- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.201
Ben biraz sabırsızım canım kıza da erkeğe de olacak tarzda bikaç cici alıverdimBen daha birşey almadim cinsiyet öğrenip alirim insallah eminim cok guzel bir histir onları almak
İşin asli İstanbul da ailemin yanindayim ve burada cinsiyeti öğrenebilirsem eşime aldigim ilk bebek zibinini hediye etmek istiyorum pembe ya da mavi olarak cinsiyeti öyle ogrensinBen biraz sabırsızım canım kıza da erkeğe de olacak tarzda bikaç cici alıverdimçok güzel gerçekten hergün bakıyorum açıp açıp
Saol canım evet iyi ki olmadı. İşe gitmiyorum istirahat aldım bu hafta için napıyım ya ben daha önemliyim bu sıra bugünleri de atlatacağız inş. Eskisi gibi çok çalışamadığını için kafaya takıyorum ara ara ama herkesin başına gelebilecek birşey sonuçta.
Bende bugün gittim doktora kesenin arkasında kanama var dedidüşük riskin var dedi yarin baska bi doktora gidicem
Kızlar selam. Benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden pek fikrim yok özellikle çocuğu olan annişler bilirler. Biz yazın aşırı sıcak zamanlarda doğum yapıcaz. Ama yeni doğan bebiş üşür mü üşümez mi acaba ne tür şeyler giydirebiliriz? Kısa kol tulum aldım bikaç tane ama acaba uzun kollu mu giyer? Ya da altlar patikli falan hep isilik olur mu onlarda. Ne zaman ne giyer bu sıpalar bir fikir verin :)
Progestan aliyo musun dedi evet 200agizdan 200vajinal alıyorum dedim devam et dedi 3hafta sonra görüşelim dediÇok geçmiş olsun arkadaşım.
Aynı sıkıntı bende de oldu ama geçti çok şükür ilaç veya iğne verdi mi doktor
Başka doktora görün tabi gönlün rahat olmalı her ne kadar su anda zor olsada çok iyi anlıyorum seni inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
Bol bol dinlen ayaklarını uzat wc dışında kalma pek
Progestan aliyo musun dedi evet 200agizdan 200vajinal alıyorum dedim devam et dedi 3hafta sonra görüşelim dedi
tamam canım cok tesekkur ederımSabah akşam progestan kullandım ben de bir de hafta da bir iğne yani tedavi aynı iyi dinlen mutlaka kalkma ayağa pek mümkünse
Dr olabilir öyle şeyler demişti
Kızlar selam. Benim ilk bebeğim olacak inşallah o yüzden pek fikrim yok özellikle çocuğu olan annişler bilirler. Biz yazın aşırı sıcak zamanlarda doğum yapıcaz. Ama yeni doğan bebiş üşür mü üşümez mi acaba ne tür şeyler giydirebiliriz? Kısa kol tulum aldım bikaç tane ama acaba uzun kollu mu giyer? Ya da altlar patikli falan hep isilik olur mu onlarda. Ne zaman ne giyer bu sıpalar bir fikir verin :)
Eki Görüntüle 1944848 Eki Görüntüle 1944848 Ben çok beğendim sizce Nasıl?
Ilk kese için ikinci kalp atisi için marsaya gittim test falan yapilacak diye sonra bir defa da Hacettepe tip merkezi yakin bana orda Ersin Bey e bi kontrole gittim simdi de istanbul' dayim dönünce nereye gidecegimi ben de bilmiyorumstarr9 canım hangi doktora gidiyorsun sen merak ettim Adana diyince :) bende Adana'dayım
Çok güzel canım kız bebek için de ben paylaşayım :)Eki Görüntüle 1944848 Eki Görüntüle 1944848 Ben çok beğendim sizce Nasıl?
Oyy yerim yerimmmmÇok güzel canım kız bebek için de ben paylaşayım :)
Eki Görüntüle 1944857
O fırfırlı şeyin içinde bezle poposunu düşünüyorum tam yemelik ya kız çocuğu değil mi herseyine bitiyo insan erkek de büyümüş adam gibi oluyo o da bambaşka başa zaten :)Oyy yerim yerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?