- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.941
Orası öyle canım.. Kız çocuk öyle.. Ama brn oğlumla da öyleyim.. Ya yaştan dolayı ya da huyuyla alakalı.. Bilemiyorum ama bende hep kızım olsun istemiştim çokta severdim kız bebekleri.. Ama oğlum olunca çok başka bir duyguymuş.. 7 yaşında ama şimdiden biz çok iyi anlaşıyoruz. Babamız kıskanıyor hatta o derece
Canım nette detaylı anlatımı var ama kısaca bir kaba biraz karbonat koyuyorsun üstüne de idrar. Köpürürse erkek bişey olmazsa kız oluyormuş :) batıl ama işte bir heves yaptık bakalım inşallah denk gelir :)Karbonat testi nasıl yapılıyor acaba arkadaşım. Allah gonlunuzdekini nasip etsin
Eskiden hep erkek isterdim kız çocuk yetiştirmek daha zor diye ama simdik bi kız hevesi sardı beni... Buna kvnin bedrettinde güzel isim demesi bi miktar etkili olmuş olabilir de emin değilim... Kız daha guvenli geliyor şuan....
Ne güzel Allah muabbetinizi artirsin ana oğul :)
Amin cümlemize inşallah şimdiden özledim videosunu ezberledim artık yetmiyo :)Tabii yiyip yiyip anca yatarsa boyle sisko olur senin minnos :)))) Allah saglikla almayi hep iyi guzel gunlerine tanik olmamizi nasip etsin insallah yaa
Eeeehh yanii isim konusu saçma olmuş hatta çok rüküş diyebilirim.. Doğal olarak ben olsam bende istemezdim bu ismi
Yaaa o karbonat testini soracaktım bende benim karbonat dökmeme gerek olmadan zaten köpürüyor ama iki tane bebiş olunca kestiremiyorum gerçi benim icimden hep ikisi de kiz geçiyor ama bakalim haftaya randevumuz var bakalım gösterecekler miSelam kızlar bugün bebeğimin cinsiyetini net olarak öğrendik. Kızımız oluyor çok net gördü doktorumuz. Rabbim gönlümüzdekini verdi çok şükür :) buarada daha önce yazdığım karbonat testi doğru çıktı :))
Ben de senin gibi gördüm sankiGeçmiş olsun uzan dinlen biraz.. O baş dönmesi ara ara yokluyor beni.. Bugüm gece 4te başladı 12 de durdu.. Kafamı yastığa koyunca daha çok döndü ayakta oyalandım bende.. Sonra geçti.. Sanırım bebişler biz burdayız diyor arada.
Canım stres yapma.. Evet istemiyoruz oluyor ama takma kafana.. Bu arada kordon değilse eğer ben pipi gördüm sanki
Bizim memlekette kızı olmayana yetim diyorlar erkek de başkadır mutlaka ama ben hep kız istedim ama önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar onceOrası öyle canım.. Kız çocuk öyle.. Ama brn oğlumla da öyleyim.. Ya yaştan dolayı ya da huyuyla alakalı.. Bilemiyorum ama bende hep kızım olsun istemiştim çokta severdim kız bebekleri.. Ama oğlum olunca çok başka bir duyguymuş.. 7 yaşında ama şimdiden biz çok iyi anlaşıyoruz. Babamız kıskanıyor hatta o derece
Canım ben bundan aldım. Anne yanı olarak da kullanıcam ama gündüzleri de kapatırım die düşündüm bir de yarım açılıyor dönüp yatağa gelmez bikaç ay sonra. Bence yanı olan birşey biraz saha güvenli ve pratik olur. Yandaki bezi çıkarıcam o şekilde kullanıcam ben. Biraz daha güvenli sanki. Hem de biraz daha büyük iki yıl kullanabilir die düşündük ilerde yanını kapatıp ayırıcaz yataktan bakalım inşallah kullanışlı olur :)Kızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor
Canım benim gösterdiğimde hem yatağa bağlanıyor hem ayrı kullanınca kapatılıyor aparatı var aynı şekilde arkadaşım kullandı çok memnunduCanım ben bundan aldım. Anne yanı olarak da kullanıcam ama gündüzleri de kapatırım die düşündüm bir de yarım açılıyor dönüp yatağa gelmez bikaç ay sonra. Bence yanı olan birşey biraz saha güvenli ve pratik olur. Yandaki bezi çıkarıcam o şekilde kullanıcam ben. Biraz daha güvenli sanki. Hem de biraz daha büyük iki yıl kullanabilir die düşündük ilerde yanını kapatıp ayırıcaz yataktan bakalım inşallah kullanışlı olur :)
Fiyatı ne kadardı canımcım?Canım ben bundan aldım. Anne yanı olarak da kullanıcam ama gündüzleri de kapatırım die düşündüm bir de yarım açılıyor dönüp yatağa gelmez bikaç ay sonra. Bence yanı olan birşey biraz saha güvenli ve pratik olur. Yandaki bezi çıkarıcam o şekilde kullanıcam ben. Biraz daha güvenli sanki. Hem de biraz daha büyük iki yıl kullanabilir die düşündük ilerde yanını kapatıp ayırıcaz yataktan bakalım inşallah kullanışlı olur :)
Kapanıyorsa güzelmiş canım kapandığını farketmedim :)Canım benim gösterdiğimde hem yatağa bağlanıyor hem ayrı kullanınca kapatılıyor aparatı var aynı şekilde arkadaşım kullandı çok memnundu
650 tl aldım canım uyku seti falan herşey dahilFiyatı ne kadardı canımcım?
N11 ve vivense de 300 küsür fiyatı pikesi falan da dahilFiyatı ne kadardı canımcım?
Kapanıyor canım bide sallanabilir diyo mesela arkadasinki sallanmiyoduKapanıyorsa güzelmiş canım kapandığını farketmedim :)
Evet canım sallanması önemli ben de özellikle sallansın istedim. Kaç yaşa kadar kullanıma uygunmuş? Fiyatı baya uygunKapanıyor canım bide sallanabilir diyo mesela arkadasinki sallanmiyodu
Kullanıcı yorumlarından anladığım bir buçuk iki yaşa göre arkadaşımın kızı yaşına girdi kullanıyor hala canım ama herhalde daha fazla kullanılmazEvet canım sallanması önemli ben de özellikle sallansın istedim. Kaç yaşa kadar kullanıma uygunmuş? Fiyatı baya uygun
Anlasilan 13 ve 14 deki cogu gebe bende dahil halsizlikden yakiniyoruz :) gozlerimi zor aciyorum biraksalar 24 saat uyurum o derrce, bende ikili testime gittim bugun olcumler cok sukur normal cikti kan sonuclarimi da cuma alacagim hayirlisiyla :) Kizim da kipir kipir ediyordu, doktor hareketli masallah dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?