temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ilki için üzüldüm ne kadarlikti kaybettiğinde Rabbim aratmamis nasip etmiş sağlıkla kucağına al inşallah canım

Kızlar bu arada ben almaya geçmedim sanırım -4.5 kilo olmuşum çok almaktan korkuyorum açıkçası zaten kilolu kaldım

Bende ise devam tam gaz :)
Ilk alisverisimi cumartesi gunu yaptim. Maviş renkte Ikili uzun kollu zibin, ikili alt zibinla takim. Ekstra ayaklari ayicikli zibin birde eldivencik . Bu kadar hepsi
Hamile değilmişim gibi. Hicbir belirtim yok uzun zamandir.
Karnim birazcik cikti. Kilo almadim henuz. 48-49 normal kilomdayim.
Daha cok yolumuz var
Hareketlerini hissediyormusun hic

Canım bende de hiç belirti yok fiziksel olarak daha çok hasta gibi görünüyorum 6 kilo verince yüzüm falan da çöktü. Ama göneğim sanki çok hafif var bugün sanki hissettim bişey ama ilk olduğu için doğru mu hissettim emin olamıyorum Sen hissettin mi canım? :)

Bende 3,5 kilo fln vermistim canim simdi normal kiloma döndüm.
Bende hissetmek icin zorluyorum kendimi o yuzden hissediyorum
Elimi koyup bekliyorum biseyler kipirdiyor ama bu gaz vs degil emin oluyorsun dönüyor bayağı
Her zaman olmuyor ama bazen kuduruyor velet

Birde bana doktorum demir hapiyla omega 3 kullan dedi.
Demir hapi kullandim rahatsiz etti mide bulantisi vs yapti
Omega 3 hic almadim suan hicbirsey kullanmıyorum yani.
Niye boyle yapıyorum bende bilmiyorum ama bi yandan da pismanim anlam veremedim kendime. Uyuşuk takılıyorum baya

Canım dediyse kullan bence ihmal etme. Ara söyle demir hapını değiştirir belki. Sonradan bir aksilik olursa ilgisi olmasa da buna bağlar kendini suçlarsın sen ihmal etme kendini de bebişini de

Ayy sağlıkla giysin kuzucuk.. Benim göbüş vardı şimdi bebişten dolayı da var çıktı yani.. Kilo aldıysam bu hafta almışımdır çünkü misafie vardı 1 hafta kaldılar düzenli beslenemediğim için kabızlık yaşıyorum. Magnesie calcinee içtim bugün ama hala durum aynı.. Hareketleri ben 2 haftadır hissediyorum. Bazen çok hareketli bazen hafif ama anlaşılıyor. Yorgun olduğumda pek hissetmiyorum. Benim ikinci bebeğim belki ondan bu kadar erken hissettim

Merhaba kızlar haftaya göre kaç aylık hamile olduğumuz nasıl hesaplanıyor internette farklı haftalar farklı ay gözüküyor açıkçası kafam karıştı kaç aylık hamile olduğumu nasıl hesaplarim

4 haftayı 1 ay olarak alacaksın.. Mesela şuan ben 16. Haftamı oldurduğumda cumartesi günü 5.ayıma gireceğim. 4 ay bitmesine son haftam yani. Şuan sen 3.5 aylıksın mesela..

Bende çok yorulduğum zaman gece uyutmayacak kadar hareket ediyor dışardan değil ama içerden hissediyorum gayet normal galiba

Cok teşekkür ederiz
Bende de ayptir söylemesi bi kabızlık bi cırcır duzen tutturamadim. Herhangi bi ilac kullanmıyorum
Ama gebelikten sonra karnimda gaz sıkışması cok yaşıyorum. Agri yapıyor
Belkide soguk aliyorumdur ama bilemiyorum
Hareketlerini en cok sirt ustu uzandigimda cok rahat hissediyorum ben . Kiprasip duruyor
Bizimde Ilk bebisimiz
Allah herkese evladini bağışlasın

Ay teyzeleri yesin onu masallah
Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim benim
Bizimkide boylemidir simdi ya ay meraklandim
En son 17 sinde gordum çocuğumu
Özledimm minik popisimi

Sağol canım hepimiz inşallah:) çokk net gösterdi hem de çocuğum içerlemiş heralde kız istiyoruz diye olaya netlik kazandırdı
haha erkegim ben erkek demis seninki hayirlisi olsun netlesmis ya ne guzel rahat rahat hayal kurarsiniz artik :) bızımde tee 7 subatta inşallah netleşirde adıyla severiz hayırlı olsun tekrardan :)

Ay teyzeleri yesin onu masallah
Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim benim
Bizimkide boylemidir simdi ya ay meraklandim
En son 17 sinde gordum çocuğumu
Özledimm minik popisimi
Canım muhtemelen böyledir :) tarihlerimiz yakın sağol canım inşallah hepimize nasip etsin allah sağlıkla. Sen ne zaman göreceksin yavyuyu

haha erkegim ben erkek demis seninki hayirlisi olsun netlesmis ya ne guzel rahat rahat hayal kurarsiniz artik :) bızımde tee 7 subatta inşallah netleşirde adıyla severiz hayırlı olsun tekrardan :)
İnşallah canım :) az kalmış senin de az daha sabır :) evet net olması güzel konuşuyoruz seviyoruz bir de çevremize söylemek için cinsiyeti beklemiştik şimdi söyledik tebrikler sevinçler falan insan daha çok idrak ediyor :) mutlu olduk çok :) allah herkese nasip etsin inşallah şimdiden herşeyimiz oldu sıpa

ben o gün birşey bilmediğimden yani aşağıda olması demek ne demek? hiçbirşey sormadım. çünkü kendisi şuan aşağıda ama ilk aylarda böyle olabiliyor takip edeceğiz, ilerleyen aylarda yerine geçecektir dedi. bende hiç kafama takmadım. ertesi gün netten araştırdığımda riskleri gördüm ve hemen sordum doktoruma. o da şuan bir önlem almamız gerekmiyor, son 3 ay eğer aşağıda ise halen o zaman önlemlerimizi alacağız dedi. bilmiyorum bende şuan birşeye dikkat etmiyorum. haftasonu gezdim, sporumu yaptım (pilates) umarım bir sorun olmaz. rabbim korusun bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…