temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım benim de çok şiddetli bel ağrılarım oluyorda ilk zamanlar işten sonra ev işi falan yoruluyordum artık dinlenmek için kendime vakıt ayırıyorum dinlendiğim sürece çok şükür rahat oluyorum .

nasılsınız arkadaşlar doktor konusunda çok kararsızım ilk kontrolu devlet hastanesinde oldum tamamen bir günün gidiyor devlet hastanesindeki doktor da gayet güzel ilgili güler yüzlü insanı rahatlatıyo, bu ay özele gitmeyi düşünüyorum beğenilen bir doktor var oraya gitmeyi düşünüyorum sonra ikisi arasında karar vermeyi düşünüyorum

canım benim de çok şiddetli bel ağrılarım oluyorda ilk zamanlar işten sonra ev işi falan yoruluyordum artık dinlenmek için kendime vakıt ayırıyorum dinlendiğim sürece çok şükür rahat oluyorum .
Bende dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince. 3 yaşlarında bir kızım var o uzanmama bile müsade etmiyor çoğu zaman, uykuyu bebekliğinden beri pek seven bir çocuk değil malesef,uykuya hasretim. Tek olsunda istemiyorum kardeş kesinlikle gerekli bana göre. İkisi beraber büyüsün,rahata erince ikinciyi yapamazdım gibi geliyor.Çalışıyorsanız eve gelince her fırsatta dinlenin.Kızımda bende çalışıyordum 37.haftaya kadarda çalışmıştım.Her güzel şeyin var bir zorluğu.Sağlık sıhhat olsunda gerisi geliyor Allah'ın izniyle

çocuk olunca tabiki herşey değişiyo ben ilkine hamile olduğun için işten gelinde akşam yemeğini yiyip direk uzanıyorum. gezmeyi çok seven biriyim normalde haftasonları uyumak için gezmelere de çıkmıyorum:)

arkadaşlar ikili tarama testini kaçıncı hafta yaptırdınız bana doktorum ikili tarama testi için birşey demedi bir dahaki muane günüm de 12+5 falan oluyo

Sık sık tekrar etmezsen sıkıntı olmaz canım allahın izniyle. Ben de hala karnımdan vuruyorum ama 4 aydan sonra kol veya bacağa geç dedi doktorum. Bende kan pıhtılaşmasi olduğu için vuruyorum canım 0.6 lik benim iğnem. Daha önce 3 düşugum var ve önceki son gebelikte 0.4 luk kullanmistim ama boy ve kilo fazla olduğu için yetersiz kalmış ve ben yine düşük yaptım. Bu sefer 0.6 lik clexane vuruyorum ve cok sukur her şey yolunda.

arkadaşlar ikili tarama testini kaçıncı hafta yaptırdınız bana doktorum ikili tarama testi için birşey demedi bir dahaki muane günüm de 12+5 falan oluyo
bende 12+4 te yaptırdım devlete git bence yada araştırma hastahensine, özelde sömürüyorlar

Bu arada cok fazla msj var hepsini okuyamicam belki paylasmissinizdir ama cinsiyet ogrenen anneler paylasabilir mi

bende 12+4 te yaptırdım devlete git bence yada araştırma hastahensine, özelde sömürüyorlar
ben de devletten yanayım aslında devlete daha çok güveniyorum hastane çok uzak bir de sıra bulamıyorusun o gün tahliller dahi yetişmiyo bu da beni çok yoruyo özel hastane yürüme mesafesinde bulunduğum ilde. bi de devlette gittiğim doktor çok yoğun çok hastası var

Kızlar bu üçlü testi afp ölçümü falan yaptıracak var mı ikili yaptiranlar için diyorum

benim doktorum gerek yok dedi.
ben de gerek yok diye düşünüyorum ama özeldeki doktorum ister araştırmada yaptır istersen gel yaparız dedi 16 haftada gidicem araştırmaya ordaki doktorum muhtemelen yaptırma dicek çünkü ikili için bile gerek yok aslında demişti

Kızlar gezdim dolaştım baktım inceledim araştırdım düşündüm taşındım derken sonunda araba ve park yatak konusunda karara vardım

Bu almak istediğim travel sistem araba.
Casual marka
Cadillac air comfort modeli.
Annelerin en çok tercih ettiği ve memnun kaldığı ödüllü bir modelmiş. Gittim burdaki yerel bi bebek mağazasında inceledim. Süngerlerinden alüminyum iskeletine kadar gerçekten çok kaliteli. Fiyatı 1400 lira civarında baya pahalı hatta eşim istemez diye düşünmüştüm ama oda dokunup inceleyince direk bunu alırız dedi. Tabi biz kız kardeşimle birlikte 2 tane alacağımız için 1100 ile 1000 lira arasında yardımcı olucaklar. Mutlaka bakmanızı öneririm.

Buda park yatak
Markası pregobaby
Modeli yummy 8024
Fiyatı 500 lira civarında. Evimde yer problemi olucağından ve bebek odasını şimdilik düşünmediğimden kolay taşınabilir bişey bakmak zorunda kaldık. Genelde park yatakların alt kısım taşıma kapasitesi 15 kg kadar. 25 kg civarında olan bi tek bunu bulabildim. Kumaşı ve iskeleti gayet kaliteli.
Demirbaş ihtiyaçları şimdilik belirledik. Diğerleride zamanla hallolur sanırım hakkımızda hayrlısı. Sizlerede fikir olması açısından paylaştım. Hepimize şimdiden tatlı alışverişleeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…