temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

çok geçmiş olsun bünyemiz hassas normal süreçte olduğu gibi rahat atlatamıyorum ben ilk haftalarımda çok kötü idim çok şükür şimdi iyiyim. çok dikkat etmemiz lazım artık kendimize

Sizde de gerinme istegi oluyor mu kizlar? Uykumda farkında olmadan geriniyorum, karnimi da geriyorum sonra hissedip uyaniyorum. Bir zarari var midir bebege acaba? Ve bunu nasil engellicem bilincsiz olarak yapiyorum uykumda
Sırt üstü yatıp ayaklarını uzatma canım ben genelde öyle yatınca o istek geliyor.gelince de normalde karnımızı kaşariz ya ben karnımı sisiriyorum o zaman karnım gerilmiyor

Merhaba güzel hamişler
Bugün ikili test için Dr a gittik her şey yolunda çok şükür Allahım kimseye böyle korkular yaşatmasın bütün gece uyuyamadım gerginlikten ama şimdi iyiyim şükür..Siz de iyi olun inşallah hanimlar

Sırt üstü yatıp ayaklarını uzatma canım ben genelde öyle yatınca o istek geliyor.gelince de normalde karnımızı kaşariz ya ben karnımı sisiriyorum o zaman karnım gerilmiyor

Ayni durum bende de var ara ara oluyordu azaldı doğrusu sanırım progestan yapıyor bunu karın şişirme olayı mantıklı ben de deneyim bak
İstemsiz oluyor ama farkedip hemen uyanıyorum

Bende de var sırtüstü yatmayım diyorum sağa doğru yatmayın diyorlar sağa yatmayım diyorum sola yatamıyorum böyle bir ayaklarımı gerdiğimi hissederek uyanıyorum karnımı şişiriyorum rahatlayamıyorum yarın randevum var sorcam belim ağrıyo dişlerimi fırçalarken kan kusuyorum resmen

Çok geçmiş olsun canım Allahtan ateş olmamış

Canım dış fırçalamada bende de aynı durum oluyordu kendimi zorlaya zorlaya ılık tuzlu su yaptım fırçaladıktan sonra çalkaladim hala yapıyorum gerçi ağzımdaki kötü kan tadı gidiyor böylece çünkü kanamiyor böylece tavsiye ederim sırf bu yüzden istifra ediyordum ben de

Aynen canim ya benim de sola yatmaktan sol bacagimin agrisi gecmez oldu. Ben de uyaniyorum hemen farkedip ama is isten gecmis oluyor. Doktorun soylediklerini burada paylasir misin canim, gerinmek zararli miymis nasil engelleyebiliriz ogrenelim :)

çok şükür ben de de kusma yok mide ekşimem var yediklerimize çok dikkat etmemiz lazım onu da çok yapamıyorum.
Bende bugün gittim doktora kesenin arkasında kanama var dedi düşük riskin var dedi yarin baska bi doktora gidicem

Çok geçmiş olsun canım Allahtan ateş olmamış
Saol canım evet iyi ki olmadı. İşe gitmiyorum istirahat aldım bu hafta için napıyım ya ben daha önemliyim bu sıra bugünleri de atlatacağız inş. Eskisi gibi çok çalışamadığını için kafaya takıyorum ara ara ama herkesin başına gelebilecek birşey sonuçta.

Kızlar selam. Benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden pek fikrim yok özellikle çocuğu olan annişler bilirler. Biz yazın aşırı sıcak zamanlarda doğum yapıcaz. Ama yeni doğan bebiş üşür mü üşümez mi acaba ne tür şeyler giydirebiliriz? Kısa kol tulum aldım bikaç tane ama acaba uzun kollu mu giyer? Ya da altlar patikli falan hep isilik olur mu onlarda. Ne zaman ne giyer bu sıpalar bir fikir verin :)

Aynen ben de merak ediyorum ayrıca Adana'da oturuyorum çoook fazla sicak bi şehir

Aynen ben de merak ediyorum ayrıca Adana'da oturuyorum çoook fazla sicak bi şehir
Ay canım sorma beğeniyorum birşeyler emin olamıyorum askılı ya da kolsuz bebiş bunu giyebilir mi giyemez mi alamıyorum. Ya da hep kalın alıcam çocuk sıcakta isilik olcak die korkuyorum. O aylar çok sıcak oluyor çünkü. Gece belki kollu patikli tulumlar giydirilir de gündüz fazla gelir gibi sanki

Selam canim nasilsin :)
Ayni donemdeyiz .ben henuz bisey almadim ama almaya başlayacağım. Bende acemiyim ne alicaz bunlara ne giyecekler kafamiz artik bununla mesgul

Ben daha birşey almadim cinsiyet öğrenip alirim insallah eminim cok guzel bir histir onları almak

Selam canim nasilsin :)
Ayni donemdeyiz .ben henuz bisey almadim ama almaya başlayacağım. Bende acemiyim ne alicaz bunlara ne giyecekler kafamiz artik bununla mesgul
Canım ben hiç tutamıyorum kendimi ya indirimde bişeyler gördüm mü hemen unisex olanlardan alıyorum. Hafif kalın olanları 3-6 ay ya da 6 ay alıyorum cts doktora gideceğiz inş cinsiyeti gösterir de ona göre bakarız artık :) bu hafta işe başladım biraz zorlanıyorum canım. sen nasılsın nasıl gidiyor? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…