temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben biraz sabırsızım canım kıza da erkeğe de olacak tarzda bikaç cici alıverdim çok güzel gerçekten hergün bakıyorum açıp açıp
İşin asli İstanbul da ailemin yanindayim ve burada cinsiyeti öğrenebilirsem eşime aldigim ilk bebek zibinini hediye etmek istiyorum pembe ya da mavi olarak cinsiyeti öyle ogrensin

Slm kizlar birsey soracagim 15 haftalik hamileyim havalardanmidir bilmem az usutmeye gelemiyorum idrar yanmasi var cok kotu dr sordum ilac yazmamis cok kizdim ne bilim bol su iciyorum evet o iyi geliyor ama bu soguk havadada zorla iciyorum ne yapacagim bilemedim

Bence işi sorun etme hiç çalışmaya da bilirdin sonuçta ama ordasin kendine iyi bakmalısın sonra yine telafi edersin bunları aklından geçirmen bile aslında işine ne kadar saygılı olduğunu gösterir canım

Bende bugün gittim doktora kesenin arkasında kanama var dedi düşük riskin var dedi yarin baska bi doktora gidicem

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Aynı sıkıntı bende de oldu ama geçti çok şükür ilaç veya iğne verdi mi doktor
Başka doktora görün tabi gönlün rahat olmalı her ne kadar su anda zor olsada çok iyi anlıyorum seni inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
Bol bol dinlen ayaklarını uzat wc dışında kalma pek

Canım ilk gebelikte yaz sıcağında doğurdum bunda da öyle olacak ilk kıyafetleri 2 aya kadar uzun kollu olacak zibin felan ama olabildiğince ince şeyler olmalı yeni doğan üşür o yüzden ince örtüler kullanabilirsiniz ince yelekler de iyi oluyor sonra sonra bebek kendini belli ediyor bunlar tatlı telaşlar ne güzel ya allahım isteyene nasip etsin

Progestan aliyo musun dedi evet 200agizdan 200vajinal alıyorum dedim devam et dedi 3hafta sonra görüşelim dedi

Al benden de o kadar canım.. Adana'da oturuyorum.. Temmuz ayında sıcaklık 40ı geçiyor nem cabası.. Klima açarsam kalın giydiririm ama açmam sanırım. İlk haftalar giyer zıbın takımı ama 2. Haftadan sonra yavaş yavaş incelir gibi geliyor bana.. Yani patikli falan giyer ayakları üşür sıcak olsa da ama üzeri yarım kollu falan olur. Oğlum Mayıs doğumlu. O zaman bile uzun kollu çıtçıtlı ve üstüne kolsuz tulum oluyordu. Tabii dediğim gibi hemen değil. 3 hafta sonraydı mayıs daha bahar sonuçta. İnce penye battaniye örtüyordum. İlk günlerinde normal battaniye de kullandım.. Artık kontrollü giydireceğiz.

starr9 canım hangi doktora gidiyorsun sen merak ettim Adana diyince :) bende Adana'dayım
Ilk kese için ikinci kalp atisi için marsaya gittim test falan yapilacak diye sonra bir defa da Hacettepe tip merkezi yakin bana orda Ersin Bey e bi kontrole gittim simdi de istanbul' dayim dönünce nereye gidecegimi ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…