- 1 Aralık 2016
- 78
- 60
- 3
- 29
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.001
Soğuk pres yap canım geçiriyor yada azaltıyor benimde çok başım agriyinca dolaptaki soğuk jel torbasını ağrıyan tarafa koyuyorum iyi geliyorBaş ağrısından kıvranıyorum kızlar yailaç almamak için zorluyorum kendimi
Soğuk pres yap canım geçiriyor yada azaltıyor benimde çok başım agriyinca dolaptaki soğuk jel torbasını ağrıyan tarafa koyuyorum iyi geliyor
Normalde de zaten susuzluktan baş ağrısı olur.hamilelikte ki baş ağrısı dediğiniz gibi ama bazen şu bile geçirmiyor doktorum önerdi soğuk presiBildiğim kadarıyla kan basıncının yükselmesi nedeniyle başımız agriyormus gebeyken
Bu yüzden bol bol su içmeyi tavsiye ediyorlar
Bende işe yaradı pek su icmemistim ondan mı bilmem bir deneyim hanimlar geçmiş olsun
Allah şifa versin. Bende migren hastası olduğum için çok iyi anlıyorum seni minoset hiç fayda etmemişti bana 2 kez denedim ama en son parol içtim o biraz rahatlatmıştı. Doktorum ilaç içmek yerine Ağrı'yı çekerken bebeğimi daha fazla strese sokup zarar verdiğimi söyledi. Bol su içip enseye buz koymakta rahatlatıyorBaş ağrısından kıvranıyorum kızlar yailaç almamak için zorluyorum kendimi
Yarin gidicem canim baska doktora, amin canim benim Allah razi olsun Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarımızı inşallahArkadaşım ben yaşadım sonu iyi olmadı ben tek Dr gidiyordum eğer için rahat değilse benim yaptığımı yapma başka dr görün progestan in hapından daha iyi ignesi yat dinlen Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah
Normalde de zaten susuzluktan baş ağrısı olur.hamilelikte ki baş ağrısı dediğiniz gibi ama bazen şu bile geçirmiyor doktorum önerdi soğuk presi
Demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar? Ben vitamin omega 3 ve kalsiyumu düzenli kullanıyorum ama Demiri bir türlü düzenli içemiyorum.
Ben kalsiyumda içtiğim için Demir ile aynı Zaman'da içmemeye gayret ediyorum. Kalsiyum demir emilimini azalttığı için öyle olunca da unutuyorum. Bu aralar çok halsizim muhtemelen Demir depolarım boşaldı artık alarm falan kurup içeceğim ferplex fol içiyorum bendeDemir olarak bana maltofer fol verdi doktor.. Vitamin olarak da decavit kullanıyorum.. Onun dışında başka vitamin vs. Vermedi.. Et yemeklerinin, ıspanak ve mercimek yemeklerinin yanında yoğurt ya da ayran tüketmemeye çalışıyorum. Onları ara öğün olarak tüketiyorum. Ben sabah kalktığım gibi içiyorum demiri. Kahvaltı hazırlarken falan zaman geçiyor en azından
Soğuk pres yap canım geçiriyor yada azaltıyor benimde çok başım agriyinca dolaptaki soğuk jel torbasını ağrıyan tarafa koyuyorum iyi geliyor
Sağolun kızlar soğuk pres yapıyorum ama artık kusmaya başladım ağrıdan parol içtim şimdi umarım hafifletirAllah şifa versin. Bende migren hastası olduğum için çok iyi anlıyorum seni minoset hiç fayda etmemişti bana 2 kez denedim ama en son parol içtim o biraz rahatlatmıştı. Doktorum ilaç içmek yerine Ağrı'yı çekerken bebeğimi daha fazla strese sokup zarar verdiğimi söyledi. Bol su içip enseye buz koymakta rahatlatıyor
Hayır canım o zamanda erkege benzıyor demişti bu sferde baska doktora gittim kesin oglunuz olcak dedi.Değişmedi yani dimi canım ? Benimde 13+2 de erkek dedi 7 şubatta gidicem tekrar kesinleşmesi için.
Biraz rahatladın mı canım? Nasılsın?Sağolun kızlar soğuk pres yapıyorum ama artık kusmaya başladım ağrıdan parol içtim şimdi umarım hafifletir
Ben kalsiyumda içtiğim için Demir ile aynı Zaman'da içmemeye gayret ediyorum. Kalsiyum demir emilimini azalttığı için öyle olunca da unutuyorum. Bu aralar çok halsizim muhtemelen Demir depolarım boşaldı artık alarm falan kurup içeceğim ferplex fol içiyorum bende
Ah canım kustukca rahatlıyorum sanki kardeşim de bayağı masaj yaptı bu gece böyle lavaboya koşarak geçer kurtuldum dediğim anda bi şekilde geliyor bu kumaşlar geriyeBiraz rahatladın mı canım? Nasılsın?
Canim bence baska doktora git. Benim de gittigim ilk doktor onemsemedi hicbi sey vermeden yolladi. Dinlen bile demedi. Baskasina gittim o igne ve hap verdi. Rapor verdi dinlen diye. Bazi doktorlar rahat oluyor. Yine de icini ferah tut tabi ama onlem almak lazim.Cok sagol canim benim, 2 gun once gittim bebis cok iyi dedi doktor kipir kipirdi zaten masallah, kanamayi cok normal karsilamasina sasirdim hic ilac kullanma dedi acikcasi cok rahat tavirlari guven vermedi bana bugun bekleyim de yarin baska doktora gidicem belki igne filan verir bi tarafim doktor bilmeyecekmi korkulacak bir şey yoktur diyo diger taraftan annelik duyguları devreye giriyo strese giriyorum amin canim amin Allahim hepimizin yavrularini korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bende bulantıdan kurtuldum diye sevinirken şimdi de mide yanmasından yatamıyorum. Bugün yemek bile yemedim. Peynir ekmekle geçiştirdim ama şimdi yine kavruluyor içim. Bebek beşiklerine, uyku setlerine falan bakıyorum netten belki unuturum diye ama nafile Allah yardımcımız olsun.Ah canım kustukca rahatlıyorum sanki kardeşim de bayağı masaj yaptı bu gece böyle lavaboya koşarak geçer kurtuldum dediğim anda bi şekilde geliyor bu kumaşlar geriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?