk çocuğumda bu kadar fazla değildi.Progestan ve iğne kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.İkili testteki Free betahcg ile cinsiyet tahmini bende tutmamıştı.50 nin çok çok altında bir rakamdı 13 tü yanlış hatırlamıyorsam ve kızım oldu.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Kızlar az evvel nette cinsiyet öğrenmek için evde yapılan metodlar diye bi video izledim. Hatta bayaa bi yapan var denedim benim kız çıktı. Yarında kontrolüm var cinsiyeti söylerim demişti doktorum. Bakalım tutucak mı? Olay şu bi bardağa yarısına kadar idrarını yapıyosun ve içine 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyosun. Köpürür tepkimeye geçerse erkek tepki göstermezse kız demekmiş :)) ilk kez gördüm. Bi bardağıma mal oldu tabi çöpe attım bardağı ama denemiş oldum. Benim de içime başından beri kız doğuyo ama bakalım doktor ne diyecek yada bebişim göstericek mi?

kan testi verdin mı test için Dr peki ultrasonda yorum yapmadı mı yq bejim dr um bana hicbisey demiyo
Başka bi yerde testi yaptırdım kendi doktorumla konuştum az önce iyi çıkmış ulturason dedi kan verdim 1hafta sonra sonuç sen kan Verdin mi sonuclarını aldın mı

Arkadaşlar Merhaba 15 hafta bitti cinsiyeti haftaya öğreneceğiz benim kulağım ağrıyor sanırım iltihap var benimle aynı durumda olan var mı?

Arkadaşlar Merhaba 15 hafta bitti cinsiyeti haftaya öğreneceğiz benim kulağım ağrıyor sanırım iltihap var benimle aynı durumda olan var mı?
evet canım benım uzun zamndır o sekilde ilaç vermiyo doktor bi gorun derim doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…