- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.101
Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı etsin canım gönlümüze göre versin inşallah:) ben de cts gideceğim inşallah gösterir bu sefer sıpalarÖyle canım.. Bende merak ediyorum.. Cuma ya da cumartesi gideceğim inşallah gösterir. Benim 52 çıktı yani kız mı erkek mi bilemedim pek yakın bir değer iki tarafa da
Rabbim sağ salim kavustursun canim inşallah hamilelik sikayetlerin var mi bulanti agri vb ayni günüz ya merak ettimEvet canım ikinci Bebek, ilki sezeryandı
Düşük riskim fazla olduğu için 3 haftada bir görmek istiyorum dedi doktor.İlk çocuğumda sıkıntılı bir gebelik geçirmedim ayda 1 kere görüyordu doktor.Ayda 1 kere normal olanı.İlk çocukta deneyimsiz olduğumdan özelede devletede gittiğim oluyordu.Bunda sadece özele gidiyorum.Size kalmış bu durum eğer özeldeki doktorunuz ilgiliyse ve güveniyorsanız yeterli bence.Ek olarak şunu söyleyebilirim;İkili test ve detaylı ultrason yaptırmak özel hastanelerde pahalı oluyor hastaneden hastaneye değişiyor tabi rakamlar.Devlette bedava.Sizin İlk gebeliğinizmi?Kızlar size birşey soracağım kuzularım siz ayda kaç kere hastaneye gidiyorsunuz 8 haftalıkken gittim artık ayda bir kontrollerimiz dedi ondan sonra 1 kere cok rhatsızlandım devlet hastanesine gittim ve insanın suratına bakmıyorlar. Takip ediyorum yazılanları hem özelde hem devlette takibinde oldugunuz doktorlar mı var?
Canim doktor bana duos vit dha diye bisey verdi baya kapsamli icinde her sey var. Balik yiyemedigim icin balik yagi da iceriyor. Sadece kokusu cok fena burnumu tutup iciyorum :)Bugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz
Allah hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı etsin canım gönlümüze göre versin inşallah:) ben de cts gideceğim inşallah gösterir bu sefer sıpalar
Kızlar size birşey soracağım kuzularım siz ayda kaç kere hastaneye gidiyorsunuz 8 haftalıkken gittim artık ayda bir kontrollerimiz dedi ondan sonra 1 kere cok rhatsızlandım devlet hastanesine gittim ve insanın suratına bakmıyorlar. Takip ediyorum yazılanları hem özelde hem devlette takibinde oldugunuz doktorlar mı var?
Kızlar bu üçlü testi afp ölçümü falan yaptıracak var mı ikili yaptiranlar için diyorum
İçinize sinmesi çok önemli. Hastanenin temizliği,ilgisi,şartları mükemmel olması kadar doktorunuzunda iyi olması önemli.Çevrenizde Doğum yapanlar varsa akraba,arkadaş vs. Öneri alabilirsiniz.Bu gruptada soruyor bazen arkadaşlar.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..Evet ilk özeldeki de çok ilgili değil aslında evime yakın eşim vardiyalı çalışıyor tek başıma gitmek zorunda kalırsam diye tercih ettim bulunduğum şehride çok bilmiyorum aslına bakarsan ondan tercih ettim bu haftasonu randevumda da ben sormadan bişi söylemezse değiştircem aynı hastanede baska bi doktora giderim. rahatsızlığımdan dolayı devlet hastanesine gittiğimde hemen testlere yönlendirdiler mesela sonuclarını bekliyorum o da şansıma denk geldi. Hiç düşünerek gitmemiştim aradan çıktı
Yok Can'ım çok şükür bir şikayetim. Mide bulantım ilk hamileliğimde de olmamıştı, bunda da yok şimdilik. Sen nasılsın?Rabbim sağ salim kavustursun canim inşallah hamilelik sikayetlerin var mi bulanti agri vb ayni günüz ya merak ettim
Benim de bulantim yok cok şükür :))Yok Can'ım çok şükür bir şikayetim. Mide bulantım ilk hamileliğimde de olmamıştı, bunda da yok şimdilik. Sen nasılsın?
Bugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz
İnşallah olmaz da.. Özellikle bu ilk aylar her şeyi yiyip içebilmek çok büyük şans..Benim de bulantim yok cok şükür :))
Acaba bende mi var bi değişiklik diyodum ama senden de duymak hoşuma gitti :) ama ilk baslarda adet sancısı gibi kasık ağrısı sonrasında bel batması şeklinde sikayetlerim oldu ilk ayda cay icemiodum ve bide hazır su disinda hicbir suyu icemiyorum suara da bel ve kalca arasi yerde ayakta fazla durunca cok kötü agrim oluyo dinlenince geçiyorİnşallah olmaz da.. Özellikle bu ilk aylar her şeyi yiyip içebilmek çok büyük şans..
Bulunduğunuz şehire göre doktor ve test fiyatları değişebiliyor.Gittiğiniz hastanede uygunsa çok güzel.Zaten temelde önemli olan nerden memnun olduğunuz.Para ilk sırada değil tabikide,bebişlerimiz ve sağlıklı olmaları önemli.Bir tanıdığım vardı 9 ay boyunca özel hastanede yaptırdı kontrollerini ve Doğum ile ilgili son anda çıkan problemlerden dolayı Şişli Etfal'de doğumu gerçekleşti.Devleti hiç düşünmemişti bir anda orda buldu kendini.Yani kötü niyetle söylemiyorum yanlış anlamayın benide büyük konuşmayın karşınıza gelir.İnşallah canım ayyy
Canım ben özele gidiyorum. Gittiğim yani para ödediğim günden 10 gün içinde yeniden çağırıyor ve gidiyorum sonrasında 2 hafta sonra gel diyor. 3 haftada çağırıyor yani. Bir kere ateşlendiğimde doktorumu aradım o da bana doğum evi aciline gitmem gerektiğini başka acile gitmemem gerektiğini orası ilgilenmezse ertesi gün kendisine gitmem gerektiğini söyledi. Gittim usg ile baktı parol iç dedi antibiyotik verecekti ilaç allerjim var diye vermedi. Öylece yolladı. Doktoruma gittim ilaç yazdı ilgilendi. İlaç bittiği gün yeniden gel ilaç bebeğe zarar vermiş mi kalp atışı ne durumd diye bakacağını söyledi. Kısacası sık gidiyorum. Oğlumda 2 ayda çağırıyordu doktor. İlgiliydi ama bit o kadar ara uzatıyordu. Bende bunda başka doktor tercih ettim memnunum. Test falan yapılınca da o kadar pahalı değil yani. Devlete gitmem kesinlikle
Evet haklısınız devletteki her doktor diyemeyeceğim ama çoğu doktora soru soramıyorsunuz,kadın Doğum değil tüm branşlarda öyle malesef.muayeneyi bile jet hızıyla yapıyor bazısı. Özele gitmek en rahatı,en temizi:)Haklısın ne olcağı belli olmaz da devlet hastanesinde soru sordurmuyorlar y da bana denk gelmedi sanki hamile olan doktormuş gibi alttan alan ben oluyorum
Hamilelikte bel çevresi genişlediği için ağrılar olması normal diye biliyorum. Benim şikayetlerim ilk hamileliğimde 20. Haftadan sonra başlamıştı.Acaba bende mi var bi değişiklik diyodum ama senden de duymak hoşuma gitti :) ama ilk baslarda adet sancısı gibi kasık ağrısı sonrasında bel batması şeklinde sikayetlerim oldu ilk ayda cay icemiodum ve bide hazır su disinda hicbir suyu icemiyorum suara da bel ve kalca arasi yerde ayakta fazla durunca cok kötü agrim oluyo dinlenince geçiyor
Doktorumla konuşmadık henüz muhtemelen 7 şubatta gidince söyler herhalde an ben pek 3 ve 4 lu testi yaptırmayı düşünmüyorum canım.Kızlar bu üçlü testi afp ölçümü falan yaptıracak var mı ikili yaptiranlar için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?