temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kaçıncı haftada yapılıyormuş canım üçlü test

Bugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz
Vitamin için bana da decavit verdi canım. Demir için gyno ferro vermişti ama bana yan etki yaptı onu değiştirip mina mix verdi demir için

canım ben de ilk kez sekizinci haftada gitmiştim doktor bana bir ay sonra tekrar gel dedi ve o dönem de ikili tarama testine denk geliyo onunla ilgili bir bilgi vermedi ama doktorum

aynı durumdayız canım bulantın oluyo mu peki

kızlar 8. haftadan itibaren kan hapı kullanmanın bir sakıncası yok dimi
Ben 9 haftadan itibaren kullandım biraz midem kötü oldu bi kaç gün ara verdim simdi tekrar basliycam tahlil yaptırıp düşük ciktiysa kullan tabi kan hapini doktor yazdiysa

Şehre ve hastaneye göre evet. Hastane bana yakın diye tercihimdi aynı zamanda annemin de doktoruydu kendisi. O yüzden tercih ettim. Ben ilk doğumu da özelde yaptım. Bu doktorla doğum sırasında bir durum ortaya çıkarsa eski doktoruma giderim. Devlet hastanesi bana çok çok uzak. Oraya tek vasıta ile gitmem imkansız. O sebeple tercih etmiyorum. Ben buraya yürüyerek bile gidiyorum o kadar yakın. Ve tanıdığım hamileleri hep balcalı hastanesine yönlendiriyor orası. Şuan hastanemde zaten doğum yapamam başka hastanede yaptırıyor doktor. O bile devletten yakın yani tabii bazı durumlarda olursa gidilir ama sezaryen zaten.. Erken ya da geç fark eden bir durum yok. 2. Olduğundan biraz daha rahatım. Doktorum senin sancın olmaz olamaz normal doğum yapamazsın karnında doğum için kas yok ıkınamazsın sen dedi. İlkinde de yoktu zaten dediğimde olamaz dedi. Kendisi zaten doğum evi eski başhekimi. O konuda da rahatım.. :) tavsiyen için teşekkür ederim canım yanlış anlamadım asla..

Ben 9 haftadan itibaren kullandım biraz midem kötü oldu bi kaç gün ara verdim simdi tekrar basliycam tahlil yaptırıp düşük ciktiysa kullan tabi kan hapini doktor yazdiysa
doktor yazdı canım 12 den düşük çıktı kullanıyorum burda bı sorayım dedim artık doktorlara karşı şüpheyle bakar oldum:)

Aaaaaaa bakalım kızın olacak mı? Nub teorisine göre ne demişlerdi?

Kizlar dun dr Gynoferon ve imon verdi. Bunlari kullanan fikir sahibi olan var midir acaba? Bu ikisi yeterli midir

Kizlar dun dr Gynoferon ve imon verdi. Bunlari kullanan fikir sahibi olan var midir acaba? Bu ikisi yeterli midir
Ben sadece imom kullanıyorum 16. Haftada kan ilacı baslicaz dedi şimdilik bu kadar kullandığım ilaç imom zaten vitamin karışımı gibi bişey bağışıklık guclendirici

Ben sadece imom kullanıyorum 16. Haftada kan ilacı baslicaz dedi şimdilik bu kadar kullandığım ilaç imom zaten vitamin karışımı gibi bişey bağışıklık guclendirici

Kan ilacini kullanmayayim o zaman. Imomu kullanayim sadece. Iki hafta sonra yasadigim sehire donucem kendi drumla konusur oyle baslarim olmazsa

Kan ilacini kullanmayayim o zaman. Imomu kullanayim sadece. Iki hafta sonra yasadigim sehire donucem kendi drumla konusur oyle baslarim olmazsa
Kanın düşük mu ki niye verdiler kan ilacını canım belki ihtiyacın vardır benim şuan kan seviyem 12 iyi ama zamanla dusebiliyomus tabi bebişe gittiği için takip ediliyor

Kanın düşük mu ki niye verdiler kan ilacını canım belki ihtiyacın vardır benim şuan kan seviyem 12 iyi ama zamanla dusebiliyomus tabi bebişe gittiği için takip ediliyor

Valla canim hic bakmadi dr. Ilk hamileligimde normalden de gec vermisti dr um kanim cok iyidir cunku masallah :) ilaci aldim kullanmayim olmazsa drumla konusur icerim ihtiyac olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…