- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.061
canım benim de çok şiddetli bel ağrılarım oluyorda ilk zamanlar işten sonra ev işi falan yoruluyordum artık dinlenmek için kendime vakıt ayırıyorum dinlendiğim sürece çok şükür rahat oluyorum .Selam kızlar.Bende aranızda yeniyim.İkinci çocuğum olacak kısmetse.Hamileliğimin başlarındayım henüz yaklaşık 8 haftalık hamileyim.Şiddetli bel ağrılarım var ilk çocuğumda bu kadar fazla değildi.Progestan ve iğne kullanıyorum doktor tavsiyesiyle.İkili testteki Free betahcg ile cinsiyet tahmini bende tutmamıştı.50 nin çok çok altında bir rakamdı 13 tü yanlış hatırlamıyorsam ve kızım oldu.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Günaydınnn. Bende ağustos annesi olucam inşallah. 10 haftalık hamileyim.
Bende dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 3 yaşlarında bir kızım var o uzanmama bile müsade etmiyor çoğu zaman, uykuyu bebekliğinden beri pek seven bir çocuk değil malesef,uykuya hasretim. Tek olsunda istemiyorum kardeş kesinlikle gerekli bana göre. İkisi beraber büyüsün,rahata erince ikinciyi yapamazdım gibi geliyor.Çalışıyorsanız eve gelince her fırsatta dinlenin.Kızımda bende çalışıyordum 37.haftaya kadarda çalışmıştım.Her güzel şeyin var bir zorluğu.Sağlık sıhhat olsunda gerisi geliyor Allah'ın izniylecanım benim de çok şiddetli bel ağrılarım oluyorda ilk zamanlar işten sonra ev işi falan yoruluyordum artık dinlenmek için kendime vakıt ayırıyorum dinlendiğim sürece çok şükür rahat oluyorum .
çocuk olunca tabiki herşey değişiyo ben ilkine hamile olduğun için işten gelinde akşam yemeğini yiyip direk uzanıyorum. gezmeyi çok seven biriyim normalde haftasonları uyumak için gezmelere de çıkmıyorum:)Bende dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 3 yaşlarında bir kızım var o uzanmama bile müsade etmiyor çoğu zaman, uykuyu bebekliğinden beri pek seven bir çocuk değil malesef,uykuya hasretim. Tek olsunda istemiyorum kardeş kesinlikle gerekli bana göre. İkisi beraber büyüsün,rahata erince ikinciyi yapamazdım gibi geliyor.Çalışıyorsanız eve gelince her fırsatta dinlenin.Kızımda bende çalışıyordum 37.haftaya kadarda çalışmıştım.Her güzel şeyin var bir zorluğu.Sağlık sıhhat olsunda gerisi geliyor Allah'ın izniyle
Sık sık tekrar etmezsen sıkıntı olmaz canım allahın izniyle. Ben de hala karnımdan vuruyorum ama 4 aydan sonra kol veya bacağa geç dedi doktorum. Bende kan pıhtılaşmasi olduğu için vuruyorum canım 0.6 lik benim iğnem. Daha önce 3 düşugum var ve önceki son gebelikte 0.4 luk kullanmistim ama boy ve kilo fazla olduğu için yetersiz kalmış ve ben yine düşük yaptım. Bu sefer 0.6 lik clexane vuruyorum ve cok sukur her şey yolunda.Tesekkur ederim canim benim.. benim canimin acimasi morarmasiysa tek sorun skinti yok dikkat ederim bir dahakine. Bebege bi zarari yoktur di mi delige yakin vurmamda? Ben genekde hep gobegime vuruyorm canim ama ilk defa yakin vurdum bu kadar. 0.4 clexane vuruluyorum canim. Sen hangisini kullaniyorsun? Neden dr verdi igneyi peki
canım benimki 13+1'de oldu. 12 ile 14.hafta arasında yapıyorlar.arkadaşlar ikili tarama testini kaçıncı hafta yaptırdınız bana doktorum ikili tarama testi için birşey demedi bir dahaki muane günüm de 12+5 falan oluyo
bende 12+4 te yaptırdım devlete git bence yada araştırma hastahensine, özelde sömürüyorlararkadaşlar ikili tarama testini kaçıncı hafta yaptırdınız bana doktorum ikili tarama testi için birşey demedi bir dahaki muane günüm de 12+5 falan oluyo
Bana doktorum bunpersembe gel dedi 2li test icin 11+5olucambende 12+4 te yaptırdım devlete git bence yada araştırma hastahensine, özelde sömürüyorlar
bi arkadaş sadece 12. hafta oluyo diyinci tedirgin oldumcanım benimki 13+1'de oldu. 12 ile 14.hafta arasında yapıyorlar.
ben de devletten yanayım aslında devlete daha çok güveniyorum hastane çok uzak bir de sıra bulamıyorusun o gün tahliller dahi yetişmiyo bu da beni çok yoruyo özel hastane yürüme mesafesinde bulunduğum ilde. bi de devlette gittiğim doktor çok yoğun çok hastası varbende 12+4 te yaptırdım devlete git bence yada araştırma hastahensine, özelde sömürüyorlar
benim doktorum gerek yok dedi.Kızlar bu üçlü testi afp ölçümü falan yaptıracak var mı ikili yaptiranlar için diyorum
ben de gerek yok diye düşünüyorum ama özeldeki doktorum ister araştırmada yaptır istersen gel yaparız dedi 16 haftada gidicem araştırmaya ordaki doktorum muhtemelen yaptırma dicek çünkü ikili için bile gerek yok aslında demiştibenim doktorum gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?