temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende yle düünüyorum ama ben esimi sinir ediyorum bir ey yaptıgında onu kızdırmaya çalıyorum kavga etmek istiyorum bu size psikolojik mi acba sizde de oluyor mu

Kizlar sizin de kasiklariniz bazen adet olcakmis gibi agriyor mu? Ozellikle aksamlari sol kasigim cok agriyor, uyutmuyor. Doktor yorum yapmadi bu konuda tedirgin oldum. Yoksa plasenta asagida olanlarin mi oluyor bu agri?
Plesenta aşağıda olduğunda özellikle ayağa kalkınca artan batmalar oluyor fakat senin haftanda böyle bişey olacağını plesenta previa yaşamış biri olarak düşünmüyorum. Çünkü çok erken bunun için. Muhtemelen Rahimin genişlemesi ile alakalıdır. Birkaç gündür benim de bel Ağrı'larım arttı.

Arkadaşlar merhaba. Pazartesi rutin kontrolume gittim rahimde kesenin içinde yumruk gibi bir şişlik vardı. Haftalardir gülerken bile kasılma oluyordu. Dr rahim yorulmus dedi istirahat verdi. Proluton iğne verdi zaten haftalardır progestan kullanıyordum yorulmamam gerekiyordu. Ufak bir lekelenme de olunca tuvalet dışında kalkmayacaksin dedi. Bunun yanında endol kapsül verdi. Hamilelikte kullanılmaz yazıyor ama merak etme dedi. Aranızda endol kullanan var mı Dr Uma güveniyorum ama çokta korkuyorum açıkçası. Bebeğim hareketliydi gördüm bir sorun yoktu ama korkuyorum yine de

bende yle düünüyorum ama ben esimi sinir ediyorum bir ey yaptıgında onu kızdırmaya çalıyorum kavga etmek istiyorum bu size psikolojik mi acba sizde de oluyor mu
Canim bende de oluyor. Sussam tartisma buyumeyecek mesela ama ben onu kizdircak seyler soyluyorum. Ama inan bebegi kotu etkiliyor. Oyle zamanlarda kasiklarimda cok agri oluyor. Hatta bir keresinde ciddi bir tartisma yasadik sonrasinda lekelenmem oldu ben direkt ona bagladim. O yuzden bence uzak durmaya calis tartismalardan, kendini baska seylere ver stresini atmak icin.

Slm kizlar bende dayanamadim başka bi özel hastaneden Randevu aldim yarin gidicem inşallah önceki doktorum biraz ilgisiz o yüzden biraktim inşallah güzel şeyler duyarım Bebislerim iyidir inşallah cok özledim onlari

Oyle mi canim tesekkur ederim. Tedirgin oluyorum ben de, doktor henuz erken oldugu icin plasenta previa teshisi koymadi zaten ama yukari cikmazsa diye endişeleniyorum. Peki nasil gecmisti canim hamileligin, sıkıntısız bebegine kavusabildin mi?

tşkler fikirlerin için iallah canım ag salim kucagımıza alırız

Tabi çok rahat bir hamilelik olmuyor. Benim ara kanamalarım olmadı tam previa değildi biraz daha yandaydı. Ne kadar dinlenirsen o kadar rahat geçer ama doktorunun dediği gibi yukarı çıkması için daha çok Zaman var bizlerde dualarımızda seni de hatırlarız. 36 haftalık olduğumda nst de görülen sancılar sebebiyle doktorum bebeği artık alalım Dedi ve 3 kilo olarak bebeğim dünyaya geldi.şimdi çok sağlıklı şükürler olsun.

Cok tesekkur ederim canim insallah duzelir haftalar ilerledikce. Ne guzel Allah bana da nasip eder o gunleri insallah :)

iyi günler kızlar 10+2 haftalık hamileyim benim sorunum şu iş yerinde gayet güzel kahvaltımı da yapıyorum yemeğimide yiyorum ne bulantı nede kusmam oluyo ama ne zaman ki işten çıkıp eve geliyorum midem bulanmaya başlıyo canım hiçbişey yemek istemiyo hatta oturup açlıktan ağlıyorum bazen zorla yiyorum onuda hemen çıkartıyorum benim durumumu yaşayan var mı napcam bilmiyorum eve gelmek istemiyorum resmen bu akşam zorla kuru fasulye yedim şuan bunu yazarken bile kendimi zor tutuyrm kuscm sanrm

Canım ben de dışarda daha rahat yiyorum. Evde ya koku etkiliyor ya da psikolojik bilmiyorum. Dışarda hiç değilse çorba falan içebiliyorum. Normal yemeklere geçemedim daha. Ama doktorum hiçbirşeyi zorla yeme tiksinirsin dedi. İş yerinin ortamı rahatsa akşamları da çıkmadan bişeyler yemeyi denesen? Evde de meyve kuruyemiş falan ye akşamları

Sizde de gerinme istegi oluyor mu kizlar? Uykumda farkında olmadan geriniyorum, karnimi da geriyorum sonra hissedip uyaniyorum. Bir zarari var midir bebege acaba? Ve bunu nasil engellicem bilincsiz olarak yapiyorum uykumda

Galiba kokulardan etkileniyoruz canım bende öyleyim dışarı cikinca bulanti gidiyo

Kizlar sizin de kasiklariniz bazen adet olcakmis gibi agriyor mu? Ozellikle aksamlari sol kasigim cok agriyor, uyutmuyor. Doktor yorum yapmadi bu konuda tedirgin oldum. Yoksa plasenta asagida olanlarin mi oluyor bu agri?
sol kasık ağırısı ben de de oluyor bazen tedirgin oluyorum doktorumu sordum normal dedi kasık ağırları dinlenirsen şiddeti azalır dedi haftasonları evde olduğun için çok şiddetli olmuyor işte olduğum vakitlerde daha şiddetli hissediyorum.

Kizlar grip oldum dun hastanedeydim bütün gün serum aldım :/ gripten dolayı mide bulantım fenalaştığı için çok sıvı kaybı olmuştu ama tabi ilaç veremediği için 2 gün rapor aldım dinleniyorum. Belim daha doğrusu sırtım kopuyor ağrıdan. Aman diyim dikkat edin kendinize ben işyerinde kaptım büyük ihtimalle. Allahtan ateş yapmadı.

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…