- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.241
Canım canını sıkma arkadasimin ki doğuma kadar hep asagidaymis hatta doktor bol bol istirahat demiş ama arkadaşım öyle dinlenemedi.çok şükür bebegine bişey olmadı sezeryan ile doğum yaptı. Dikkat et yeterli bence vesvese yapmamaya bebeği etkileme meye çalış benceslm kızlar dün kontrolüm vardı. 16.hafta içindeyim. 12.haftada doktorum %65 kız diye tahminde bulundu, 14.haftada tekrar gittim yine kız dedi. dün ise benim sıpa sermiş takımları erkeğim ben erkek der gibi gösterdi. :) ben de buruk bi hayal kırıklığı, eşimdeyse havalara uçma durumu. bu erken tahminler de her zaman tutmuyor. en iyi sonuç oluşum tamamlandıktan sonra. bir de küçük bir problemimiz var. şuan için küçük ama düzelmezse ilerisi için ciddi bir problem. plasanta aşağıdaymış. takip edeceğiz dedi dr. aşağıda olması demek rahim ağzını kapatması ve normal doğuma izin vermemesi. bu yine en masumu. asıl ciddisi kanama olursa bebeğin beslenmesini engelliyor ve gebeliği sonlandırıyor Allah korusun. bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda. bir şey daha gebeliğin ilk aylarında bu durumla karşılaşılabiliyormuş, rahim büyüdükçe plasanta olması gereken yere çıkıyormuş, bazıları da hiç çıkamıyormuş. inşallah benim ki yerine geçer.
normal doğum yapmayı o kadar çok istiyorum ki, inşallah yerine geçer. sezeryan da olsa önemli değil. yeterki sağ salim alayım yavrumu kucağıma.Canım canını sıkma arkadasimin ki doğuma kadar hep asagidaymis hatta doktor bol bol istirahat demiş ama arkadaşım öyle dinlenemedi.çok şükür bebegine bişey olmadı sezeryan ile doğum yaptı. Dikkat et yeterli bence vesvese yapmamaya bebeği etkileme meye çalış bence
Bu rahatlık ortak sanırım:) iş anlamında hırslı azimli hemen hergün mesaiye kalan ben bir rahatım bir rahatım ama elimde değil bu durum hem beni ara sıra üzüyor hem de delimiymişim bu kadar harap ediyormuşum kendimi diye gelgit yapıyorum çok karışık bir duygu durum:)canım senı cok ıyı anlıyorum aynısını yaşadım maalesef. uc gunluk raporum herkesın gozune battı geldıgımde surat yaptılar laf soktular patronlarım. bende doguma yakın bırakacagım kısmetse ama bebegımı ogrendıgımden berı muthıs bı rahatlama geldı hıcbırını sallamıyorum artık nasılsa sayılı gunlerım var arkama bakmadan cıkıp gıdıcem dıyorum ıcımden.onlar bir yapıyorsa ben on yapıyorum muhatap bıle olmuyorum valla. muhasebe burosu oldugu ıcınde ıkı kısıyız ve gıtmemı de ıstemıyorlar yenı bırını hemen yetıstıremıceklerı ıcın. ama ınsallah mumla ararlar bnıbende en azından 1 sene evdeyım allah ızın verırse. stres en kotusu ztn hamılelıgını streslı gecıren annelerın bebeklerı kolık olabılıyor.
bir problem çıkmamıştır inşallahBana doktorum bunpersembe gel dedi 2li test icin 11+5olucam
aman valla umrumda degıl bnmdeBu rahatlık ortak sanırım:) iş anlamında hırslı azimli hemen hergün mesaiye kalan ben bir rahatım bir rahatım ama elimde değil bu durum hem beni ara sıra üzüyor hem de delimiymişim bu kadar harap ediyormuşum kendimi diye gelgit yapıyorum çok karışık bir duygu durum:)
ana kucağı ile birlikte mi o fiyat canım puset çok kullanışlı ama park yatak taraftarı değilim plastik kokuyor dedi ablamKızlar gezdim dolaştım baktım inceledim araştırdım düşündüm taşındım derkensonunda araba ve park yatak konusunda karara vardım
Eki Görüntüle 1943755
Bu almak istediğim travel sistem araba.
Casual marka
Cadillac air comfort modeli.
Annelerin en çok tercih ettiği ve memnun kaldığı ödüllü bir modelmiş. Gittim burdaki yerel bi bebek mağazasında inceledim. Süngerlerinden alüminyum iskeletine kadar gerçekten çok kaliteli. Fiyatı 1400 lira civarında baya pahalı hatta eşim istemez diye düşünmüştüm ama oda dokunup inceleyince direk bunu alırız dedi. Tabi biz kız kardeşimle birlikte 2 tane alacağımız için 1100 ile 1000 lira arasında yardımcı olucaklar. Mutlaka bakmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 1943762
Buda park yatak
Markası pregobaby
Modeli yummy 8024
Fiyatı 500 lira civarında. Evimde yer problemi olucağından ve bebek odasını şimdilik düşünmediğimden kolay taşınabilir bişey bakmak zorunda kaldık. Genelde park yatakların alt kısım taşıma kapasitesi 15 kg kadar. 25 kg civarında olan bi tek bunu bulabildim. Kumaşı ve iskeleti gayet kaliteli.
Demirbaş ihtiyaçları şimdilik belirledik. Diğerleride zamanla hallolur sanırım hakkımızda hayrlısı. Sizlerede fikir olması açısından paylaştım. Hepimize şimdiden tatlı alışverişleeeerrr
cinsiyeti öğrendin mi ?Kızlar gezdim dolaştım baktım inceledim araştırdım düşündüm taşındım derkensonunda araba ve park yatak konusunda karara vardım
Eki Görüntüle 1943755
Bu almak istediğim travel sistem araba.
Casual marka
Cadillac air comfort modeli.
Annelerin en çok tercih ettiği ve memnun kaldığı ödüllü bir modelmiş. Gittim burdaki yerel bi bebek mağazasında inceledim. Süngerlerinden alüminyum iskeletine kadar gerçekten çok kaliteli. Fiyatı 1400 lira civarında baya pahalı hatta eşim istemez diye düşünmüştüm ama oda dokunup inceleyince direk bunu alırız dedi. Tabi biz kız kardeşimle birlikte 2 tane alacağımız için 1100 ile 1000 lira arasında yardımcı olucaklar. Mutlaka bakmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 1943762
Buda park yatak
Markası pregobaby
Modeli yummy 8024
Fiyatı 500 lira civarında. Evimde yer problemi olucağından ve bebek odasını şimdilik düşünmediğimden kolay taşınabilir bişey bakmak zorunda kaldık. Genelde park yatakların alt kısım taşıma kapasitesi 15 kg kadar. 25 kg civarında olan bi tek bunu bulabildim. Kumaşı ve iskeleti gayet kaliteli.
Demirbaş ihtiyaçları şimdilik belirledik. Diğerleride zamanla hallolur sanırım hakkımızda hayrlısı. Sizlerede fikir olması açısından paylaştım. Hepimize şimdiden tatlı alışverişleeeerrr
cinsiyeti öğrendin mi cnım?aman valla umrumda degıl bnmdehep panık olurdum o oldu bu bıttı mı dıye sımdı olmasada halolur dıyorum bıde tavırları benı gercekten cok soguttu işe sürünerek gelıyorum bıldıgın. neyse az kaldı az daha sabır :)
Benim de oluyor canim, burnum cok tikali oluyor zaten. Yatak odani nemlendir islak havlu koy kalorifere faydasi oluyor.Merhaba kızlar,
Ben sabahları kalktığımda burnumu temizlerken kurumuş kan görüyorum. Gün içinde de burnumu silerken bazen farkediyorum 14 haftalık oldu bebeğim. Bu neden oluyor acaba başka yaşayanlar da var mı? Daha doktoruma sormadım kontrolde sorucam
Canim hayirli olsun keske hic tahmin yapmasaymis doktorun ama en azindan doğruyu simdi ogrenmissin ya daha sonra ogrenseydin :)slm kızlar dün kontrolüm vardı. 16.hafta içindeyim. 12.haftada doktorum %65 kız diye tahminde bulundu, 14.haftada tekrar gittim yine kız dedi. dün ise benim sıpa sermiş takımları erkeğim ben erkek der gibi gösterdi. :) ben de buruk bi hayal kırıklığı, eşimdeyse havalara uçma durumu. bu erken tahminler de her zaman tutmuyor. en iyi sonuç oluşum tamamlandıktan sonra. bir de küçük bir problemimiz var. şuan için küçük ama düzelmezse ilerisi için ciddi bir problem. plasanta aşağıdaymış. takip edeceğiz dedi dr. aşağıda olması demek rahim ağzını kapatması ve normal doğuma izin vermemesi. bu yine en masumu. asıl ciddisi kanama olursa bebeğin beslenmesini engelliyor ve gebeliği sonlandırıyor Allah korusun. bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda. bir şey daha gebeliğin ilk aylarında bu durumla karşılaşılabiliyormuş, rahim büyüdükçe plasanta olması gereken yere çıkıyormuş, bazıları da hiç çıkamıyormuş. inşallah benim ki yerine geçer.
SonuC 10 gun sonra cikacak ama burun kemigi ve ense kalinligi vok iyi xikti şükürler olsunbir problem çıkmamıştır inşallah
he kanda da bişey çıkmaz zaten :)Son
SonuC 10 gun sonra cikacak ama burun kemigi ve ense kalinligi vok iyi xikti şükürler olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar kısmetse oğlumuz olucak bugün doktor söyledi.zaten hislerimde erkek diyordu.RABBİM hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ablamin aşağıdaydi bir problem olmadı .kanama sadece ihtimal olcak die bişey yok canım.slm kızlar dün kontrolüm vardı. 16.hafta içindeyim. 12.haftada doktorum %65 kız diye tahminde bulundu, 14.haftada tekrar gittim yine kız dedi. dün ise benim sıpa sermiş takımları erkeğim ben erkek der gibi gösterdi. :) ben de buruk bi hayal kırıklığı, eşimdeyse havalara uçma durumu. bu erken tahminler de her zaman tutmuyor. en iyi sonuç oluşum tamamlandıktan sonra. bir de küçük bir problemimiz var. şuan için küçük ama düzelmezse ilerisi için ciddi bir problem. plasanta aşağıdaymış. takip edeceğiz dedi dr. aşağıda olması demek rahim ağzını kapatması ve normal doğuma izin vermemesi. bu yine en masumu. asıl ciddisi kanama olursa bebeğin beslenmesini engelliyor ve gebeliği sonlandırıyor Allah korusun. bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda. bir şey daha gebeliğin ilk aylarında bu durumla karşılaşılabiliyormuş, rahim büyüdükçe plasanta olması gereken yere çıkıyormuş, bazıları da hiç çıkamıyormuş. inşallah benim ki yerine geçer.
Bende ay basinda gidicem kontrole nasipse ve 16haftayi gecmis olucam kesin soyler cikulata yiyip gidicem hareketlerini izlemek istiyoruz karnim epey cikti hamilelik elbiselerini yavastan giymeye basladim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?