- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.301
Valla canım ben bez işine daha hiç girmedim. Allerjik durumlar falan oluyor hangi marka alacağıma da karar vermedim daha. Bir de ben şahsen 5 kilo doğmuşum o yüzden çocuğumdan da korkuyorumerkeğim erkekkk demiş sana resmen yaa aslında doktorum izinli olmasa bugün görürdüm ama artık pazartesi.. Evet evet öyle büyüklü küçüklü al.. Kilo alımları ve büyümeleri hızlı oluyor valla.. 1 bumara alacaktım bezi sonra vazgeçtim. Oğlum 3850 doğdu bu da öyle doğarsa küçük gelir diye 2 numara aldım.. Stoklamak lazım şimdiden bezleri bile hem 2 hem 3 falan çabuk büyüyorlar yaa yakalayamıyorsun hızını.. Şu tulumlae var ya onlar çok rahat oluyor 3 aylık falan.. Bende yarın bakacağım mağazalara.. Bakalım neler varmış fikir olsun
Valla canım ben bez işine daha hiç girmedim. Allerjik durumlar falan oluyor hangi marka alacağıma da karar vermedim daha. Bir de ben şahsen 5 kilo doğmuşum o yüzden çocuğumdan da korkuyorumhiç yenidoğan almadım kıyafet :) en küçükleri 0-3 ay :) bu arada 104 gr olmuş oğlun dedi doktor
Evet canım 5 gün önde haftasına göre. Ben de boyunu sormayı unuttum onu merak ediyorım :) insan heycandan sorcaklarının yarısını unutuyor geliyorHey maşallah..olur mu olur valla bebiş işi belli olmaz. Bezi oğlumda prima kullanılandım. Buna da aynısını aldım.. Çok almadım 2 paketli kutu olarak aldım. 1 pakette 22 taneli premium care aldım o 1 numara hastanede ilk etapta kullanmak için. Pişik olursa başka kullanırım. Oğluma pişik yapan bez olmadı ama en kurusu primaydı. Şimdi daha çok çeşit var bana kilosunu demedi hiç.. Merak ediyorum. Ama sanki önde gibi seninki şu imzamızda yazana göre
Sormadım doktoruma minoset ve parol fayda etmiyor migrenim varArveles içebilirsin dedimi doktor peki? Minoset ya da parol içebilirdin. Ben dün bütün vücudum ağrıyor kıpırdayamıyordum diye parol aldım.
Arveles iyi bir ağrı kesicidir.Fakat hamileyken parol ve minoseti öneriyor doktorlar.Dişim çok ağrımasına rağmen doktorum minoset parola göre daha ağır,çok ağrısa bile sadece parol içebilirsin demişti.Migrende diş ağrısıda çok zorlar şüphesiz.Doktorunuza danışın içiniz rahat etsin derim.Sormadım doktoruma minoset ve parol fayda etmiyor migrenim var
Maşallah yaa kocaman olmuşEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Hayırlı sonuçlar al inşallah canımGeçen hafta ikili teste bana doktor ℅70 erkek demişti tam 16 haftada netlesiyo degilmi hayırlı olsunda erkek kız fark etmez Ensar kalınlığı 2.3 mm çıktı doktor o kadar korkulacak yok dedi iki test sonucunu 10 gün sonra alcam inşallah iyi çıkar ilk hastane adını vermeyin beni resmen oldurdu
Eki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Gözün aydın canım bende en son 12. haftada gittim cinsiyet kız dedi ama net görünmedi bebek bir ay dolmasını bekliyorum bende doğum günleri yakın canım hayırlısı olsun hakkımızda çok sevindim senin adına bebiş maşallah çok net görünüyo sağlıkla kucağımıza alırız inşallahEvet canım 5 gün önde haftasına göre. Ben de boyunu sormayı unuttum onu merak ediyorım :) insan heycandan sorcaklarının yarısını unutuyor geliyor
Amin canım çok sağol hepimizin evlatları hayırlı sağlıklı huzurlu olur inşallah :)Canım erkek çocuk iyidir .hayırlı evlat olsun çok sevindim canım .
Sağol canım bizim sıpa 5 gün önden gidiyor hep belki de aynı gün gelirler :) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :) sen de hayırlı güzel haberler alırsın inşallah :)Gözün aydın canım bende en son 12. haftada gittim cinsiyet kız dedi ama net görünmedi bebek bir ay dolmasını bekliyorum bende doğum günleri yakın canım hayırlısı olsun hakkımızda çok sevindim senin adına bebiş maşallah çok net görünüyo sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Evet canım 5 gün önde haftasına göre. Ben de boyunu sormayı unuttum onu merak ediyorım :) insan heycandan sorcaklarının yarısını unutuyor geliyor
Sormadım doktoruma minoset ve parol fayda etmiyor migrenim var
Kizlar gecen hafta dr a gittim dr cinsiyet tahminini yapinca soracaklarimi unuttum ben de :) burun kemigi ve ense hakkinda bilgi alicaktim eve gelince aklima geldi. Kacinci haftalar arasinda dr dan bu bilgiyi alabilirim acaba? 10 gun sonra yasadigim sehire gidicem kendi dr um baktiginda gec olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?