- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.021
Amin canım amin mide yanması bende de başladı felaket şekilde gaviscon içiyorum ara ara biraz iyi geliyorBende bulantıdan kurtuldum diye sevinirken şimdi de mide yanmasından yatamıyorum. Bugün yemek bile yemedim. Peynir ekmekle geçiştirdim ama şimdi yine kavruluyor içim. Bebek beşiklerine, uyku setlerine falan bakıyorum netten belki unuturum diye ama nafile Allah yardımcımız olsun.
Canim progestan cok önemli mutlaka kullan gorumcemin de adet gibi kanamasi gelirdi progestan ve yatma sayesinde simdi bebeği kucağında cok şükürNe kadar surdu canim kanaman? Benim gun icinde avuc ici kadar kanamam oluyordu son bi haftadir. 2 doktora gittim bu surecte bi tanesi progestan verdi gunde 2 adet. Digerine cuma gunu gittim hapi kullanmana gerek yok cogu gebelikte olur bekle gecer dedi yolladi bu sabah cok afedersiniz bi ped dolusu kanamam oldu tuvalette panikten kalp krizi geciriyodum su an uzanıyorum sukur o kadar çok yok suan ama napicami sasirdim doktora gidiyorum herşey yolunda diye gonderiyolar evde de böyle Rabbim korusun kuzularimizi
Canim progestan cok önemli mutlaka kullan gorumcemin de adet gibi kanamasi gelirdi progestan ve yatma sayesinde simdi bebeği kucağında cok şükürNe kadar surdu canim kanaman? Benim gun icinde avuc ici kadar kanamam oluyordu son bi haftadir. 2 doktora gittim bu surecte bi tanesi progestan verdi gunde 2 adet. Digerine cuma gunu gittim hapi kullanmana gerek yok cogu gebelikte olur bekle gecer dedi yolladi bu sabah cok afedersiniz bi ped dolusu kanamam oldu tuvalette panikten kalp krizi geciriyodum su an uzanıyorum sukur o kadar çok yok suan ama napicami sasirdim doktora gidiyorum herşey yolunda diye gonderiyolar evde de böyle Rabbim korusun kuzularimizi
12 haftalıktım öğrendiğimde direk gösterdi benimkiSen kaç haftalıksın :) bana 14 de söyledi :)
Deme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa
benim doktorum da 12.haftada bıraktırdı. Decavit vitamin verdi, onu da 14.haftamda bıraktım hap bana çok büyük geldi yutamıyordum. zaten vitamin vermeyecekti ben istedim diye verdi. Cumartesi kontrolüm var belki o zaman demire başlatır.Günaydın kızlar folik asiti kaç haftada biraktiniz benim doktorum biraktirdi 12 haftada normal değilmi bu sürede erken değil
fark etmiyor canımArkadaslar ikili test yaptiranlar ac mi gittiniz tok mu Dr
arada bana da oluyor kalbim cok hızlı atıyor ama doktora sormayı unuttumMerhaba kızlar bende 10+6 haftalık hamileyim Bugün fazla iş yapmadığım halde birden kendimi çok kötü hissettim kalp atışım aşırı hızlı geliyordu vücudum çok halsizlesti neden acaba böyle yasayaniniz varmı? Bu hafta kontrolüm gittiğimde de doktora söylicem
hayırlı olsun canım ilk bebeğin mi bebeğimizin doğacağı tarih aynı görünüyokızlar Dr bebeğime bugün erkek dedi
Ay bu bulantılar ne zaman gidecek ya ...
İki gündür iyi sayılırdim oh geçti galiba dedim bu sabah çok fenayım
Al benden de o kadar.. Geçti demiştim rahatlamıştım ama 3 gündür yine fenayım.. Allah yardımcımız olsun midemiz zor valla
Gozun aydın cnm saglıkla gelsın prenses. bu erken gorulebılıyor demekkı kesınleşmiş bıle senın :)Selam kızlar bugün bebeğimin cinsiyetini net olarak öğrendik. Kızımız oluyor çok net gördü doktorumuz. Rabbim gönlümüzdekini verdi çok şükür :) buarada daha önce yazdığım karbonat testi doğru çıktı :))
Al benden de o kadar tam geçti diyorum çıkarmaktan bi hal oluyorumAl benden de o kadar.. Geçti demiştim rahatlamıştım ama 3 gündür yine fenayım.. Allah yardımcımız olsun midemiz zor valla
Amin canım amin
12. Haftada biter sanmıştım ama yok yani baktım da masallah sen 15. Haftadasin...
Al benden de o kadar tam geçti diyorum çıkarmaktan bi hal oluyorum
Bana hiçbişey vermedi canım imom omega kullanıyorum sadece onu da icebilirsem tabi gerçi benim düşük değil demir bi ay sonra kan ilacı baslicaz dediKizlar benim doktorum demirim dusuk oldugu halde demir ilacı vermiyor. Bir ay sonra baslicaz diyor ama benim icim rahat etmiyor. Neden vermiyor ki sizce? Normalde bu haftalarda baslanmiyor mu? Folik asiti de biraktim. Bi vitamin verdi onu kullaniyorum. Bir de magnezyum verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?