- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.041
Hmm prosedur oyle demek ki.. canim sagol ben de herkes kullaniyor diye panikledim de :))Bana hiçbişey vermedi canım imom omega kullanıyorum sadece onu da icebilirsem tabi gerçi benim düşük değil demir bi ay sonra kan ilacı baslicaz dedi
Canim sen başkasına sormuşsun ama ben de iğne vurunuyorum kan sulandirici. Ben cevap yazıyım da bekleme. Hiç korkma bir şey olmaz. Sadece bundan sonra dikkat et de her zaman yakın vurma. Göbeğe yaklaştıkça daha çok canın yanar. Bir de göbek bölgesinde daha çok damar var çok sık yakın vurursan o kılcal damarlar çatlayabilir. Daha çok morarma olur. Buarada kaclik igne kullanıyorsun bir de hangi iğneyi verdi sana
Gozun aydın cnm saglıkla gelsın prenses. bu erken gorulebılıyor demekkı kesınleşmiş bıle senın :)
Sanırım öyle canım bi dahaki kontrolde yazacakmis ilaç şimdilik herşey yolunda dedi folik asiti bıraktık işte imom kullanıyorum onda da her vitamin var gibiHmm prosedur oyle demek ki.. canim sagol ben de herkes kullaniyor diye panikledim de :))
Hiç çözüm bulamadım canım iki lokma yememle midem taş kesiliyorKızlar hazımsızlık ve mide gazı yaşayan varmı nasıl çözüm buluyorsunuz
Kızlar hazımsızlık ve mide gazı yaşayan varmı nasıl çözüm buluyorsunuz
Canim sen başkasına sormuşsun ama ben de iğne vurunuyorum kan sulandirici. Ben cevap yazıyım da bekleme. Hiç korkma bir şey olmaz. Sadece bundan sonra dikkat et de her zaman yakın vurma. Göbeğe yaklaştıkça daha çok canın yanar. Bir de göbek bölgesinde daha çok damar var çok sık yakın vurursan o kılcal damarlar çatlayabilir. Daha çok morarma olur. Buarada kaclik igne kullanıyorsun bir de hangi iğneyi verdi sana
Hiç çözüm bulamadım canım iki lokma yememle midem taş kesiliyorkusarken hava çıkıyo içimden öyle rahatsızım mide şurubu içiyorum ama fayda etmiyor
Teşekkür ederim kızlar yarın doktorumdan ilaç yazmasını istiycem soda beni biraz rahatlatiyor sizede tavsiye ederimHazımsızlık ve mide gazı için Rennie Duo kullanıyorum canım ben.. Doktorum içebilirsin dedi. Gaviscon da iyiymiş ama ben oldum olası o ilacı iade ediyorum diye Rennie tercihim.
maşallah kuzuya, ilahi yani o çıkıntıyı biz gördük dr görmedi mi, erkek olsaydı erkek bu derdi. merak etme oradaki çıkıntının cinsiyetle alakası yoktur, biraz daha sabredelim :) allah gönlünüze göre versin.
Şuan bile soda içiyorum canım dediğin gibi biraz rahatlatıyor kendimi çok iğrenç hissediyorum hava yuttum sanki bu kadar olurTeşekkür ederim kızlar yarın doktorumdan ilaç yazmasını istiycem soda beni biraz rahatlatiyor sizede tavsiye ederim
Kızlar hazımsızlık ve mide gazı yaşayan varmı nasıl çözüm buluyorsunuz
B bibikatun canim merhaba nasilsin? Igne hakkinda bisi sorucam sana yaa. Gobek deliginin iki parmak etrafina vurulacak ya gobek deligine biraz yakin olmasinda ne gibi bi sorun var acaba? Biraz yakin vurdum sanki. Tam iki parmak hizari sanirim bilemedim bisi
Canım göbek deliginin diklemesine aort damarı geçiyor o yüzden yanlara vurulması gerekir
Hamilelikte bitki çayları pek önerilmiyor.Ihlamur çayı içebilirsiniz günde 2 bardak kadar.Doktorlar ıhlamura müsade ediyor.C vitamini almaya çalışın.Portakal,mandalina,kivi yemenizi tavsiye ederim.Gerçi mutlaka yiyorsunuzdur :) Geçmiş olsun.Kızlar Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? 2.5 yaşında kızımla nezle olduk.kızıma bitki çayı İciriyorum az az.ama ben icemiyorum kararsız kalıyorum biraz evhamliyim sanırım .neler icebilirim? 13 haftalik hamileyim.
Evt cnm ilk bebeğim olcak allah razı olsun.hayırlı olsun canım ilk bebeğin mi bebeğimizin doğacağı tarih aynı görünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?