temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kullanıcı yorumlarından anladığım bir buçuk iki yaşa göre arkadaşımın kızı yaşına girdi kullanıyor hala canım ama herhalde daha fazla kullanılmaz
Tam bende besik mi oda mi diye yazmaya geldim konunun uzerine gelmisim :) kizlar suan cilek mobilyada besikde yzude 40 indirim var 499 tl sallaniyor ama sadece besik acaba onu mu alsam yoksa kanz da kampanya var buyuyen besik uc kapili dolap sepet besik hediyeli 2400 tl onu mu alsam cokk kararsiz kaldim sizler ne düşünüyorsunuz

Kızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor
Canim birde bu besikler normal olculere gore kucuk oluyor diye biliyorum yani normal besikde 4 yasina kadar yatiyorlar bunlar 55 e 90 falan oluyor boyutu bilgin olsun

Kizlar ben de cinsiyetini ogrenemedim yine :) bacaklarini karnina cekmis doktor goremedim dedi ama bence gordu emin olamadı o yuzden soylemedi :)) 1 ay beklemem gerekicek bir dahaki randevuya kadar, ben de karbonat testi yapayim en iyisi
Bu arada icerde kanamam vardi iki hafta progestan kullandim igne de oldum şükür geçmiş. Ayni durumda olan arkadaslar varsa stres yapmayin, yatip dinlenince geciyor. Herkese saglikli bebisler diliyorum :)

Deme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa
Bende diyecektim ama demiyeyim o zaman canım bende kiz hissediyordum hep, istiyordum da sanırım. Doktor muhtemelen erkek dediğinde bi sok oldum ama kiz erkek farketmez ki. Bizim evladımız sonuçta. Böyle yapma eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inşallah

Ilk tahmini kaçıncı haftanda yapmıştı canım? O zamanda erkek mi demisti?

Canim birde bu besikler normal olculere gore kucuk oluyor diye biliyorum yani normal besikde 4 yasina kadar yatiyorlar bunlar 55 e 90 falan oluyor boyutu bilgin olsun
Evet canım çok fazla yaşa kadar kullanılmıyor zaten bende sonrası için oda düşünüyorum başta bu kadar yeterli olacaktır bana beşik ve dolap sadece alıcam

Canım kanzda mobilya var mı? Ben hiç denk gelmedim sitesinde de yok. Farklı biryere mi bakıyorum acaba ben? ben de çocuk odası ve beşik düşünüyorum beşik aldım iki yaşından sonra odasına geçer gibi hesapladım. İlk okulu bitirecek gibi bir çocuk odası bakıyorum bebek odası değil de. Böyle oyuncaklı yataklar falan oluyor onlardan. Ama pek gönlüme göre bişey bulamadım henüz.

Ya bende buyuyen besikli uygun bir takim buldum iste hediye besigide var anne yanina yani bu takimi alsam cocuk 10 yasina kadar kullanir ikinci bebekde besikde yatar diyorum ama bi aklimda cilekde ki besigi al yanina ikeadan dolap yeterli diyor cocuk 3. 4 yasina geldiginde de oda al diyor ama hergun kararim degisiyor yaa

N11 ve vivense de 300 küsür fiyatı pikesi falan da dahil
Bende kararsızım büyüyen beşik almayı düşündüm bi ara ama o kadar uzun vadeli düşünmekten vazgeçtim bide erkek olduğunu öğrenince belki tekrar şansımı denerim bir kez daha o Zaman da yine beşiğe ihtiyaç duyarım dedim 1.5-2 yaşa kadar yatması zaten yeterli benim için o zamana kadar kendi evimiz olur inşallah oda alırız.

Evet canım çok fazla yaşa kadar kullanılmıyor zaten bende sonrası için oda düşünüyorum başta bu kadar yeterli olacaktır bana beşik ve dolap sadece alıcam
Bebek arabasina da bakiyormusun :) ben hepsine bakiyorum az az yaa cokmu erken bakiyorum acaba

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışları için doktora gittim herşey çok güzel dedi sorun yok ölçümlerde bebek 9 haftalık görülüyor dedi ama benim 7 haftamdı bunun nedeni ne olabilir acaba normal mi deil mi heycandan doktoruma soramadım byle bir durumla karşılaşan var mı yada yaşayan

Şu oda konusunda bende çok kararsızım kızlar. Evim kendi evim ama 2+1. 1.5 yıllık evliyim. Ya oturma odamı boşaltıp bebisime iş yapicam. Yada sadece besikle idare edicem belli bir süre. Ama bu sefer de sadece dolap koymaya bile yerim yok. Esim de normal tuvaleti kapatalım zaten kullanılmıyor oraya dolap yaptiralim diyor bebegin eşyaları için. Sonra oda yapınca da oraya fazlaliklari koyarız diyor. kafam allak bullak oldu. Oda yapmaya da ozeniyorum ama bir taraftan da hemen orda yatamicak koltuklarima yazık diyorum

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin yaşadığın gün sapması çok normal ben de yaşadım Bebek başlarda sat a göre geri veya ileri olabiliyor ancak sonra normale dönüyor hiç merak etme annesi sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ben de aynı dertten muzdaribim ev kendimizin değil ancak iş yerime çok yakın merkezi ve semt olarak çok nezih ancak eski bir ev ve pek güneş almıyor öncelikle evi değiştirmek istiyorum bebeğin güneşe ihtiyacı olacak sonrasında ise bu oda konusu da netleşmedi kafamda. Şu an 3+1 deyim ama odalar küçük ve kendi eşyalarımız ancak sığıyor ben başta sadece beşik almayı planlıyorum nasılsa benim yanımda kalacak ve eve gelen giden çok olacağından odalarımı bozmak istemiyorum dediğin gibi bir dolap alıp uygun bir yere koymak şimdilik en mantıklısı gibi. Nasılsa yanımızdan ayrılınca en güsel odayı yaparız bence eşinin dediği çok mantıklı kullanmadığın bir bölüm varsa mutlaka değerlendir

Son bi kaç gündür o kadar çok kizdim ağladım üzüldüm ki valla korkmadan edemiyorum simdi haliyle... Haklisin en güvenilir yerdeler gerçekten inşallah dünyaya geldiklerinde de ayni güveni verebiliriz onlara...
Üzülünce veya gerilince bebişlerimizin de gerildiğini hissediyoruz ve bu kez de buna üzülüyoruz. Allah hep güldürsün kuzularımızı ama hayat bu. Stres de var üzüntü de... Biz anneleri olarak elimizden geleni yapıyoruz kendini daha fazla üzme ve bence şöyle düşün doğduğunda Nasıl ki tırnağına taş değse senin için titreyecek ise onu üzeni parçalamak isteyeceksen şu an onun üzülmemesi senin elindeyken üzüyorsun o yüzden güzel bebişlerimizin hatırı için hiç kimseyi takmamak gerek. Allah korusun hiç bişeye üzülmemek gerek bence bunu düşün ve kendini rahatlat şu an dünyadaki en değerli varlık senin içinde kıymetlimiiiiissss

Saol canım en fazla bir bardağından olursun dene bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…