temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Amiiin canım herkesin gönlünde yatan nasip olsun :) sonucu mutlaka bildir

Canım ikiz olunca bişey diyemedim şimdi :)) zaten bende gördüm bi denemek istedim belki de tesadüf oldu bilemem ama bayaa yapıp doğru sonuç alan yorumlar okudum. Şimdi senin biri kız biri erkek de olabilir bilemedim :)

Demi ama.. Takiyyettin koyarim daha iyi kp ismi koycagima

yaanii... valla ben karıştırmadım isim konusunda hala karışamazlar ben bakıp ben büyüteceğim ee taşıyan da benim.. babası Doruk dedi bende Anıl oldu bize Anıl Doruk.. kızımız olursa ismi Derin Kumsal olacak ya da Kumsal Damla babamızla değil de abimizle seçtik.. sen ismi boşver illa ki öyle bir isim olmaz merak etme

Kızlar böyle bişey düşünüyorum arkadaşım kullandı memnundu kullanan var mı anne yanı beşik olarak geçiyor

ben oğlumda park yatak kullandım... çok memnun kaldım 4 yaşına kadar da yattı yani içinde buna da aynı şekilde park yatak alacağım.. zaten büyüdüğünde de oğlumda 11 falan olur sonrasında Ranza alırım.. ikisi de rahat yatar diye düşünüyorum açıkçası...

Bizim memlekette kızı olmayana yetim diyorlar erkek de başkadır mutlaka ama ben hep kız istedim ama önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlar once

aaa ilginçmiş.. şaşırdım doğrusu.. herkesin kızı ya da oğlu olacak diye bir şey yok ki.. saçma aslında.. sonuçta denge sağlanması lazım erkekte lazım kız da.. içimden benimde kız geçiyor ama bilemiyorum tabii gösteremedi sıpaa hayırlısı olsun hakkımızda canım.. evlat sonuçta her türlü seviyorsun..onların tırnaklarına zarar gelsin istemiyorsun.. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da bizim olsunlar :)

Benim idrara karbonat dökmeye gerek yok direk köpürüyor zaten ))

Ne kadar surdu canim kanaman? Benim gun icinde avuc ici kadar kanamam oluyordu son bi haftadir. 2 doktora gittim bu surecte bi tanesi progestan verdi gunde 2 adet. Digerine cuma gunu gittim hapi kullanmana gerek yok cogu gebelikte olur bekle gecer dedi yolladi bu sabah cok afedersiniz bi ped dolusu kanamam oldu tuvalette panikten kalp krizi geciriyodum su an uzanıyorum sukur o kadar çok yok suan ama napicami sasirdim doktora gidiyorum herşey yolunda diye gonderiyolar evde de böyle Rabbim korusun kuzularimizi

Canım geçmiş olsun ne zaman başladı bu kanamalarin başından beri mi yasiyosun ? Bazen bebeğin eşi sanırım aşağı yerleşince kanamali olur gebelik derler içerde kanama görmedikleri için saglikli diyodur doktorlar sagsaglim kucağımıza alalım inşallah annemin de küçük kardeşimde dört açlığa kadar hep adet gibi kanaması olmus

Canim gecmis olsun oncelikle. Benim disarida kanamam yoktu, ultrasonda kanama alanlari vardi. Doktor bana ya emilir ya da vucut disari atar demisti. Benim emildi sanirim, senin de belki o sekilde disari atiyordur. Bebegin kalp atislarinda sorun yoksa stres yapma hic. Ben de cok stres yaptim bi de disari akmadikca icerde buyuyodur diye dusundum ama şükür gecmis. Bence hapların ve ignenin etkisi oldu, ben kullanmani tavsiye ederim. Bir de cok iyi dinlen gerekmedikce kalkma yataktan. Insallah duzelir seninki de bebeklerimize sag saglim kavusuruz :)

Işin açıkçası normal tuvaleti hiç kullanmiyoruz banyoda klozet var o kullanılıyor hep. Orasını kapatalım dolap yaptiralim sonra da oda yapınca fazlaliklari koyarız diyor. Aslında mantikli da geldi ama ev 2+1 olunca ozensen de istediğini yapamiyorsun iste. Oda yapmam için de balkon var baya büyük onu kapatıp odadaki koltukları oraya koymam lazım tabi balkon kapatmak ta ayrı bir masraf

Canım kullanmadığınız tuvaleti kapatmak güzel fikir ancak kaçıncı kattasın. Ara katlardaysan eğer yukardan boru patlar falan eşyaların telef olur. Aklında olsun. Balkon kapatmak mantıklı.. Dediğim gibi tuvalet sonuçta en üst kattaysan sorun yok ama ara katlarda boru vs. Patlarsa büyük sıkıntı

Cok tesekkur ederim canim, ilk defa kanamam oluyo daha once hic boyle bisey yasamamistim doktor rahmimin buyudugunu ve plasentanin yer degistirdigini kanamaninda bu yuzden oldugunu soyledi cok normal bu haftalarda bicok kiside olur zaten filan dedi hic bisey vermedi 1 hafta 10 gune gecer dedi ama yinede herturlu kanama moral bozuyo iste...

Cok sagol canim benim, 2 gun once gittim bebis cok iyi dedi doktor kipir kipirdi zaten masallah, kanamayi cok normal karsilamasina sasirdim hic ilac kullanma dedi acikcasi cok rahat tavirlari guven vermedi bana bugun bekleyim de yarin baska doktora gidicem belki igne filan verir bi tarafim doktor bilmeyecekmi korkulacak bir şey yoktur diyo diger taraftan annelik duyguları devreye giriyo strese giriyorum amin canim amin Allahim hepimizin yavrularini korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Arkadaşım ben yaşadım sonu iyi olmadı ben tek Dr gidiyordum eğer için rahat değilse benim yaptığımı yapma başka dr görün progestan in hapından daha iyi ignesi yat dinlen Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah

En üst kattayim canım ustumde başka kimse yok.

Benim bulantı kusmalarim geçti sayılır ben ona bile olmayınca tedirgin olmaya başlıyorum yeni alıştım rahat olmaya diyebilirim her anı tedirginlik stres canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Temmuz o kadar uzak geliyo ki şuan zaman geçmiyor sanki

Kizlar bn 10 haftalik hamileyim coraspin kullaniyorum idrar yollarimda iltihap var ara ara sutlu kahve renginde akintim oluyor ayni seyi yasayan var mi iltihaptan dolayi mi acaba cok korkyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…