- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.901
Masallah canim :) sen cinsiyetini ogrenirsen ben de ogrenirim diye totem yapmistim kendimce uzuldum simdibenim de 4.30 da randevum cok heyecanliyim. Insallah benimki de sagliklidir
Oyy maşallah çok tatlıdır yaaKızlar öğrenemedik toplanmış uyuyo sıpa az elini oynattı sadece artık üç hafta sonraya kaldı sağlıklı ya çok şükür :) 7.5 cm olmuşuz herşeyi çok daha belirgin görüntüye sigmicak yakında yavrum maşallah :)
Ayy hic anlamıyorum ultrason dan yaa puffffffKardeşim bacak arasını da çekmiş ama doktor bakarken bişey demedi yanılma payı çok fazla dedi bişey söylemedi bakalım ne çıkacak
Evet canım ılk bebeğimiz sağlıklı olsunlar inşallah ben kalp atışını görünce çok rahatlıyorum hep bi stres oluyorum ultrasondan önce :)Masallah uykucuya..
Nazlı olacak belli rahatsız edilmek istemiyor
Ne güzel sağlıklı olsunlar da .bana erkek gibi geldi sanki ilk bebek mi canım.
Ben de anlamıyorum yüzü çok net artık darısı başına inşallah çok güzeldi izlemek :)Ayy hic anlamıyorum ultrason dan yaa puffffffsadece sırtı dönük yattigini anlayabildim
İnşallah benimki hic belli değil dahaBen de anlamıyorum yüzü çok net artık darısı başına inşallah çok güzeldi izlemek :)
Benim görmeme daha 1 hafta var. Gerçi devlet hastanesinde ultrasona girdim ama bişi göremiyorum ki net. Bu gidişimde cinsiyeti öğrenebilirim herhalde tabi önce sağlıklı olması tek dileğim. Size birşey sormak istiyorum her hapşurduğumda karnımın sağ tarafında batma oluyor kasıkta değil cenin pozisyonu al demişti annem ama her defasında ağrım oluyor yaşayan var mı
Evet canım ılk bebeğimiz sağlıklı olsunlar inşallah ben kalp atışını görünce çok rahatlıyorum hep bi stres oluyorum ultrasondan önce :)
Evet geliyor diyorum kasıyorum bazen burnumu kapatıyorum cok stres yapıyorum ağrı olacak bebeğime bişi olacak diye. Allah kavuştursun su gibi aksın günler
Ay canim sagol insallah guzel haberlerle gelirimBenim de takip totemim sensin
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım senin kuzucuk gösterecek mi acaba
Canım gözün aydın büyümüş iyiceKızlar öğrenemedik toplanmış uyuyo sıpa az elini oynattı sadece artık üç hafta sonraya kaldı sağlıklı ya çok şükür :) 7.5 cm olmuşuz herşeyi çok daha belirgin görüntüye sigmicak yakında yavrum maşallah :)
Ya ne çabuk büyüyorlar artık üç hafta sonra gidicem 15 cm e yaklaşır herhalde yavrum 10 günde 2.5 cm büyümüş :))Canım gözün aydın büyümüş iyiceben perşembe gittim kesin kız Dedi boyu 6.6 cm olmuş hayırlısıyla cinsiyeti hepimiz dört gözle bekliyoruz
MerhabaSelam kızlar nasılsınız bakalım?
Merhaba
Ben bugün aşırı halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz yürüyüş yapayım acilirim belki dedim kendimi eve zor attım.Siz nasılsınız?
Evet canım ılk bebeğimiz sağlıklı olsunlar inşallah ben kalp atışını görünce çok rahatlıyorum hep bi stres oluyorum ultrasondan önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?