temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benım doktorumda gerek yok dedı. üçlüyü ıkılı test rısklı cıktıysa yapıyorlarmıs genelde. ıkılının sonucu normal olunca yaptırmıyorum dedi

Konuyuseesiz takipteydim arkadasm ama görünce yazayım dedim. Park yatak kızıma kullandım kullaniyorum. 21 aylık su an 12 kg bir bebek 70/110 olculerinde benimki marka değil çok kaliteli de değil ama memnunum. Dar olmaması çocuğun rahat dönmesi açısından çok iyi gece boyu geziniyor yatakta zaten.bunlar zaten max 4 yaşına kadar kullanılıyor canm. Ortalama 15-16 kg. Oluyor o yaşlardaki iyi gelişen bir çocukta zaten Kg kapasitesine çok takılma bence. Zaten 3-4 yaşına geldiğinde sende bir baza yada oda almayı dusuneceksin o yüzden kendini kısıtlama derim. Chicco dan memnun arkadaslarim var. Birde onlara bak istersen. Katla kaldır Park yataklar çok kullanışlı ben çok seviyorum

Bununda ölçüleri seninkiyle aynı canım ama iskelet farkı olabilir sanırım bunun minimum kullanma yaşı 5. Zaten dediğin gibi 5 yaş şimdilik bi sınır gibi düşünüyoruz ama ileride mutlaka odası olmak zorunda. Katlama özelliğide bizim için önemli, bunun katlanmış ölçüleri arabamızın bagajı için ideal. Eşim biraz planlı bi insandır. Aynı anda yatağı arabayı ve herhangi bi valizi bagaja sığdırmak için birbir hepsini ölçtük bağajımıza rahatça sığanlar bunlar. Kaliteyide beğenince tmm ok dedik bizde. Fikrin için teşekkür ederim canım. İnşallah bizde çok memnun kalırız

Kızlar bu üçlü testi afp ölçümü falan yaptıracak var mı ikili yaptiranlar için diyorum
Canim uclu testin amaci ne tam olarak neyi ogrenmek icin yapılıyor? Benim doktorum gerekli gereksiz ne varsa yaptırıyor da eger cok gerekli degilse ben de yaptirmayayim.

İnsallah içinize sineer canm. Yatsın yatsın büyüsün içinde insallah.. Aynen bizde her yere götürdük ve bence gittiği yerde çocuğun yatağı yoksa kesinlikle böyle alınmalı. Düzenleri bozulmasın diye

Canim uclu testin amaci ne tam olarak neyi ogrenmek icin yapılıyor? Benim doktorum gerekli gereksiz ne varsa yaptırıyor da eger cok gerekli degilse ben de yaptirmayayim.
Kafanı karıştırmak istemem ama bu benim ikinci hamileleigim. İlkinde ben ikili üçlü test yaptirmamistim bunda da yaptırmayı düşünmüyorum . Sadece detaylı ultrason a girdik onda tam olarak her organ incelendiği için. Dr um da ikili test zamanı ense ve buruna bakmıştı. Gayet sağlıklı demişti. Şükür sorun çıkmadı. Bir arkadaşım bilmem kaç ihtimal kalbi delik, onun akrabasina da down sendromlu olabilir diye dediler ve perişan oldular. Sürekli. Dr dr gezdiler. Psikolojik olarak hiç bir zaman hazır olunmuyor ben buna inanıyorum. Allahtan gelene birşey diyemeyiz tabiki kabulumuz. Ama gebelik süreci zehir oldu onların. Çocuklar da turp gibi doğdu. Ne gereği vardı diye çok söylediler sonradan. Ama anne karnında bir müdahale olabiliyorsa ne ala

Haklisin canim zaten stresli bir hamilelik geciriyorum bir de oyle kotu seyler duymak istemem acikcasi. Ama ilk hamileligim oldugu icin prosedurleri de hic bilmiyorum. Doktorum ikili testi yaptirmak ister misin bile demedi direkt yaptirdi. Eger anne karninda müdahale olmuyorsa dedigin gibi yaptirmanin anlami yok. Ama doktorum beni zorlar muhtemelen yaptirmaya :/

kızlar 2li tarama sonuçlarımda kan tahlillerim falan da çıkmış, doktorum prob yok dedi. free bhcg 29,89, pappa da 3,44 çıkmış.

Bugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz

Bugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz
Decaviti neden kullanmak istemiyorsunuz?Merak ettim.Ben ilk bebeğimde kullanmıştım herhangi bir sorun yaşamadım.Bundada vakti gelince kullanacağım.Eleviti domuz jelatini kullanıldığından vermiyorum demişti doktorum,decavit önermişti.

Icinde probiyotik de olan daha kapsamlı bir vitamin istiyorum

Selam kızlar ikili test sonucumu aldım. Çok şükür çok çok güzel dedi doktorum :) üçlü testin modası geçti zaten yapmıycaz dörtlü ye de gerek olmayabilir bir dahaki randevuda konuşuruz dedi :) bir de neydi şu hcg muhabbeti benim 206,7 çıkmış 50 üstü olunca kız mıydı teoriye göre? :)

Ben demir ve Decavit kullanıyorum. Karışık bir vitamin.. Daha fazlasına gerek yok bence

Çok sevindim canım.. Evet teori öyleydi.. 50 üstü kız 50 altı erkekmiş.. Ama doktorum alakası yok demişti

Hayırlısı olsun canım işte bizimki merak heves :) göstermiyor ya sıpa böyle şeylerle vakit geçiriyoruz :)

Öyle canım.. Bende merak ediyorum.. Cuma ya da cumartesi gideceğim inşallah gösterir. Benim 52 çıktı yani kız mı erkek mi bilemedim pek yakın bir değer iki tarafa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…