temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ehli bir hekimse tecrübeliyse cinsiyet konusunda çok yanılma payları olmuyor ve genellikle 14.ve 16. Haftalarda görülebiliyor cinsiyet kız erkek farketmez sağlıklı uzuvlarî tam olsunda :) ama insan merak ediyor işte

tabı oyle oncelıkle saglıklı olsun ama ınsan merak edıyor kızım oglum dıye dusunup hayal kurmak ıstıyorum 12. haftada kıza benzıyor dedı ama cok erken gbı geldı bana.gerçi cok tecrubelı bı doktor askeri hastane doktoru bılmıyorum oylesıne konusur mu . bakalım bı dahakı randevu 16. haftada olcak.kesınleşir kendını gosterırse miniğim ..

Allah gönlündekini sağlıklı bir şekilde nasip etsin arkadaşım :) benimde gönlümden oğluş geçiyor ne yalan söyliyeyim ama beklicez sabırla mutlu bekleyişler hepimize..
ilk bebek mı cnm senın :) benım ılk bebegım o yuzden ıkısıde olur farketmez dıyorum ama ogrendıgımden berı erkek demıstım yanılttı galıba bnı sıpa Allah herkese gonlundekını en saglıklı sekılde nasip etsın ınsalalah.

Merhabalar benim de ilk Bebek fakat ikinci gebeliğim ve tahmini Doğum 26 temmuz . Cinsiyet konusunda doktorum net bir şekilde 16 dan önce söylemeyeceğim dedi ben çok merak ettiğim için sanırım boşuna gelme 16 dan önce dedi . Benim hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor şükür bulantı felan Yok ama öğrendiğimden 8. Haftaya kadar 3 hafta kanamam oldu geçti sandım 11 haftalıkların tekrar bi kanama oldu 5 gün sürekli iğne ve hap ile kanama kesildi . Onun dışında da kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Oksapar . Allah kimseye böyle acılı şeyler yaşatmasın benimde bu haline binlerce şükür. Çok merak etsem de cinsiyetin bi önemi Yok şimdilik

evet kacıncı cocuk olursa olsun bı onemı yok cınsıyetının. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah.12. haftdan sonra azalıyor dıye bılıyorum kanamaları ınsallah gecer bı daha da olma.sağlıkla gelsın bebeişin. en guzelı kesınlesmeden soylememesı ztn.ben soylemeyın dıyene kadar annem sordu ve pat dıye soyledı doktor sorulmasını beklıyodu heralde hayırlısı bakalım subatta bellı olacak artık.

İlk canım benimki de aminnn herkesin gönlündekini sağlıklı sıhhatli versin insallah :) çok şükür sıkıntısız bir gebelik geçiriyorum

İlk canım benimki de aminnn herkesin gönlündekini sağlıklı sıhhatli versin insallah :) çok şükür sıkıntısız bir gebelik geçiriyorum
Maşallah dıyelım nazar degmesın :) benımde oyle cok sukur ilk baslarda kan degerlerımde beta cok yukselmemıstı ama sonra arttı onun dısındada hıc sorun yaşamadım cok sukur.inşşalah bıtene kadar boyle devam eder. hem calısıp hem de sıkıntı yasayanlara allah kolaylık versın

Kardeşim bacak arasını da çekmiş ama doktor bakarken bişey demedi yanılma payı çok fazla dedi bişey söylemedi bakalım ne çıkacak

Eklentiler

• IMG-20170121-WA0002.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 78
Masallah canim :) sen cinsiyetini ogrenirsen ben de ogrenirim diye totem yapmistim kendimce uzuldum simdi benim de 4.30 da randevum cok heyecanliyim. Insallah benimki de sagliklidir

Masallah canim :) sen cinsiyetini ogrenirsen ben de ogrenirim diye totem yapmistim kendimce uzuldum simdi benim de 4.30 da randevum cok heyecanliyim. Insallah benimki de sagliklidir
İnşallah canım belki seninki gösterir canım ya doktor belki bi fikir sahibi olduysa da demedi ki yanılma payimiz çok oluyor dedi doktora girmeden koridorda yürü bol bol volta at kipirdasin benimki bi elini oynattı ağzına doğru o kadar oncekinde taklalar atmıştı ne güzel babamız da göremedi öyle kıpır kıpır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…