temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ocağın başındaydım heralde biara baya sıcak vurdu yüzüme başım döndü 10 dakikadır yatıyorum dikkat edin sizde diye yazdım

O bende de var canim. Sali gunu gidicem ama kalp atimini duana kadar icim hic rahat etmiyor. Dua edin bana insallah bebek iyidir bir skinti yoktur.. Senin bebiste masallah tombik :)))) saglikla gelsin insallahhh
Inşallah sagsaglim kıpır kıpır görürsün bebisini canım geç yumurtlama olduğu halde satla uyumlu bazen bigün önde çıkıyor maşallah kuzuma tabi hareket yok Yan gelip yatiyo büyüyor artık :)

Kızlar ocağın başındaydım heralde biara baya sıcak vurdu yüzüme başım döndü 10 dakikadır yatıyorum dikkat edin sizde diye yazdım
Canım o ateş basması fenalık gece uykumdan uyandırıyor beni çok fena oluyorum su içiyorum bi şişe kesmiyor elim ayağım yanıyor napicami şaşırıyorum tekrar uykuya dalmak işkence oluyor önceden kusmaya uyanırdım şimdi bu başladı

Kızlar bebisimi görmeye gittik bugün göstermedi bir turlu o kadar uğraştı doktor yok uyandiramadik cinsiyeti de ogrenemedik.. Son gunlerde is yerimle ilgili problemler yaşıyorum ve çok üzüldüm çok stres yaptım sanki bebegimin hareketleri de azaldı bu sebepten cunku doplerden duyuyordum fışır fışır sesini üç gündür tik yoktu neyse ki herşeyi normal gözüküyor inşallah test sonuclarimizda güzel çıkar...

Eklentiler

• 1485019390197-745884155.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 93
Inşallah sagsaglim kıpır kıpır görürsün bebisini canım geç yumurtlama olduğu halde satla uyumlu bazen bigün önde çıkıyor maşallah kuzuma tabi hareket yok Yan gelip yatiyo büyüyor artık :)

Tabii yiyip yiyip anca yatarsa boyle sisko olur senin minnos :)))) Allah saglikla almayi hep iyi guzel gunlerine tanik olmamizi nasip etsin insallah yaa

Ultrason öncesi cikolata yemek çok yurumemek bebeği daha hareketli iken görmemize sebep olabilir. Ben kizimda öyle ypardim . Hatta öyle hareketli olurdu ki dr yürü biraz gel sakinlessin derdi. Allah sağlıkla bebeginizi kucaginiza versin. Maşallah ne kadar net bir ultrason goruntusu. İki boyutlu bir cihaz mi

Geçmiş olsun uzan dinlen biraz.. O baş dönmesi ara ara yokluyor beni.. Bugüm gece 4te başladı 12 de durdu.. Kafamı yastığa koyunca daha çok döndü ayakta oyalandım bende.. Sonra geçti.. Sanırım bebişler biz burdayız diyor arada.

Canım stres yapma.. Evet istemiyoruz oluyor ama takma kafana.. Bu arada kordon değilse eğer ben pipi gördüm sanki

Karbonat testi ne acaba

Yedim anacim çikolata da yedim hatta ilk baktı sn biraz yurude gel bida bakcam dedi gittim cikolata yemek ne varsa yedim bida gittim bu sefer daha kötü duruyordu amuda kalkmış ters duruyor sıpa... yinede kimildamadi ama ole ters ters durdu...
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım Rabbim huzurla büyütmek nasip etsin...
Cihaz 4 boyutlu sanirsam ole yazıyor kâğıtta.. Bende sok oldum bu kadar net gördugume devletteki biseye benzemiyordu

Ayy hayırlı olsun bacım darısı basıma inşallah... Su karbonattan bendemi yapsam acep..

Canm bende ozel e gidiyorum ama her hastanede olmuyor malesef. Demekki maşallah sakin bir bebeis olacak bence sevinmelisin. Ne olsa gostericek cinsiyeti hiç uzulme

Deme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa

Deme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa

Ama çıkıntı var dikkatli bakarsan.. Kordonsa değil tabii de.. Yine de hayırlısı olsun canım.. Erkek çocuk çok başka.. Resmen anneye aşık.. Bir oğlum daha olsa hayır demem valla...

Canm bende ozel e gidiyorum ama her hastanede olmuyor malesef. Demekki maşallah sakin bir bebeis olacak bence sevinmelisin. Ne olsa gostericek cinsiyeti hiç uzulme

İlk dokuz haftalıkken ayrıntılı ultrasona gittimdi deli gibi hareket ediyordu o zaman hatta bu çocuk erken doğar benden demesi demişti.. Bu stresli günlerime kadarda hep kıpır kipirdi simdi birden böyle olunca bi moralim bozuldu açıkçası.. İnşallah öyle olur yavrum.. İnşallah hiçbirimiz uykusuz geceler gecirmeyiz mışıl mışıl uyuyan sakin bebislerimiz olur..

hayat Kolay değil gercekten. İster istemez streesli zmaanlarimiz oluyor. Bebekler yansıyor malesef ama bu da onların karekterine pozitif yansisin diyelim. Yoksa stressiz çok rahat bir hamilelik bu devirde çok zor. Sen üzülme. Anne olarak endişeler taisyirsun ama bebeğin en rahat en güvenilir yerde sen sev konuş yeter simdilik

Ama çıkıntı var dikkatli bakarsan.. Kordonsa değil tabii de.. Yine de hayırlısı olsun canım.. Erkek çocuk çok başka.. Resmen anneye aşık.. Bir oğlum daha olsa hayır demem valla...

Kız çocuk hevesim var acayip Rabbim hayirlisini nasip etsin... Evlat anacim kızı erkeği olmuyor hepsi seviliyor ya ama ilk cocugum kız olsun istedim hep kız çocuk anneye en güzel arkadaş çünküm

Son bi kaç gündür o kadar çok kizdim ağladım üzüldüm ki valla korkmadan edemiyorum simdi haliyle... Haklisin en güvenilir yerdeler gerçekten inşallah dünyaya geldiklerinde de ayni güveni verebiliriz onlara...

Hahah canım hayırlı olsun darısı başıma
Sen böyle yazınca ben de bi heves yaptım benimki de kız çıktı inşallah benimki de doğru çıkar :) valla sağol mide bulantısıyla yatıyordum can geldi valla üstüme sağlıkla kavuşursun inşallah :) allah bizim de gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin nasip etsin inşallah

Kız çocuk hevesim var acayip Rabbim hayirlisini nasip etsin... Evlat anacim kızı erkeği olmuyor hepsi seviliyor ya ama ilk cocugum kız olsun istedim hep kız çocuk anneye en güzel arkadaş çünküm

Orası öyle canım.. Kız çocuk öyle.. Ama brn oğlumla da öyleyim.. Ya yaştan dolayı ya da huyuyla alakalı.. Bilemiyorum ama bende hep kızım olsun istemiştim çokta severdim kız bebekleri.. Ama oğlum olunca çok başka bir duyguymuş.. 7 yaşında ama şimdiden biz çok iyi anlaşıyoruz. Babamız kıskanıyor hatta o derece

Karbonat testi nasıl yapılıyor acaba arkadaşım. Allah gonlunuzdekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…