temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugün muayenemiz vardi ense kalınlığıni ölçtu doktorum. 0.9 çıktı normal dedi. Kan da verdim bakalım ikili test sonucu ne çıkacak. Cinsiyete dair bişey söylemedi daha. Çok merak ediyorum ya cuma da özelde muayenem var bakalım o bişey diyecek mi

B bibikatun canim merhaba nasilsin? Igne hakkinda bisi sorucam sana yaa. Gobek deliginin iki parmak etrafina vurulacak ya gobek deligine biraz yakin olmasinda ne gibi bi sorun var acaba? Biraz yakin vurdum sanki. Tam iki parmak hizari sanirim bilemedim bisi olur mi endiselendim biraz

Canim sen başkasına sormuşsun ama ben de iğne vurunuyorum kan sulandirici. Ben cevap yazıyım da bekleme. Hiç korkma bir şey olmaz. Sadece bundan sonra dikkat et de her zaman yakın vurma. Göbeğe yaklaştıkça daha çok canın yanar. Bir de göbek bölgesinde daha çok damar var çok sık yakın vurursan o kılcal damarlar çatlayabilir. Daha çok morarma olur. Buarada kaclik igne kullanıyorsun bir de hangi iğneyi verdi sana

Son düzenleme:
Gozun aydın cnm saglıkla gelsın prenses. bu erken gorulebılıyor demekkı kesınleşmiş bıle senın :)

Çok teşekkür ederim canım sağlıkla alalım kuzularımızı kucağımıza. Kızımız üzmedi bizi hemen gösterdi ve çok net bi pozisyon yakaladı doktorumuz :) çok şükür

Hmm prosedur oyle demek ki.. canim sagol ben de herkes kullaniyor diye panikledim de :))
Sanırım öyle canım bi dahaki kontrolde yazacakmis ilaç şimdilik herşey yolunda dedi folik asiti bıraktık işte imom kullanıyorum onda da her vitamin var gibi

Kızlar hazımsızlık ve mide gazı yaşayan varmı nasıl çözüm buluyorsunuz

Hazımsızlık ve mide gazı için Rennie Duo kullanıyorum canım ben.. Doktorum içebilirsin dedi. Gaviscon da iyiymiş ama ben oldum olası o ilacı iade ediyorum diye Rennie tercihim.

Kızlar Merhaba bana yardımcı olabilir misiniz? 2.5 yaşında kızımla nezle olduk.kızıma bitki çayı İciriyorum az az.ama ben icemiyorum kararsız kalıyorum biraz evhamliyim sanırım .neler icebilirim? 13 haftalik hamileyim.

Tesekkur ederim canim benim.. benim canimin acimasi morarmasiysa tek sorun skinti yok dikkat ederim bir dahakine. Bebege bi zarari yoktur di mi delige yakin vurmamda? Ben genekde hep gobegime vuruyorm canim ama ilk defa yakin vurdum bu kadar. 0.4 clexane vuruluyorum canim. Sen hangisini kullaniyorsun? Neden dr verdi igneyi peki

Hiç çözüm bulamadım canım iki lokma yememle midem taş kesiliyor kusarken hava çıkıyo içimden öyle rahatsızım mide şurubu içiyorum ama fayda etmiyor

Hazımsızlık ve mide gazı için Rennie Duo kullanıyorum canım ben.. Doktorum içebilirsin dedi. Gaviscon da iyiymiş ama ben oldum olası o ilacı iade ediyorum diye Rennie tercihim.
Teşekkür ederim kızlar yarın doktorumdan ilaç yazmasını istiycem soda beni biraz rahatlatiyor sizede tavsiye ederim

Demi demi.. Amin.. İnşallah bidaki kontrolde gösterir ya çatlıcam meraktan..

Teşekkür ederim kızlar yarın doktorumdan ilaç yazmasını istiycem soda beni biraz rahatlatiyor sizede tavsiye ederim
Şuan bile soda içiyorum canım dediğin gibi biraz rahatlatıyor kendimi çok iğrenç hissediyorum hava yuttum sanki bu kadar olur karnım bi şişiyor sekiz aylık hamile arkadaşım var nerdeyse ona yakın duruyo açken rahatım yemek ne kadar yediğimin önemi yok davul gibi oluyorum daha önce midemde mikrop çıkmıştı o zaman böyle oluyodum

Kızlar hazımsızlık ve mide gazı yaşayan varmı nasıl çözüm buluyorsunuz

Ayy ayni dert bazı bende değilmiş demek.. Dedim doktoruma hatta kaç kez dedim bisey olmaz geçer geçer dedi ilaç filan vermedi ilaç kullanma yanlısı degilmis pek... Ama patlıcan ben artik kocaman karnim iki lokma yesem sisiyor...

Hamilelikte bitki çayları pek önerilmiyor.Ihlamur çayı içebilirsiniz günde 2 bardak kadar.Doktorlar ıhlamura müsade ediyor.C vitamini almaya çalışın.Portakal,mandalina,kivi yemenizi tavsiye ederim.Gerçi mutlaka yiyorsunuzdur :) Geçmiş olsun.

Bugün doktora gittim söylemedi cinsiyetini şu an bişey söyleyemem yanlış tahmin yapılınca hastalar problem yaratiyor dedi maalesef öğrenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…