- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.281
Ayy canım ne kadar da net görünmüş masallah hayirli olsun oğlusun :) darisi benim gibi ogrenemeyenlerin basinaEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Hadi gözün aydın darısı bize insallah perşembe benimde kontrol vardi ama doktor bişey demedi sorunca bi dahaki kontrole söylerim dedi.zaten minnoslar da yan yatıyorlar di ama belki duruşundan kemik yapısından tahmin ederdi ama soylemediEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
bende miyom var. rahmin dışında doktor kasıklarında ağrı yapar başka zararı olmaz demişti.öyle bir durum var mı sizde deslm kızlar sizin de sağ taraf kasığınızda batık ağrı oluyo mu ara ara bende bu bi haftadır ara ara oluyo yabide bel ağrım var merak ettim sizde de var mı
Eki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Sağol canım inşallah allah gönlünüze göre versin:) zaten hastaneden çıkınca direk alışverişe gittik bir iki bişey aldıkHadi gözün aydın canım... Kesinleşmiş artık cinsiyeti ohh ne güzel... Darısı bana ve benim gibi öğrenemeyenlereartık alırsın maviş papyonlu ciciler.. Fotolar çok net maşallah ne de güzel yatmışşşş
Adı gibi dursun hayatta maşallah ne kadar güzel bi görüntü bu yaaa kocaman :))) cihazın bi özelliği mi vardı ki canım çok net çok güzel çünküEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Canım ikinci resim 4 boyutlu ultrason. Yüzü kapalı olmasa yüzü bile seçilecek sanki biz de şaşırdık çok :) sağol canım darısı başınıza inşallah siz de öğrenirsiniz :) adıyla sevmek çok değişik bir hismiş :)Adı gibi dursun hayatta maşallah ne kadar güzel bi görüntü bu yaaa kocaman :))) cihazın bi özelliği mi vardı ki canım çok net çok güzel çünkü
Evet yaa artık varlığını iyice koymuştur evinize aranıza hosgelmisss darısı başımıza olsun inşallah :)Canım ikinci resim 4 boyutlu ultrason. Yüzü kapalı olmasa yüzü bile seçilecek sanki biz de şaşırdık çok :) sağol canım darısı başınıza inşallah siz de öğrenirsiniz :) adıyla sevmek çok değişik bir hismiş :)
İnşallah canım Allah bizlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Olmayanlara da aratmasın inşallah. Canından can insanaEvet yaa artık varlığını iyice koymuştur evinize aranıza hosgelmisss darısı başımıza olsun inşallah :)
Sağol canım inşallah allah gönlünüze göre versin:) zaten hastaneden çıkınca direk alışverişe gittik bir iki bişey aldıkçok tehlikeli bu alışveriş işi :)
İnşallah canım ilk randevuda gösterir. Bizimki önce açtı bacakları al sana kız dedi yaptı hareketini sonra da ayak ayak üstüne atıp yattıAmin canım.. Valla o alışverişi yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden bez şampuan ara renk body vs. Aldım da.. Böyle cinsiyetine göre almak istiyoruuuummm... Çok heyecanlı valla... Tehlikeli evet ama çok zevkliiii
Ne guzel ogrenmissin bende bugun gittim acile dun agrim cok vardi tahlil yapti bisey cikmadi utrasondada bakti belli deyil dedi persenbe giderim kendi doktoruma bklm ne diycek bizde meraktayiz esimle.İnşallah canım ilk randevuda gösterir. Bizimki önce açtı bacakları al sana kız dedi yaptı hareketini sonra da ayak ayak üstüne atıp yattıdoktor bile dalga geçti alışveriş çok keyifli kesinlikle ama ben biraz farklı aylarda alıyorum yoksa hepsi biranda küçülecek. 6ay bile aldığım oldu. Hangisi ne zaman olursa giydiricem artık
Geçmiş olsun canım. Çok şükür iyiymiş bebişin. Ben gitmeden meyvesuyu içtim olips yedim bisürü :) çikolata yediğimde kımıldamamıştı bu sefer keyfi yerindeydi döne döne poz verdi. Sen de dene giderken belki işe yararNe guzel ogrenmissin bende bugun gittim acile dun agrim cok vardi tahlil yapti bisey cikmadi utrasondada bakti belli deyil dedi persenbe giderim kendi doktoruma bklm ne diycek bizde meraktayiz esimle.
Bizde de tam tersi durum vardı canım. Bugün erkek olacağını öğrendik :) hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kavuşalım inşallah :)Merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim kızım oluyor nasipse :) hep erkek hissetmistim doktor kız deyince şaşırdım eşim çok sevindi sağlıklı olsun tabi de gönlüm kızdan yana diyordu :) Allah herkese sağlıklı ve gönlünde olanı nasip etsin
İnşallah canım ilk randevuda gösterir. Bizimki önce açtı bacakları al sana kız dedi yaptı hareketini sonra da ayak ayak üstüne atıp yattıdoktor bile dalga geçti alışveriş çok keyifli kesinlikle ama ben biraz farklı aylarda alıyorum yoksa hepsi biranda küçülecek. 6ay bile aldığım oldu. Hangisi ne zaman olursa giydiricem artık
Başımın ağrısına daha fazla dayanamayıp Arveles içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?