- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.261
Bende hic kilo almadim henuz 4kilo verdikten sonra ama dehset derecede bel agrisi oluyor azcik yorulunca yarinda temizlige basliycam nasil yapcam bilmiyomBende hala karın falan yok. Kiloda almadım .ilk bebeğimde benimde karnım hemen şişmişti kiloda almistim 4 kgcivari.şimdi hala belirgin değil.
Kızlar kısmetse oğlumuz olucak bugün doktor söyledi.zaten hislerimde erkek diyordu.RABBİM hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah.
Bende ay basinda gidicem kontrole nasipse ve 16haftayi gecmis olucam kesin soyler cikulata yiyip gidicem hareketlerini izlemek istiyoruz karnim epey cikti hamilelik elbiselerini yavastan giymeye basladim kizlar.
Bende de oluyordu canim. Şu ara geçti ama. Hamilelikte oluyor diye biliyorumMerhaba kızlar,
Ben sabahları kalktığımda burnumu temizlerken kurumuş kan görüyorum. Gün içinde de burnumu silerken bazen farkediyorum 14 haftalık oldu bebeğim. Bu neden oluyor acaba başka yaşayanlar da var mı? Daha doktoruma sormadım kontrolde sorucam
Bir erkek daha geldi aramızaKızlar kısmetse oğlumuz olucak bugün doktor söyledi.zaten hislerimde erkek diyordu.RABBİM hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah.
Evet canım bende de var şuan o rahatlık, dilekçeyi verdim ya sanki üzerimden bir yük kalktı :)canım senı cok ıyı anlıyorum aynısını yaşadım maalesef. uc gunluk raporum herkesın gozune battı geldıgımde surat yaptılar laf soktular patronlarım. bende doguma yakın bırakacagım kısmetse ama bebegımı ogrendıgımden berı muthıs bı rahatlama geldı hıcbırını sallamıyorum artık nasılsa sayılı gunlerım var arkama bakmadan cıkıp gıdıcem dıyorum ıcımden.onlar bir yapıyorsa ben on yapıyorum muhatap bıle olmuyorum valla. muhasebe burosu oldugu ıcınde ıkı kısıyız ve gıtmemı de ıstemıyorlar yenı bırını hemen yetıstıremıceklerı ıcın. ama ınsallah mumla ararlar bnıbende en azından 1 sene evdeyım allah ızın verırse. stres en kotusu ztn hamılelıgını streslı gecıren annelerın bebeklerı kolık olabılıyor.
Hayirli olsun canim, sag saglim kucağına alirsin insallahKızlar kısmetse oğlumuz olucak bugün doktor söyledi.zaten hislerimde erkek diyordu.RABBİM hayırlısıyla doğmasını nasip eder inşallah.
Ay canım geçmiş olsun korkutmuş seni doktor maşallah ikizlere büyüyorlar mışıl mışıl he :))Kızlar dün moralimi boşa bozmusum..bugun başka doktora gittim kanama filan yok dedi dünkü doktor iki kese arasini kanama sanmis öldüm öldüm dirildim gün burnumdan geldi çok şükür iyiymis bebislerim
Evet canım set halinde o. Arabanın iskeleti portbebe kısmı ve anakucağı o fiyata. Alt sepet müthiş geniş. Bide hediyesi var. Kalın kolay yırtılmayan naylondan etrafı lastikli geçirilen yağmurluğu ve arabanın aynı kumaş kalitesinden çift katlı ayak örtüsü var.ana kucağı ile birlikte
ana kucağı ile birlikte mi o fiyat canım puset çok kullanışlı ama park yatak taraftarı değilim plastik kokuyor dedi ablam
Cinsiyet net değil. Büyük ihtimal erkek dedi dr.cinsiyeti öğrendin mi ?
Cok korkuttu yaa ömrümden ömür gitti cok şükür iyiler :*Ay canım geçmiş olsun korkutmuş seni doktor maşallah ikizlere büyüyorlar mışıl mışıl he :))
cnm 12. haftada kıza benzyor demıstı ıkılı testte. orda kaldık iştecinsiyeti öğrendin mi cnım?
Ya çok tatlı birlikte büyüyorlar mücadele ediyolar :)))Cok korkuttu yaa ömrümden ömür gitti cok şükür iyiler :*Eki Görüntüle 1945307
Evet ya cok tatlilarYa çok tatlı birlikte büyüyorlar mücadele ediyolar :)))
Ben de hep erkek gibi hissediyordum senin oğluşunu hadi hayırlı olsun. Temmuz annelerinin çoğu erkek doğuracak galibaEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?