temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar bende 10+6 haftalık hamileyim Bugün fazla iş yapmadığım halde birden kendimi çok kötü hissettim kalp atışım aşırı hızlı geliyordu vücudum çok halsizlesti neden acaba böyle yasayaniniz varmı? Bu hafta kontrolüm gittiğimde de doktora söylicem

Baş ağrısından kıvranıyorum kızlar ya ilaç almamak için zorluyorum kendimi

Soğuk pres yap canım geçiriyor yada azaltıyor benimde çok başım agriyinca dolaptaki soğuk jel torbasını ağrıyan tarafa koyuyorum iyi geliyor

Soğuk pres yap canım geçiriyor yada azaltıyor benimde çok başım agriyinca dolaptaki soğuk jel torbasını ağrıyan tarafa koyuyorum iyi geliyor

Bildiğim kadarıyla kan basıncının yükselmesi nedeniyle başımız agriyormus gebeyken
Bu yüzden bol bol su içmeyi tavsiye ediyorlar
Bende işe yaradı pek su icmemistim ondan mı bilmem bir deneyim hanimlar geçmiş olsun

Normalde de zaten susuzluktan baş ağrısı olur.hamilelikte ki baş ağrısı dediğiniz gibi ama bazen şu bile geçirmiyor doktorum önerdi soğuk presi

Demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar? Ben vitamin omega 3 ve kalsiyumu düzenli kullanıyorum ama Demiri bir türlü düzenli içemiyorum.

Allah şifa versin. Bende migren hastası olduğum için çok iyi anlıyorum seni minoset hiç fayda etmemişti bana 2 kez denedim ama en son parol içtim o biraz rahatlatmıştı. Doktorum ilaç içmek yerine Ağrı'yı çekerken bebeğimi daha fazla strese sokup zarar verdiğimi söyledi. Bol su içip enseye buz koymakta rahatlatıyor

Yarin gidicem canim baska doktora, amin canim benim Allah razi olsun Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarımızı inşallah

Demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar? Ben vitamin omega 3 ve kalsiyumu düzenli kullanıyorum ama Demiri bir türlü düzenli içemiyorum.

Demir olarak bana maltofer fol verdi doktor.. Vitamin olarak da decavit kullanıyorum.. Onun dışında başka vitamin vs. Vermedi.. Et yemeklerinin, ıspanak ve mercimek yemeklerinin yanında yoğurt ya da ayran tüketmemeye çalışıyorum. Onları ara öğün olarak tüketiyorum. Ben sabah kalktığım gibi içiyorum demiri. Kahvaltı hazırlarken falan zaman geçiyor en azından

Ben kalsiyumda içtiğim için Demir ile aynı Zaman'da içmemeye gayret ediyorum. Kalsiyum demir emilimini azalttığı için öyle olunca da unutuyorum. Bu aralar çok halsizim muhtemelen Demir depolarım boşaldı artık alarm falan kurup içeceğim ferplex fol içiyorum bende

Sağolun kızlar soğuk pres yapıyorum ama artık kusmaya başladım ağrıdan parol içtim şimdi umarım hafifletir

Haklısın canım.. Kahvaltıdan önce demiri iç. Kalsiyum tok karnına mı içiyorsun? Eğer öyleyse kahvaltıdan 2 saat sonra iç onu. Bende onun için demiri içince bir dilim portakal mandalina falan atıyorum ağzıma..hayatımda demir içmemiştim.. Zor oluyor içmek ama hemen içince unutmuyorum neyse ki.

Biraz rahatladın mı canım? Nasılsın?
Ah canım kustukca rahatlıyorum sanki kardeşim de bayağı masaj yaptı bu gece böyle lavaboya koşarak geçer kurtuldum dediğim anda bi şekilde geliyor bu kumaşlar geriye

Canim bence baska doktora git. Benim de gittigim ilk doktor onemsemedi hicbi sey vermeden yolladi. Dinlen bile demedi. Baskasina gittim o igne ve hap verdi. Rapor verdi dinlen diye. Bazi doktorlar rahat oluyor. Yine de icini ferah tut tabi ama onlem almak lazim.

Ah canım kustukca rahatlıyorum sanki kardeşim de bayağı masaj yaptı bu gece böyle lavaboya koşarak geçer kurtuldum dediğim anda bi şekilde geliyor bu kumaşlar geriye
Bende bulantıdan kurtuldum diye sevinirken şimdi de mide yanmasından yatamıyorum. Bugün yemek bile yemedim. Peynir ekmekle geçiştirdim ama şimdi yine kavruluyor içim. Bebek beşiklerine, uyku setlerine falan bakıyorum netten belki unuturum diye ama nafile Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…