temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende hala karın falan yok. Kiloda almadım .ilk bebeğimde benimde karnım hemen şişmişti kiloda almistim 4 kgcivari.şimdi hala belirgin değil.
Bende hic kilo almadim henuz 4kilo verdikten sonra ama dehset derecede bel agrisi oluyor azcik yorulunca yarinda temizlige basliycam nasil yapcam bilmiyom

Kızlar kısmetse oğlumuz olucak bugün doktor söyledi.zaten hislerimde erkek diyordu.RABBİM hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah.

Sağlıkla kucağına al prens annesi

Bende ay basinda gidicem kontrole nasipse ve 16haftayi gecmis olucam kesin soyler cikulata yiyip gidicem hareketlerini izlemek istiyoruz karnim epey cikti hamilelik elbiselerini yavastan giymeye basladim kizlar.

Benim de çıktı ama kot dışında hala kıyafetlerim oluyor. Kotu hamilelik bölümünden giyiyorum artık yarın gideceğim bugün soğuktu çıkmadım çikolata yiyemiyorum reçel ya da şeker falan yesem olur mu ki?

Bende de oluyordu canim. Şu ara geçti ama. Hamilelikte oluyor diye biliyorum

Kızlar testime bakarmısınız bat yarın dün yaptığım test çok net negatifti bugün ki böyle çıktı şimdiden tşk ederim

Evet canım bende de var şuan o rahatlık, dilekçeyi verdim ya sanki üzerimden bir yük kalktı :)

Kızlar dün moralimi boşa bozmusum..bugun başka doktora gittim kanama filan yok dedi dünkü doktor iki kese arasini kanama sanmis öldüm öldüm dirildim gün burnumdan geldi çok şükür iyiymis bebislerim
Ay canım geçmiş olsun korkutmuş seni doktor maşallah ikizlere büyüyorlar mışıl mışıl he :))

ana kucağı ile birlikte

ana kucağı ile birlikte mi o fiyat canım puset çok kullanışlı ama park yatak taraftarı değilim plastik kokuyor dedi ablam
Evet canım set halinde o. Arabanın iskeleti portbebe kısmı ve anakucağı o fiyata. Alt sepet müthiş geniş. Bide hediyesi var. Kalın kolay yırtılmayan naylondan etrafı lastikli geçirilen yağmurluğu ve arabanın aynı kumaş kalitesinden çift katlı ayak örtüsü var.

cinsiyeti öğrendin mi ?
Cinsiyet net değil. Büyük ihtimal erkek dedi dr.

Yaaaa kızlar gidemedim doktorum izinliymiş.. Pazartesi gününe kaldı cinsiyet.. Neyse ki 15+2 olacak gittiğimde en azından görmem yüksek olabiliiiir.. umarım :)

Ben de hep erkek gibi hissediyordum senin oğluşunu hadi hayırlı olsun. Temmuz annelerinin çoğu erkek doğuracak galiba benim de başım ağrıyor bugün yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…