- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.121
Kaçıncı haftada yapılıyormuş canım üçlü testben de gerek yok diye düşünüyorum ama özeldeki doktorum ister araştırmada yaptır istersen gel yaparız dedi 16 haftada gidicem araştırmaya ordaki doktorum muhtemelen yaptırma dicek çünkü ikili için bile gerek yok aslında demişti
Vitamin için bana da decavit verdi canım. Demir için gyno ferro vermişti ama bana yan etki yaptı onu değiştirip mina mix verdi demir içinBugün doktor kontrolüm vardi cinsiyeti ogrenemedik 4 hafta sonra tekrar gel dedi birde decavit yazdi onu kullanmak istemiyorum hangi vitaminleri kullanıyorsunuz kızlar yazabilirmisiniz
16-18 haftada canımKaçıncı haftada yapılıyormuş canım üçlü test
canım ben de ilk kez sekizinci haftada gitmiştim doktor bana bir ay sonra tekrar gel dedi ve o dönem de ikili tarama testine denk geliyo onunla ilgili bir bilgi vermedi ama doktorumKızlar size birşey soracağım kuzularım siz ayda kaç kere hastaneye gidiyorsunuz 8 haftalıkken gittim artık ayda bir kontrollerimiz dedi ondan sonra 1 kere cok rhatsızlandım devlet hastanesine gittim ve insanın suratına bakmıyorlar. Takip ediyorum yazılanları hem özelde hem devlette takibinde oldugunuz doktorlar mı var?
aynı durumdayız canım bulantın oluyo mu pekiAcaba bende mi var bi değişiklik diyodum ama senden de duymak hoşuma gitti :) ama ilk baslarda adet sancısı gibi kasık ağrısı sonrasında bel batması şeklinde sikayetlerim oldu ilk ayda cay icemiodum ve bide hazır su disinda hicbir suyu icemiyorum suara da bel ve kalca arasi yerde ayakta fazla durunca cok kötü agrim oluyo dinlenince geçiyor
Ben 9 haftadan itibaren kullandım biraz midem kötü oldu bi kaç gün ara verdim simdi tekrar basliycam tahlil yaptırıp düşük ciktiysa kullan tabi kan hapini doktor yazdiysakızlar 8. haftadan itibaren kan hapı kullanmanın bir sakıncası yok dimi
Bulunduğunuz şehire göre doktor ve test fiyatları değişebiliyor.Gittiğiniz hastanede uygunsa çok güzel.Zaten temelde önemli olan nerden memnun olduğunuz.Para ilk sırada değil tabikide,bebişlerimiz ve sağlıklı olmaları önemli.Bir tanıdığım vardı 9 ay boyunca özel hastanede yaptırdı kontrollerini ve Doğum ile ilgili son anda çıkan problemlerden dolayı Şişli Etfal'de doğumu gerçekleşti.Devleti hiç düşünmemişti bir anda orda buldu kendini.Yani kötü niyetle söylemiyorum yanlış anlamayın benide büyük konuşmayın karşınıza gelir.
doktor yazdı canım 12 den düşük çıktı kullanıyorum burda bı sorayım dedim artık doktorlara karşı şüpheyle bakar oldum:)Ben 9 haftadan itibaren kullandım biraz midem kötü oldu bi kaç gün ara verdim simdi tekrar basliycam tahlil yaptırıp düşük ciktiysa kullan tabi kan hapini doktor yazdiysa
Aaaaaaa bakalım kızın olacak mı? Nub teorisine göre ne demişlerdi?Selam kızlar ikili test sonucumu aldım. Çok şükür çok çok güzel dedi doktorum :) üçlü testin modası geçti zaten yapmıycaz dörtlü ye de gerek olmayabilir bir dahaki randevuda konuşuruz dedi :) bir de neydi şu hcg muhabbeti benim 206,7 çıkmış 50 üstü olunca kız mıydı teoriye göre? :)
Nub teorisini ben hiç bilmiyorum canım. Yorum yapan olmadı o konuda :)Aaaaaaa bakalım kızın olacak mı? Nub teorisine göre ne demişlerdi?
Bi sabah bi de aksam oluyo geciyo kusma yok canımaynı durumdayız canım bulantın oluyo mu peki
Ben sadece imom kullanıyorum 16. Haftada kan ilacı baslicaz dedi şimdilik bu kadar kullandığım ilaç imom zaten vitamin karışımı gibi bişey bağışıklık guclendiriciKizlar dun dr Gynoferon ve imon verdi. Bunlari kullanan fikir sahibi olan var midir acaba? Bu ikisi yeterli midir
Ben sadece imom kullanıyorum 16. Haftada kan ilacı baslicaz dedi şimdilik bu kadar kullandığım ilaç imom zaten vitamin karışımı gibi bişey bağışıklık guclendirici
Kanın düşük mu ki niye verdiler kan ilacını canım belki ihtiyacın vardır benim şuan kan seviyem 12 iyi ama zamanla dusebiliyomus tabi bebişe gittiği için takip ediliyorKan ilacini kullanmayayim o zaman. Imomu kullanayim sadece. Iki hafta sonra yasadigim sehire donucem kendi drumla konusur oyle baslarim olmazsa
Kanın düşük mu ki niye verdiler kan ilacını canım belki ihtiyacın vardır benim şuan kan seviyem 12 iyi ama zamanla dusebiliyomus tabi bebişe gittiği için takip ediliyor
İkili teste girdinmiBenimle aynı haftada olan arkadaşlar baş ağrısı yaşıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?