temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Amin canım amin mide yanması bende de başladı felaket şekilde gaviscon içiyorum ara ara biraz iyi geliyor

Canim progestan cok önemli mutlaka kullan gorumcemin de adet gibi kanamasi gelirdi progestan ve yatma sayesinde simdi bebeği kucağında cok şükür

Canim progestan cok önemli mutlaka kullan gorumcemin de adet gibi kanamasi gelirdi progestan ve yatma sayesinde simdi bebeği kucağında cok şükür

Deme ole pipi değildir o değildir.. niye herkesler boyle diyo yaa
maşallah kuzuya, ilahi yani o çıkıntıyı biz gördük dr görmedi mi, erkek olsaydı erkek bu derdi. merak etme oradaki çıkıntının cinsiyetle alakası yoktur, biraz daha sabredelim :) allah gönlünüze göre versin.

Günaydın kızlar folik asiti kaç haftada biraktiniz benim doktorum biraktirdi 12 haftada normal değilmi bu sürede erken değil

Günaydın kızlar folik asiti kaç haftada biraktiniz benim doktorum biraktirdi 12 haftada normal değilmi bu sürede erken değil
benim doktorum da 12.haftada bıraktırdı. Decavit vitamin verdi, onu da 14.haftamda bıraktım hap bana çok büyük geldi yutamıyordum. zaten vitamin vermeyecekti ben istedim diye verdi. Cumartesi kontrolüm var belki o zaman demire başlatır.

arada bana da oluyor kalbim cok hızlı atıyor ama doktora sormayı unuttum

ben de cumartesi gittim doktora miniğim 6 cm olmuş :) doktor folik asiti bırak dedi decavit ve balıkyağı yazdı bir tane de çatlak kremi yazdı babe kullanan var mı ?
cinsiyeti öğrenemedik bacakları hep kapalıydı merak da ediyorum ama 2 hafta sonra gider öğrenirim artık :)

Gozun aydın cnm saglıkla gelsın prenses. bu erken gorulebılıyor demekkı kesınleşmiş bıle senın :)

Amin canım amin
12. Haftada biter sanmıştım ama yok yani baktım da masallah sen 15. Haftadasin...

Aynen canım.. Geçer sandım da geçmedi.. Oğlumda rahattım. Bu beni çok zorluyor.. Bu zamandan sonra geçerse mucize.. Umudum kalmadı valla

Al benden de o kadar tam geçti diyorum çıkarmaktan bi hal oluyorum

Ayy ben çıkaramıyorum da canım.. 24 saat bulanıyor ama bana mısın demiyor.. Çıksa dert çıkmasa dert..

Kizlar benim doktorum demirim dusuk oldugu halde demir ilacı vermiyor. Bir ay sonra baslicaz diyor ama benim icim rahat etmiyor. Neden vermiyor ki sizce? Normalde bu haftalarda baslanmiyor mu? Folik asiti de biraktim. Bi vitamin verdi onu kullaniyorum. Bir de magnezyum verdi.

Bana hiçbişey vermedi canım imom omega kullanıyorum sadece onu da icebilirsem tabi gerçi benim düşük değil demir bi ay sonra kan ilacı baslicaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…