- 20 Ocak 2017
- 121
- 65
- 18
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.141
İlk gebeliğimde 5. Haftada başlayıp uzunca bir süre bitmek bilmeyen baş ağrılarım vardı,gebelik herkeste farklı reaksiyonlara neden oluyor.Baş ağrınızın olması normal,ben çok zorlu bir gebelik geçirmemiştim ama baş ağrım çoktu.Cinsiyet belli mi sizin?Benimle aynı haftada olan arkadaşlar baş ağrısı yaşıyormusunuz
Benimle aynı haftada olan arkadaşlar baş ağrısı yaşıyormusunuz
Evet yaptırdımİkili teste girdinmi
Hayır daha belli değil 3 hafta sonra kontrolum var o zaman belli olur heraldeİlk gebeliğimde 5. Haftada başlayıp uzunca bir süre bitmek bilmeyen baş ağrılarım vardı,gebelik herkeste farklı reaksiyonlara neden oluyor.Baş ağrınızın olması normal,ben çok zorlu bir gebelik geçirmemiştim ama baş ağrım çoktu.Cinsiyet belli mi sizin?
Lokman hekime gidiyorum sizAnkara'da oturupta hangi hastaneye giden var
Hangi lokman hekim ben Sincan dikine gidiyorumLokman hekime gidiyorum siz
Aynen bende sincan lokman hekim. Aynur hanıma iki dir muayene oluyorum. Yeni başladım buraya. İlkinde çok sevmedim. İkincisinde daha sıcak geldi. Siz hangi dr a gidiyorsunuz memnun musunuzHangi lokman hekim ben Sincan dikine gidiyorum
Ortadoğu hastanesine gidiyorum Zekai tahiredeAnkara'da oturupta hangi hastaneye giden var
bende birkac gundur yasiyorum bas agrisi birde grip oldum hepten bastirdi agriBenimle aynı haftada olan arkadaşlar baş ağrısı yaşıyormusunuz
Rabbim yardimcin olsun. Kafan karışmıştır. Evet ozel hastane. Eşimin is yerinin anlaşması var sanırım indirimli bakiliyorun. 55 tl muayene oldu. Ama daha hiç test falan yaptırmadım orda. Testlerini dışarıda yaptırıyorum.bur arkadaşım da benzer şeyi yaşadı. Yok sıvı alalım edelim down sedromu olabilir diye. Kızın hamileleigi zehir oldu dr dr gezdi ve stresten mahvoldu. Başka dr a götürmüşler çok düşük ihtimal demiş. Çocuk doğdu sapasağlam. Çok takilmayin test sonucuna. Eğer aldırmayı dusunmuyorsaniz siz bilirsiniz amaAnkara hastanesi Zekai Tahire gidiyom ikili teste zeka Tahir yüksek dedi sıvı almamız lazım dedi Ankara normal dedi lokman hekim ozelmi
Hastanenin sitesine girip anlaşmalı kurumlardan bakabilirsin istersen. Ve ınan ben anlamıyorum bu testtten. Bu benim 2. Gebeligim kizim da test yaptırmadım. İkili üçlü sonuç değişmeyecek aldirmayavaksan manası yok demişti dr. Ense kalınlığı ve burun cikintisina ultrasondan baktı normal demişti o zaman. Bunda da test yaptirmayacagim açıkçası.Benim eşim devlet memuru varmıdır anlaşmalı olduğu hastane bilmiyom siz yorumlayan ilişkisinin ne yuksek
Allah korusun 2 oğlum var birde 16 haftalık kızımı kaybettim kalp atışı durdu geçen hafta zeka Tahire ense kalınlığı dediler sonra yukarı aldılar uzman normal dedi çocuk yatıyor ondan dedi sicrattilar baktı normal dedi uzman bida Zekai Tahire gitmeyecemRabbim yardimcin olsun. Kafan karışmıştır. Evet ozel hastane. Eşimin is yerinin anlaşması var sanırım indirimli bakiliyorun. 55 tl muayene oldu. Ama daha hiç test falan yaptırmadım orda. Testlerini dışarıda yaptırıyorum.bur arkadaşım da benzer şeyi yaşadı. Yok sıvı alalım edelim down sedromu olabilir diye. Kızın hamileleigi zehir oldu dr dr gezdi ve stresten mahvoldu. Başka dr a götürmüşler çok düşük ihtimal demiş. Çocuk doğdu sapasağlam. Çok takilmayin test sonucuna. Eğer aldırmayı dusunmuyorsaniz siz bilirsiniz ama
Canım bu ara biz de eşimle ilgili sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz iş yerinde. Ben etkilendiğini düşünüyorum karnım taş gibi oluyor akşamları ağrıyor. Stres direk etkiliyor bence. Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama eşinle konuşun bu güzel zamanlarınızı sıkıntıyla geçirmeyin. Hiç değilse bebeğiniz için. Allah yardımcın olsun canımherkese iyi akşamlar esimle bir takım sorunlar yaıuyorum bu sorun cocua etkileri çok mu olur acaba bilen var mu
Stres illa yansıyor. Ama stressiz bir hamilelik çok zor geçiyor. Çok fazla stres yaşayan annelerin bebekleri kolik olduğu söyleniyor. Mümkün olduğunca sakin geçirmeye bakın. Ama hormonlar değişen duygular, değişen fizik bizleri geriyor. Anlayışlı erkekler olmalı ama her zaman mümkün olmuyor. Rabbim sıkıntılarınizi gidersin. Sizde munakasaya girmeyin bir süre alttan almaya çalışın. Sizin aleyhinize olmasın. Valla ben çok gergin ortam oldu mu erkenden yatmayı tercih ediyorum. Yoruldum halsizim diyip. En azından tartışmamıs gerilmemis oluyorumherkese iyi akşamlar esimle bir takım sorunlar yaıuyorum bu sorun cocua etkileri çok mu olur acaba bilen var mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?