temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Eskiden hep erkek isterdim kız çocuk yetiştirmek daha zor diye ama simdik bi kız hevesi sardı beni... Buna kvnin bedrettinde güzel isim demesi bi miktar etkili olmuş olabilir de emin değilim... Kız daha guvenli geliyor şuan....
Ne güzel Allah muabbetinizi artirsin ana oğul :)

Karbonat testi nasıl yapılıyor acaba arkadaşım. Allah gonlunuzdekini nasip etsin
Canım nette detaylı anlatımı var ama kısaca bir kaba biraz karbonat koyuyorsun üstüne de idrar. Köpürürse erkek bişey olmazsa kız oluyormuş :) batıl ama işte bir heves yaptık bakalım inşallah denk gelir :)

Eeeehh yanii isim konusu saçma olmuş hatta çok rüküş diyebilirim.. Doğal olarak ben olsam bende istemezdim bu ismi

Kızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor

Eklentiler

• 624474023735245235.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 85
Yaaa o karbonat testini soracaktım bende benim karbonat dökmeme gerek olmadan zaten köpürüyor ama iki tane bebiş olunca kestiremiyorum gerçi benim icimden hep ikisi de kiz geçiyor ama bakalim haftaya randevumuz var bakalım gösterecekler mi

Ben de senin gibi gördüm sanki

Bizim memlekette kızı olmayana yetim diyorlar erkek de başkadır mutlaka ama ben hep kız istedim ama önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar once

Kızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor
Canım ben bundan aldım. Anne yanı olarak da kullanıcam ama gündüzleri de kapatırım die düşündüm bir de yarım açılıyor dönüp yatağa gelmez bikaç ay sonra. Bence yanı olan birşey biraz saha güvenli ve pratik olur. Yandaki bezi çıkarıcam o şekilde kullanıcam ben. Biraz daha güvenli sanki. Hem de biraz daha büyük iki yıl kullanabilir die düşündük ilerde yanını kapatıp ayırıcaz yataktan bakalım inşallah kullanışlı olur :)

Eklentiler

• IMG_0524.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0525.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_0526.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 82
Canım benim gösterdiğimde hem yatağa bağlanıyor hem ayrı kullanınca kapatılıyor aparatı var aynı şekilde arkadaşım kullandı çok memnundu

Eklentiler

• Screenshot_20170121-223803.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20170121-223750.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 66
Fiyatı ne kadardı canımcım?

Evet canım sallanması önemli ben de özellikle sallansın istedim. Kaç yaşa kadar kullanıma uygunmuş? Fiyatı baya uygun
Kullanıcı yorumlarından anladığım bir buçuk iki yaşa göre arkadaşımın kızı yaşına girdi kullanıyor hala canım ama herhalde daha fazla kullanılmaz

Canım ben sana soru sormuştum sende numan beye gidiyordun değil mi diye ? Cinsiyeti numan beyden mı öğrendin diye ama cevap yazmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…