temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Masallah canim :) sen cinsiyetini ogrenirsen ben de ogrenirim diye totem yapmistim kendimce uzuldum simdi benim de 4.30 da randevum cok heyecanliyim. Insallah benimki de sagliklidir

Benim de takip totemim sensin
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım senin kuzucuk gösterecek mi acaba

Kardeşim bacak arasını da çekmiş ama doktor bakarken bişey demedi yanılma payı çok fazla dedi bişey söylemedi bakalım ne çıkacak
Ayy hic anlamıyorum ultrason dan yaa puffffffsadece sırtı dönük yattigini anlayabildim

Masallah uykucuya..
Nazlı olacak belli rahatsız edilmek istemiyor
Ne güzel sağlıklı olsunlar da .bana erkek gibi geldi sanki ilk bebek mi canım.
Evet canım ılk bebeğimiz sağlıklı olsunlar inşallah ben kalp atışını görünce çok rahatlıyorum hep bi stres oluyorum ultrasondan önce :)

Benim görmeme daha 1 hafta var. Gerçi devlet hastanesinde ultrasona girdim ama bişi göremiyorum ki net. Bu gidişimde cinsiyeti öğrenebilirim herhalde tabi önce sağlıklı olması tek dileğim. Size birşey sormak istiyorum her hapşurduğumda karnımın sağ tarafında batma oluyor kasıkta değil cenin pozisyonu al demişti annem ama her defasında ağrım oluyor yaşayan var mı

Benim de daha bir hafta var görmeme nasıl dayanırım bilmem

Canım ben de hapsurunca öyle oluyor ama dikkat ettim en çok eyvah hapsuracagim diye telaşlandigimda oluyor sanki belki de sen de benim gibi kendini kasiyorsundur

Evet geliyor diyorum kasıyorum bazen burnumu kapatıyorum cok stres yapıyorum ağrı olacak bebeğime bişi olacak diye. Allah kavuştursun su gibi aksın günler

Evet canım ılk bebeğimiz sağlıklı olsunlar inşallah ben kalp atışını görünce çok rahatlıyorum hep bi stres oluyorum ultrasondan önce :)

Masallah allah bağışlasın canım
Ben de Dr gitmek için can atıyorum ama ultrasonda kalp atışını duyana dek 9 doğuruyorum resmen ancak ondan sonra rahatlayıp doktoru dinleyebiliyorum hatta çoğu zaman benle dalga geçiyor doktorum bu kız yine çevrimdışı diye uzun uzun dinletiyor bana allah razı olsun çok iyi bir doktor

Evet geliyor diyorum kasıyorum bazen burnumu kapatıyorum cok stres yapıyorum ağrı olacak bebeğime bişi olacak diye. Allah kavuştursun su gibi aksın günler

Aman canım neden burnunu kapatıyorsun yapma bence rahat olmaya çalış biliyirm zor çünkü bende aynen çok korkuyorum iyi düşünelim iyi olsun her şey
İnşallah günler hemen güzel güzel geçer canım bence de kucağımıza alınca her şeyi unutacağız

Kızlar ağzımda çok kötü tat oluyor. Daha fazla tükürük mu salgiliyor vücudum bilmiyorum ama her yutkundugimda midem dahada bulanıyor. . Nasilncare bulucam

Canım gözün aydın büyümüş iyice ben perşembe gittim kesin kız Dedi boyu 6.6 cm olmuş hayırlısıyla cinsiyeti hepimiz dört gözle bekliyoruz

Canım gözün aydın büyümüş iyice ben perşembe gittim kesin kız Dedi boyu 6.6 cm olmuş hayırlısıyla cinsiyeti hepimiz dört gözle bekliyoruz
Ya ne çabuk büyüyorlar artık üç hafta sonra gidicem 15 cm e yaklaşır herhalde yavrum 10 günde 2.5 cm büyümüş :))

Merhaba
Ben bugün aşırı halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz yürüyüş yapayım acilirim belki dedim kendimi eve zor attım. Siz nasılsınız?

Aynı halsizlik bende de var yatmak istiyorum heeppp... Bende uzan canım.. Halsizsen dinlenmeden geçmiyor

Anlasilan 13 ve 14 deki cogu gebe bende dahil halsizlikden yakiniyoruz :) gozlerimi zor aciyorum biraksalar 24 saat uyurum o derrce, bende ikili testime gittim bugun olcumler cok sukur normal cikti kan sonuclarimi da cuma alacagim hayirlisiyla :) Kizim da kipir kipir ediyordu, doktor hareketli masallah dedi :)

O bende de var canim. Sali gunu gidicem ama kalp atimini duana kadar icim hic rahat etmiyor. Dua edin bana insallah bebek iyidir bir skinti yoktur.. Senin bebiste masallah tombik :)))) saglikla gelsin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…