- 7 Ağustos 2016
- 47
- 106
- 93
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.861
Benim normalde de çocukluktan beri kulak zarım yok senede ya da iki sene de bir mutlaka iltihaplanir geçen yıl oldu bu yıl olmaz diye düşündüm ama yine var galiba disime ceneme vuruyor ağrısı ağzını açıp kapatirken ağrı oluyor yemek yerken de ne yapicaz bilmemevet canım benım uzun zamndır o sekilde ilaç vermiyo doktor bi gorun derim doktora.
aslında ilac veriyor antibiyotik vermiyo cok kez iltahap oluyor ama cekiyoruz mecbur hersey bebişlewr için.Benim normalde de çocukluktan beri kulak zarım yok senede ya da iki sene de bir mutlaka iltihaplanir geçen yıl oldu bu yıl olmaz diye düşündüm ama yine var galiba disime ceneme vuruyor ağrısı ağzını açıp kapatirken ağrı oluyor yemek yerken de ne yapicaz bilmem
İnşallah geçer Allah sifa versin hepimize ☺aslında ilac veriyor antibiyotik vermiyo cok kez iltahap oluyor ama cekiyoruz mecbur hersey bebişlewr için.
Bence kız12 haftalık ultrason fotosu cinsiyet nedir sizce? Poposunu döndü bize ☺Eki Görüntüle 1942479
Cok hareketli ydi ya bide tipi erkek gibi sanki bilemedim şimdi ☺Bence kız
Sadece tahminCok hareketli ydi ya bide tipi erkek gibi sanki bilemedim şimdi ☺
hayırlısı inşallah ilk bebeğimiz eşim kiz istiyor benim için fark etmiyor sağlıklı olsun her şeyden önce ☺Sadece tahminbenim sıpalar da bu şekilde dönünce popo kisminda doktor çıkıntı var demişti. Yumurtaliklari diye düşündük. Ben de ona dayanarak tahmin yuruttum.
sagol canım sanada.İnşallah geçer Allah sifa versin hepimize ☺
Canim progestan bel ağrısı yapıyor bende de yaptıSelam kızlar.Bende aranızda yeniyim.İkinci çocuğum olacak kısmetse.Hamileliğimin başlarındayım henüz yaklaşık 8 haftalık hamileyim.Şiddetli bel ağrılarım var ilk çocuğumda bu kadar fazla değildi.Progestan ve iğne kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.İkili testteki Free betahcg ile cinsiyet tahmini bende tutmamıştı.50 nin çok çok altında bir rakamdı 13 tü yanlış hatırlamıyorsam ve kızım oldu.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Progestana başlamadan önce bel ağrım başlamıştı.Yani oldukça erken başladı.Bel ağrım çok var dediğim için doktor önce progestan verdi sonrasındada proluton diye bir iğne verdi(toplamda 4 adet 3 gün arayla vurduracaksın dedi)Progestan çok uyku yapıyo bende gece uyumadan içiyorum.İlk bebeğimde hiç gerek olmamıştı.Biri diğerini tutmuyor demekki☺Canim progestan bel ağrısı yapıyor bende de yaptı
Aynen birbirini tutmuyor oglumda mide bulantim nerdeyse hiç olmadı ama bu hamilelik beni mahvetti aşırı kilo verdim midrm halen bulanıyor bir gün iyiyisem iki gün kötüyüm buna şükür diyorum yinede canı sağ olsun bel ağrısı için tekrar doktorunla görüş benceProgestana başlamadan önce bel ağrım başlamıştı.Yani oldukça erken başladı.Bel ağrım çok var dediğim için doktor önce progestan verdi sonrasındada proluton diye bir iğne verdi(toplamda 4 adet 3 gün arayla vurduracaksın dedi)Progestan çok uyku yapıyo bende gece uyumadan içiyorum.İlk bebeğimde hiç gerek olmamıştı.Biri diğerini tutmuyor demekki☺
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallah. Bnde ıkılı tarama sonucumu aldım bugun hcg 18 cıktı doktorda kıza benzıyor dedi :) hayırlısı olsun..Selam kızlar.Bende aranızda yeniyim.İkinci çocuğum olacak kısmetse.Hamileliğimin başlarındayım henüz yaklaşık 8 haftalık hamileyim.Şiddetli bel ağrılarım var ilk çocuğumda bu kadar fazla değildi.Progestan ve iğne kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.İkili testteki Free betahcg ile cinsiyet tahmini bende tutmamıştı.50 nin çok çok altında bir rakamdı 13 tü yanlış hatırlamıyorsam ve kızım oldu.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Evet canım görüştüğümde tekrar dile getireceğim.Her hamilenin ilk üç ay düşük riski vardır, benimki biraz fazla sanırım.Hem ilaç hem iğne vermezdi yoksa.Kendinimi yormamaya çalışıyorum.Kasılmaların kasık ağrında var bel ağrından sen bunu çok şiddetli hissetmiyorsun dedi doktorum.Sağsalim atlatayım diye dua ediyorum hep.Herkesin süreci farklı ilerliyor çok şükürki hamileyiz.Olmak isteyen olamayan çok insan var,isteyen herkese versin RAbbimAynen birbirini tutmuyor oglumda mide bulantim nerdeyse hiç olmadı ama bu hamilelik beni mahvetti aşırı kilo verdim midrm halen bulanıyor bir gün iyiyisem iki gün kötüyüm buna şükür diyorum yinede canı sağ olsun bel ağrısı için tekrar doktorunla görüş bence
Canım benim de 0'9 çıktı doktor iyi dedi kan testini bekliyoruz biz deSelam kızlar bugün ikili test için ulturasona girdim NT:0.9mm çıktı bu normal bir değer mi?
kızlar gunaydın. dun aksam ıkılı tarama testı sonuclarını aldım ve doktorla görustum. çok şükür ıyı cıktı. dıger taramalara gerek kalmadıgını soyledı:) hcg değerimde baya düşük 18 cıkmısbakalım cınsıyetı subatın ılk haftası kesınlesır artık.
amin inşallah hepimizinkiler sorunsuz saglıkla gelsınler.cınsıyetı hemen ogrenmek ıyı degılmıs ya bana 12. haftada ıkılı test ıcın enseye bakarken soyledı sımdı bır haftadır degıscek mı acaba dıyorumSağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde 3 hafta sonra ikili testim umarım herşey yolunda gider ve fındığım cinsiyetini gösterir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?