temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

slm kızlar dün kontrolüm vardı. 16.hafta içindeyim. 12.haftada doktorum %65 kız diye tahminde bulundu, 14.haftada tekrar gittim yine kız dedi. dün ise benim sıpa sermiş takımları erkeğim ben erkek der gibi gösterdi. :) ben de buruk bi hayal kırıklığı, eşimdeyse havalara uçma durumu. bu erken tahminler de her zaman tutmuyor. en iyi sonuç oluşum tamamlandıktan sonra. bir de küçük bir problemimiz var. şuan için küçük ama düzelmezse ilerisi için ciddi bir problem. plasanta aşağıdaymış. takip edeceğiz dedi dr. aşağıda olması demek rahim ağzını kapatması ve normal doğuma izin vermemesi. bu yine en masumu. asıl ciddisi kanama olursa bebeğin beslenmesini engelliyor ve gebeliği sonlandırıyor Allah korusun. bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda. bir şey daha gebeliğin ilk aylarında bu durumla karşılaşılabiliyormuş, rahim büyüdükçe plasanta olması gereken yere çıkıyormuş, bazıları da hiç çıkamıyormuş. inşallah benim ki yerine geçer.

Canım canını sıkma arkadasimin ki doğuma kadar hep asagidaymis hatta doktor bol bol istirahat demiş ama arkadaşım öyle dinlenemedi.çok şükür bebegine bişey olmadı sezeryan ile doğum yaptı. Dikkat et yeterli bence vesvese yapmamaya bebeği etkileme meye çalış bence

normal doğum yapmayı o kadar çok istiyorum ki, inşallah yerine geçer. sezeryan da olsa önemli değil. yeterki sağ salim alayım yavrumu kucağıma.

Bu rahatlık ortak sanırım:) iş anlamında hırslı azimli hemen hergün mesaiye kalan ben bir rahatım bir rahatım ama elimde değil bu durum hem beni ara sıra üzüyor hem de delimiymişim bu kadar harap ediyormuşum kendimi diye gelgit yapıyorum çok karışık bir duygu durum:)

aman valla umrumda degıl bnmde hep panık olurdum o oldu bu bıttı mı dıye sımdı olmasada halolur dıyorum bıde tavırları benı gercekten cok soguttu işe sürünerek gelıyorum bıldıgın. neyse az kaldı az daha sabır :)

ana kucağı ile birlikte
ana kucağı ile birlikte mi o fiyat canım puset çok kullanışlı ama park yatak taraftarı değilim plastik kokuyor dedi ablam

cinsiyeti öğrendin mi ?

cinsiyeti öğrendin mi cnım?

Benim de oluyor canim, burnum cok tikali oluyor zaten. Yatak odani nemlendir islak havlu koy kalorifere faydasi oluyor.

Canim hayirli olsun keske hic tahmin yapmasaymis doktorun ama en azindan doğruyu simdi ogrenmissin ya daha sonra ogrenseydin :)
Ayni durum bende de var plasentam asagida ama ilerleyen haftalarda cikabilirmis insallah cikar. Asagida oldugu icin doktor bana hareket kısıtlaması getirdi canim, ayakta kalma yurume dedi sen de dikkat et. Allah korusun boyle devam ederse erken dogum riski oluyor. Dua edelim duzelsin.

Kızlar merhabaa bugün bebişimle buluştuk. Ben hiç bebeğin cinsiyetini sormadım kızçemmm geliyor. Kesin net birşey söyleyemem ama kız dedi sormadım ki net değilse niye söylüyosun test sonuçlarını göstermeye gittiğimde net söyler herhalde. Kız denilip sonradan değişenleri gördüğüm için yine genel hitap edicem o heyecandan aklımda kalan sabahları gerinme ihtiyacı hissetiğimi ve zararlı olup olmadıgını sorduğumda hiç bir zararı olmadıgını söyledi birkaç kişi yazdığı için buraya belirteyim dedim

Ablamin aşağıdaydi bir problem olmadı .kanama sadece ihtimal olcak die bişey yok canım.

Bende ay basinda gidicem kontrole nasipse ve 16haftayi gecmis olucam kesin soyler cikulata yiyip gidicem hareketlerini izlemek istiyoruz karnim epey cikti hamilelik elbiselerini yavastan giymeye basladim kizlar.

Bende ay basinda gidicem kontrole nasipse ve 16haftayi gecmis olucam kesin soyler cikulata yiyip gidicem hareketlerini izlemek istiyoruz karnim epey cikti hamilelik elbiselerini yavastan giymeye basladim kizlar.

Bende hala karın falan yok. Kiloda almadım .ilk bebeğimde benimde karnım hemen şişmişti kiloda almistim 4 kgcivari.şimdi hala belirgin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…