temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

evet canım benım uzun zamndır o sekilde ilaç vermiyo doktor bi gorun derim doktora.
Benim normalde de çocukluktan beri kulak zarım yok senede ya da iki sene de bir mutlaka iltihaplanir geçen yıl oldu bu yıl olmaz diye düşündüm ama yine var galiba disime ceneme vuruyor ağrısı ağzını açıp kapatirken ağrı oluyor yemek yerken de ne yapicaz bilmem

aslında ilac veriyor antibiyotik vermiyo cok kez iltahap oluyor ama cekiyoruz mecbur hersey bebişlewr için.

merhaba arkadaşlar, bu inanılmaz gebelik serüveninin bende 8.haftasındayım, yüksek ihtimalle Allah'ın izniyle ağustos 20 gibi yavrumu kucağıma alacağım :) dilerim herkeste yavrusunu sağlıkla kucağına alır, bünye olarak maşallahım var diyebilirim kendi kendime nazar değdiricem şimdi :) ilk haftamdan bu güne dek ne bir bulantım ne de aksi bir şikayetim olmadı çok şükür, sadece daha önce varolan reflüme bağlı olarak gebelik hormonlarınında etkisiyle mide yanma şikayetim oldu ve ara ara yokluyor bu şikayet beni tek umudum 9 ay boyunca sürmemesi :) bu duruma ananemin bir tavsiyesini deneyerek çözüm buldum gibi sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı tahin yiyorum akabinde kahvaltımı yapıyorum sanırım iyi geliyor yani bana iyi geldi, yanmam olmuyor son 5 gündür fakat bu her bünyede farklılık gösterebilir diye düşünüyorum benden gebelik sürecinde bu problemi yaşayan tüm hanımlara nacizane tavsiyem ve doktorumda bu durum için GAVİSGON adlı bir şurup yazdı oda bir o kadar rahatlatıyor merak etmeyin bebişlerimize hiçbir sakıncası yok gebelik kategorisi A yani hiçbir yan etkisi ve zararı yok şimdilik benden bu kadar :) ara ara bu serüvenimi, hazırlıklarımı, geleceği dair umutlarımı bu platformda paylaşacağım.. Herkese mutlu serüvenler

Sadece tahmin benim sıpalar da bu şekilde dönünce popo kisminda doktor çıkıntı var demişti. Yumurtaliklari diye düşündük. Ben de ona dayanarak tahmin yuruttum.
hayırlısı inşallah ilk bebeğimiz eşim kiz istiyor benim için fark etmiyor sağlıklı olsun her şeyden önce ☺

Canim progestan bel ağrısı yapıyor bende de yaptı

Canim progestan bel ağrısı yapıyor bende de yaptı
Progestana başlamadan önce bel ağrım başlamıştı.Yani oldukça erken başladı.Bel ağrım çok var dediğim için doktor önce progestan verdi sonrasındada proluton diye bir iğne verdi(toplamda 4 adet 3 gün arayla vurduracaksın dedi)Progestan çok uyku yapıyo bende gece uyumadan içiyorum.İlk bebeğimde hiç gerek olmamıştı.Biri diğerini tutmuyor demekki☺

Aynen birbirini tutmuyor oglumda mide bulantim nerdeyse hiç olmadı ama bu hamilelik beni mahvetti aşırı kilo verdim midrm halen bulanıyor bir gün iyiyisem iki gün kötüyüm buna şükür diyorum yinede canı sağ olsun bel ağrısı için tekrar doktorunla görüş bence

Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallah. Bnde ıkılı tarama sonucumu aldım bugun hcg 18 cıktı doktorda kıza benzıyor dedi :) hayırlısı olsun..

Evet canım görüştüğümde tekrar dile getireceğim.Her hamilenin ilk üç ay düşük riski vardır, benimki biraz fazla sanırım.Hem ilaç hem iğne vermezdi yoksa.Kendinimi yormamaya çalışıyorum.Kasılmaların kasık ağrında var bel ağrından sen bunu çok şiddetli hissetmiyorsun dedi doktorum.Sağsalim atlatayım diye dua ediyorum hep.Herkesin süreci farklı ilerliyor çok şükürki hamileyiz.Olmak isteyen olamayan çok insan var,isteyen herkese versin RAbbim

kızlar gunaydın. dun aksam ıkılı tarama testı sonuclarını aldım ve doktorla görustum. çok şükür ıyı cıktı. dıger taramalara gerek kalmadıgını soyledı:) hcg değerimde baya düşük 18 cıkmıs bakalım cınsıyetı subatın ılk haftası kesınlesır artık.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 3 hafta sonra ikili testim umarım herşey yolunda gider ve fındığım cinsiyetini gösterir bize

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 3 hafta sonra ikili testim umarım herşey yolunda gider ve fındığım cinsiyetini gösterir bize
amin inşallah hepimizinkiler sorunsuz saglıkla gelsınler.cınsıyetı hemen ogrenmek ıyı degılmıs ya bana 12. haftada ıkılı test ıcın enseye bakarken soyledı sımdı bır haftadır degıscek mı acaba dıyorum bıde bı kac tanıdık anlattı ıste 6 ay kız demısler erkekmıs dogumdan once ogrenmıs falan kafamı karıstırdılar ıyıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…