- 23 Mart 2014
- 211
- 258
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.221
Maşallah onaTeyzeleri oğluşum tatlı tatlı kıpırdıyor. Çok özlemişim bunu hissetmeyi
Anlık bir durum bu neticede bacaklarla birlikte 10 cm oldular ağırlıkları da 70 cm falanmış bence gayet normal. Şimdi ceviz yiyip ballı süt içerek ödüllendiriyorum onu :)Maşallah onanasıl bişey acaba ben dün gece tam uykuya dalarken bi seyirme oldu ay acaba mi dedim ama erken şuan için deniliyor
Ay ben meyve suyu içip ultrasona girmiştim o nasıl taklalardi sürekli yer değiştirdi dönüp durdu hissetmeden inanmak mümkün değildi o kadar harekete gördüm çok zevkliydi çok daha net hissetmeye az kaldı sabırla beklicem artık :)Anlık bir durum bu neticede bacaklarla birlikte 10 cm oldular ağırlıkları da 70 cm falanmış bence gayet normal. Şimdi ceviz yiyip ballı süt içerek ödüllendiriyorum onu :)
Ah çok acıdı diyeceğin günler gelecek yada biraz dur da bende uyuyayım diye sızlanacaksın Zaman Zaman gün içinde biz hareket halindeyken sallandıkça uyuyorlar sonra biz uyumak için yatağa girince de başlıyorlar oynamaya. Bir kaç ay sonra bırak seni karşındaki koltukta oturan bile görecek Nasıl hareket ettiğini :) bir iki hafta önce cinsiyet için sabırsızlanıyorduk şimdi de varlığını hissetmek için.... Böyle böyle gün gelecek ve kucağımıza alacağız inşallahAy ben meyve suyu içip ultrasona girmiştim o nasıl taklalardi sürekli yer değiştirdi dönüp durdu hissetmeden inanmak mümkün değildi o kadar harekete gördüm çok zevkliydi çok daha net hissetmeye az kaldı sabırla beklicem artık :)
Özellikle kiz bebek tam isirmalik oluyo :)O fırfırlı şeyin içinde bezle poposunu düşünüyorum tam yemelik ya kız çocuğu değil mi herseyine bitiyo insan erkek de büyümüş adam gibi oluyo o da bambaşka başa zaten :)
İyi yapmışsın canım. Hakkında hayırlısı olsun:) maddi anlamda sen çalışmadan da yürüyecekse işler hepiniz için en iyisi olmuş bence de. Çocuğuna kendin bakmak büyütmek eğitmek gibisi var mı :) çok sevindim senin adına :)Arkadaslar gunaydinlar herkese, bende bu hafta basindan itibaren gribe yakalandim col sukur simdi baya toparladim, sali gunu is yeri hekimim ki hastanede calisiyorum zatrn istirahat verdi birde serum taktirdim eve gelmeden vitamin falan, yarim gun istirahat almam bile olay oldu sorumlularim ve ekip arkadaslarim arasinda, benimde zaten sabrimin sinirindaydi iyice esimle oturdum dusundum ve istifami dun verdim :) Martta birakacagim isi evlilik tazminatimi da alacagim 1 yilim dolmadigi icin evleneli, ama simdiden kafam oyle rahat ki hic olmazsa oturur evladima.kendim rahat rahat bakarim 1-2 sene ben ona doyarim o bana, sonra is guc yine bulunur cok sukur, hamile hamile bana bu stresi kimsenin yasatmasaniza izin vermem dedim nitekim vermedim de :)
Ilk kese için ikinci kalp atisi için marsaya gittim test falan yapilacak diye sonra bir defa da Hacettepe tip merkezi yakin bana orda Ersin Bey e bi kontrole gittim simdi de istanbul' dayim dönünce nereye gidecegimi ben de bilmiyorum
Çok güzel canım kız bebek için de ben paylaşayım :)
Eki Görüntüle 1944857
Tabi canim cok sukur sıkıntı yaşamam elbet sıkışacağım günlerde olur belki ama çocuuk bu rızkıyla gelir derler, en çokta çocuğumu bırakığ işe dönecek olmanın stresini yaşamayacağıma seviniyorum :)İyi yapmışsın canım. Hakkında hayırlısı olsun:) maddi anlamda sen çalışmadan da yürüyecekse işler hepiniz için en iyisi olmuş bence de. Çocuğuna kendin bakmak büyütmek eğitmek gibisi var mı :) çok sevindim senin adına :)
Benimde baya belli canımKizlar nasilsiniz gobusler ne alemde benim baya belli artik.
Çok güzel canım. Kayinvalidem ordu benim pasama daEki Görüntüle 1944848 Eki Görüntüle 1944848 Ben çok beğendim sizce Nasıl?
Bende çok oluyor kalıyorum bi anda.slm kızlar sizin de sağ taraf kasığınızda batık ağrı oluyo mu ara ara bende bu bi haftadır ara ara oluyo yabide bel ağrım var merak ettim sizde de var mı
Bende de var özellikle bugün çok oldu bel agrimslm kızlar sizin de sağ taraf kasığınızda batık ağrı oluyo mu ara ara bende bu bi haftadır ara ara oluyo yabide bel ağrım var merak ettim sizde de var mı
canım senı cok ıyı anlıyorum aynısını yaşadım maalesef. uc gunluk raporum herkesın gozune battı geldıgımde surat yaptılar laf soktular patronlarım. bende doguma yakın bırakacagım kısmetse ama bebegımı ogrendıgımden berı muthıs bı rahatlama geldı hıcbırını sallamıyorum artık nasılsa sayılı gunlerım var arkama bakmadan cıkıp gıdıcem dıyorum ıcımden.onlar bir yapıyorsa ben on yapıyorum muhatap bıle olmuyorum valla. muhasebe burosu oldugu ıcınde ıkı kısıyız ve gıtmemı de ıstemıyorlar yenı bırını hemen yetıstıremıceklerı ıcın. ama ınsallah mumla ararlar bnıArkadaslar gunaydinlar herkese, bende bu hafta basindan itibaren gribe yakalandim col sukur simdi baya toparladim, sali gunu is yeri hekimim ki hastanede calisiyorum zatrn istirahat verdi birde serum taktirdim eve gelmeden vitamin falan, yarim gun istirahat almam bile olay oldu sorumlularim ve ekip arkadaslarim arasinda, benimde zaten sabrimin sinirindaydi iyice esimle oturdum dusundum ve istifami dun verdim :) Martta birakacagim isi evlilik tazminatimi da alacagim 1 yilim dolmadigi icin evleneli, ama simdiden kafam oyle rahat ki hic olmazsa oturur evladima.kendim rahat rahat bakarim 1-2 sene ben ona doyarim o bana, sonra is guc yine bulunur cok sukur, hamile hamile bana bu stresi kimsenin yasatmasaniza izin vermem dedim nitekim vermedim de :)
ben daha hiçbişi hissetmiyorumMaşallah onanasıl bişey acaba ben dün gece tam uykuya dalarken bi seyirme oldu ay acaba mi dedim ama erken şuan için deniliyor
Benm de oluyor canım. Hatta bazen kanadığı bile oluyor biraz. Hamilelikte normal diye biliyorum aynı şekilde diş etlerim de çok kanıyor meyveyi ısırınca bile kanadığı oluyor. Endişelenme ama istersen yine sor doktoruna için rahat etsinMerhaba kızlar,
Ben sabahları kalktığımda burnumu temizlerken kurumuş kan görüyorum. Gün içinde de burnumu silerken bazen farkediyorum 14 haftalık oldu bebeğim. Bu neden oluyor acaba başka yaşayanlar da var mı? Daha doktoruma sormadım kontrolde sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?