- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.961
Tam bende besik mi oda mi diye yazmaya geldim konunun uzerine gelmisim :) kizlar suan cilek mobilyada besikde yzude 40 indirim var 499 tl sallaniyor ama sadece besik acaba onu mu alsam yoksa kanz da kampanya var buyuyen besik uc kapili dolap sepet besik hediyeli 2400 tl onu mu alsam cokk kararsiz kaldimKullanıcı yorumlarından anladığım bir buçuk iki yaşa göre arkadaşımın kızı yaşına girdi kullanıyor hala canım ama herhalde daha fazla kullanılmaz
Canim birde bu besikler normal olculere gore kucuk oluyor diye biliyorum yani normal besikde 4 yasina kadar yatiyorlar bunlar 55 e 90 falan oluyor boyutu bilgin olsunKızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor
Bende diyecektim ama demiyeyim o zamanDeme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa
Ilk tahmini kaçıncı haftanda yapmıştı canım? O zamanda erkek mi demisti?Kızlar bugün kontrole gittim doktor kesin erkek dedi. Çok mutluyum kız erkek farketmiyor sadece kesin olarak öğrendiğime, kuzuma cicilerini almaya başlıyacağıma seviniyorum.Allah hepimizin bebişlerini korusun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar.
Evet canım çok fazla yaşa kadar kullanılmıyor zaten bende sonrası için oda düşünüyorum başta bu kadar yeterli olacaktır bana beşik ve dolap sadece alıcamCanim birde bu besikler normal olculere gore kucuk oluyor diye biliyorum yani normal besikde 4 yasina kadar yatiyorlar bunlar 55 e 90 falan oluyor boyutu bilgin olsun
Canım kanzda mobilya var mı? Ben hiç denk gelmedim sitesinde de yok. Farklı biryere mi bakıyorum acaba ben?Tam bende besik mi oda mi diye yazmaya geldim konunun uzerine gelmisim :) kizlar suan cilek mobilyada besikde yzude 40 indirim var 499 tl sallaniyor ama sadece besik acaba onu mu alsam yoksa kanz da kampanya var buyuyen besik uc kapili dolap sepet besik hediyeli 2400 tl onu mu alsam cokk kararsiz kaldimsizler ne düşünüyorsunuz
Ya bende buyuyen besikli uygun bir takim buldum iste hediye besigide var anne yanina yani bu takimi alsam cocuk 10 yasina kadar kullanir ikinci bebekde besikde yatar diyorum ama bi aklimda cilekde ki besigi al yanina ikeadan dolap yeterli diyor cocuk 3. 4 yasina geldiginde de oda al diyor ama hergun kararim degisiyor yaaCanım kanzda mobilya var mı? Ben hiç denk gelmedim sitesinde de yok. Farklı biryere mi bakıyorum acaba ben?ben de çocuk odası ve beşik düşünüyorum beşik aldım iki yaşından sonra odasına geçer gibi hesapladım. İlk okulu bitirecek gibi bir çocuk odası bakıyorum bebek odası değil de. Böyle oyuncaklı yataklar falan oluyor onlardan. Ama pek gönlüme göre bişey bulamadım henüz.
Bende kararsızım büyüyen beşik almayı düşündüm bi ara ama o kadar uzun vadeli düşünmekten vazgeçtim bide erkek olduğunu öğrenince belki tekrar şansımı denerim bir kez daha o Zaman da yine beşiğe ihtiyaç duyarım dedim 1.5-2 yaşa kadar yatması zaten yeterli benim için o zamana kadar kendi evimiz olur inşallah oda alırız.N11 ve vivense de 300 küsür fiyatı pikesi falan da dahil
Bebek arabasina da bakiyormusun :) ben hepsine bakiyorum az az yaa cokmu erken bakiyorum acabaEvet canım çok fazla yaşa kadar kullanılmıyor zaten bende sonrası için oda düşünüyorum başta bu kadar yeterli olacaktır bana beşik ve dolap sadece alıcam
Bende kanı beklıyorum canımCanım benim de 0'9 çıktı doktor iyi dedi kan testini bekliyoruz biz de
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinmrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 8 hafta 1 günlük hamileyim geçen hafta kalp atışları için doktora gittim herşey çok güzel dedi sorun yok ölçümlerde bebek 9 haftalık görülüyor dedi ama benim 7 haftamdı bunun nedeni ne olabilir acaba normal mi deil mi heycandan doktoruma soramadım byle bir durumla karşılaşan var mı yada yaşayan
Canım ben de aynı dertten muzdaribim ev kendimizin değil ancak iş yerime çok yakın merkezi ve semt olarak çok nezih ancak eski bir ev ve pek güneş almıyor öncelikle evi değiştirmek istiyorum bebeğin güneşe ihtiyacı olacak sonrasında ise bu oda konusu da netleşmedi kafamda. Şu an 3+1 deyim ama odalar küçük ve kendi eşyalarımız ancak sığıyor ben başta sadece beşik almayı planlıyorum nasılsa benim yanımda kalacak ve eve gelen giden çok olacağından odalarımı bozmak istemiyorum dediğin gibi bir dolap alıp uygun bir yere koymak şimdilik en mantıklısı gibi. Nasılsa yanımızdan ayrılınca en güsel odayı yaparızŞu oda konusunda bende çok kararsızım kızlar. Evim kendi evim ama 2+1. 1.5 yıllık evliyim. Ya oturma odamı boşaltıp bebisime iş yapicam. Yada sadece besikle idare edicem belli bir süre. Ama bu sefer de sadece dolap koymaya bile yerim yok. Esim de normal tuvaleti kapatalım zaten kullanılmıyor oraya dolap yaptiralim diyor bebegin eşyaları için. Sonra oda yapınca da oraya fazlaliklari koyarız diyor. kafam allak bullak oldu. Oda yapmaya da ozeniyorum ama bir taraftan da hemen orda yatamicak koltuklarima yazık diyorum
Üzülünce veya gerilince bebişlerimizin de gerildiğini hissediyoruz ve bu kez de buna üzülüyoruz. Allah hep güldürsün kuzularımızı ama hayat bu. Stres de var üzüntü de... Biz anneleri olarak elimizden geleni yapıyoruz kendini daha fazla üzme ve bence şöyle düşün doğduğunda Nasıl ki tırnağına taş değse senin için titreyecek ise onu üzeni parçalamak isteyeceksen şu an onun üzülmemesi senin elindeyken üzüyorsun o yüzden güzel bebişlerimizin hatırı için hiç kimseyi takmamak gerek. Allah korusun hiç bişeye üzülmemek gerek bence bunu düşün ve kendini rahatlat şu an dünyadaki en değerli varlık senin içindeSon bi kaç gündür o kadar çok kizdim ağladım üzüldüm ki valla korkmadan edemiyorum simdi haliyle... Haklisin en güvenilir yerdeler gerçekten inşallah dünyaya geldiklerinde de ayni güveni verebiliriz onlara...
13 hafta 2 gnlüktü ilk tahmin ettiğinde canımIlk tahmini kaçıncı haftanda yapmıştı canım? O zamanda erkek mi demisti?
Karbonat testi ne acaba
Yedim anacim çikolata da yedim hatta ilk baktı sn biraz yurude gel bida bakcam dedi gittim cikolata yemek ne varsa yedim bida gittim bu sefer daha kötü duruyordu amuda kalkmış ters duruyor sıpa...yinede kimildamadi ama ole ters ters durdu...
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalım Rabbim huzurla büyütmek nasip etsin...
Cihaz 4 boyutlu sanirsam ole yazıyor kâğıtta.. Bende sok oldum bu kadar net gördugume devletteki biseye benzemiyordu
Ayy hayırlı olsun bacım darısı basıma inşallah...Su karbonattan bendemi yapsam acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?