temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Valla canım ben bez işine daha hiç girmedim. Allerjik durumlar falan oluyor hangi marka alacağıma da karar vermedim daha. Bir de ben şahsen 5 kilo doğmuşum o yüzden çocuğumdan da korkuyorum hiç yenidoğan almadım kıyafet :) en küçükleri 0-3 ay :) bu arada 104 gr olmuş oğlun dedi doktor

Hey maşallah.. olur mu olur valla bebiş işi belli olmaz. Bezi oğlumda prima kullanılandım. Buna da aynısını aldım.. Çok almadım 2 paketli kutu olarak aldım. 1 pakette 22 taneli premium care aldım o 1 numara hastanede ilk etapta kullanmak için. Pişik olursa başka kullanırım. Oğluma pişik yapan bez olmadı ama en kurusu primaydı. Şimdi daha çok çeşit var bana kilosunu demedi hiç.. Merak ediyorum. Ama sanki önde gibi seninki şu imzamızda yazana göre

Evet canım 5 gün önde haftasına göre. Ben de boyunu sormayı unuttum onu merak ediyorım :) insan heycandan sorcaklarının yarısını unutuyor geliyor

Sormadım doktoruma minoset ve parol fayda etmiyor migrenim var
Arveles iyi bir ağrı kesicidir.Fakat hamileyken parol ve minoseti öneriyor doktorlar.Dişim çok ağrımasına rağmen doktorum minoset parola göre daha ağır,çok ağrısa bile sadece parol içebilirsin demişti.Migrende diş ağrısıda çok zorlar şüphesiz.Doktorunuza danışın içiniz rahat etsin derim.

Geçen hafta ikili teste bana doktor ℅70 erkek demişti tam 16 haftada netlesiyo degilmi hayırlı olsunda erkek kız fark etmez Ensar kalınlığı 2.3 mm çıktı doktor o kadar korkulacak yok dedi iki test sonucunu 10 gün sonra alcam inşallah iyi çıkar ilk hastane adını vermeyin beni resmen oldurdu

Hayırlı sonuçlar al inşallah canım

Evet canım 5 gün önde haftasına göre. Ben de boyunu sormayı unuttum onu merak ediyorım :) insan heycandan sorcaklarının yarısını unutuyor geliyor
Gözün aydın canım bende en son 12. haftada gittim cinsiyet kız dedi ama net görünmedi bebek bir ay dolmasını bekliyorum bende doğum günleri yakın canım hayırlısı olsun hakkımızda çok sevindim senin adına bebiş maşallah çok net görünüyo sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Sağol canım bizim sıpa 5 gün önden gidiyor hep belki de aynı gün gelirler :) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :) sen de hayırlı güzel haberler alırsın inşallah :)

Hiç deme valla aynen bende unutuyorum not alsm bile

Sormadım doktoruma minoset ve parol fayda etmiyor migrenim var

Anladım canım. Ben arveles hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum. Doktor içebilirsin diye söyledi mi diye merak ettim. Günde 3 defaya kadar parol ya da minoset alabilirsin demişti bana doktorum. Normalde bende dikloron kullanabiliyorum ama içemiyorum. Sen ne olur ne olmaz danış doktoruna. Gitmesen de ara sor

Kizlar gecen hafta dr a gittim dr cinsiyet tahminini yapinca soracaklarimi unuttum ben de :) burun kemigi ve ense hakkinda bilgi alicaktim eve gelince aklima geldi. Kacinci haftalar arasinda dr dan bu bilgiyi alabilirim acaba? 10 gun sonra yasadigim sehire gidicem kendi dr um baktiginda gec olur mu acaba?

11 ve 14 2li test zamanında.

Kızlar ya ben ne yesem sindiremeden hooopp dışarda :/ ne zaman geçer acaba ya böyle bebek beslenebilir mi

Ya kızlar hala bana uyku bastırıyor ve mide yanmam azda olsa devam ediyor. Bulantimoluyor ama kusma ise arada yokluyor ve çok acikinca oluyor. Bu belirtileri olan arkadaşlar ne zaman geçti sizde uyku bulantı kusma

Casualin pusetini alacak bir arkadas vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama biz3 sene önce o bebek arabasının aynısını aldık memnun kalmadik rahat değil biraz sorunlu model. Baskasina verdik degil zaten 2. Çocuk olursa kullanıslı değil yenisini alırız . Birde uzun yolculuklarda çok büyük bagaja bavullarla sigdiramiyordük. Bide araba koltuğunuda 3 ay kullanamadı çocuğun bacakları çok aşağı sarkiyordu. Bende ilk hevesle o arabayı seçtim ama çok pişman oldum.

Kızlar merhaba benim de nasipse ilk bebeğim 3.ay bitti cok şükür. Ama ilk hamileligim degil, ilkinde kalbi durdu kaybettim malesef cok zor atlattim 3 sene sonra rabbim yeniden nasip etti. Allahim nerde e lat hasretiyle yanıp tutusan varsa herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Agustos annesi olacagim bende. 3 gündür boğaz agrisi ve nezle var burnum bogazim tikali nefes almakta cok gucluk cekiyorum korkuyorum ya yine bisey olursa diye.ilac da alamiyorum. Pastil, portakal suyu, ihlamur, bal limon ve ilik su uclusunden baska önerisi olan varsa alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…