- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.321
Canım ilki için üzüldüm ne kadarlikti kaybettiğinde Rabbim aratmamis nasip etmiş sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar merhaba benim de nasipse ilk bebeğim 3.ay bitti cok şükür. Ama ilk hamileligim degil, ilkinde kalbi durdu kaybettim malesef cok zor atlattim 3 sene sonra rabbim yeniden nasip etti. Allahim nerde e lat hasretiyle yanıp tutusan varsa herkese hayirli evlatlar nasip etsin. Agustos annesi olacagim bende. 3 gündür boğaz agrisi ve nezle var burnum bogazim tikali nefes almakta cok gucluk cekiyorum korkuyorum ya yine bisey olursa diye.ilac da alamiyorum. Pastil, portakal suyu, ihlamur, bal limon ve ilik su uclusunden baska önerisi olan varsa alabilirim.
Bende ise devam tam gaz :)Canım ben hiç tutamıyorum kendimi ya indirimde bişeyler gördüm mü hemen unisex olanlardan alıyorum. Hafif kalın olanları 3-6 ay ya da 6 ay alıyorumcts doktora gideceğiz inş cinsiyeti gösterir de ona göre bakarız artık :) bu hafta işe başladım biraz zorlanıyorum canım. sen nasılsın nasıl gidiyor? :)
Canım bende de hiç belirti yok fiziksel olarak daha çok hasta gibi görünüyorum 6 kilo verince yüzüm falan da çöktü. Ama göneğim sanki çok hafif varBende ise devam tam gaz :)
Ilk alisverisimi cumartesi gunu yaptim. Maviş renkte Ikili uzun kollu zibin, ikili alt zibinla takim. Ekstra ayaklari ayicikli zibin birde eldivencik . Bu kadar hepsi
Hamile değilmişim gibi. Hicbir belirtim yok uzun zamandir.
Karnim birazcik cikti. Kilo almadim henuz. 48-49 normal kilomdayim.
Daha cok yolumuz var
Hareketlerini hissediyormusun hic
Bende 3,5 kilo fln vermistim canim simdi normal kiloma döndüm.Canım bende de hiç belirti yok fiziksel olarak daha çok hasta gibi görünüyorum 6 kilo verince yüzüm falan da çöktü. Ama göneğim sanki çok hafif varbugün sanki hissettim bişey ama ilk olduğu için doğru mu hissettim emin olamıyorum Sen hissettin mi canım? :)
Canım dediyse kullan bence ihmal etme. Ara söyle demir hapını değiştirir belki. Sonradan bir aksilik olursa ilgisi olmasa da buna bağlar kendini suçlarsınBirde bana doktorum demir hapiyla omega 3 kullan dedi.
Demir hapi kullandim rahatsiz etti mide bulantisi vs yapti
Omega 3 hic almadim suan hicbirsey kullanmıyorum yani.
Niye boyle yapıyorum bende bilmiyorum ama bi yandan da pismanim anlam veremedim kendime. Uyuşuk takılıyorum baya
Bende ise devam tam gaz :)
Ilk alisverisimi cumartesi gunu yaptim. Maviş renkte Ikili uzun kollu zibin, ikili alt zibinla takim. Ekstra ayaklari ayicikli zibin birde eldivencik . Bu kadar hepsi
Hamile değilmişim gibi. Hicbir belirtim yok uzun zamandir.
Karnim birazcik cikti. Kilo almadim henuz. 48-49 normal kilomdayim.
Daha cok yolumuz var
Hareketlerini hissediyormusun hic
Merhaba kızlar haftaya göre kaç aylık hamile olduğumuz nasıl hesaplanıyor internette farklı haftalar farklı ay gözüküyor açıkçası kafam karıştı kaç aylık hamile olduğumu nasıl hesaplarim
Bende çok yorulduğum zaman gece uyutmayacak kadar hareket ediyor dışardan değil ama içerden hissediyorum gayet normal galibaBende 3,5 kilo fln vermistim canim simdi normal kiloma döndüm.
Bende hissetmek icin zorluyorum kendimi o yuzden hissediyorum
Elimi koyup bekliyorum biseyler kipirdiyor ama bu gaz vs degil emin oluyorsun dönüyor bayağı
Her zaman olmuyor ama bazen kuduruyor velet
Ayyy çınar mıymış oEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Cok teşekkür ederizAyy sağlıkla giysin kuzucuk.. Benim göbüş vardı şimdi bebişten dolayı da var çıktı yani.. Kilo aldıysam bu hafta almışımdır çünkü misafie vardı 1 hafta kaldılar düzenli beslenemediğim için kabızlık yaşıyorum. Magnesie calcinee içtim bugün ama hala durum aynı.. Hareketleri ben 2 haftadır hissediyorum. Bazen çok hareketli bazen hafif ama anlaşılıyor. Yorgun olduğumda pek hissetmiyorum. Benim ikinci bebeğim belki ondan bu kadar erken hissettim
Sağol canım hepimiz inşallah:) çokk net gösterdi hem deAyyy çınar mıymış obaya net gostermiş pipiyi :) hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ay teyzeleri yesin onu masallahEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Sağol canım hepimiz inşallah:) çokk net gösterdi hem deçocuğum içerlemiş heralde kız istiyoruz diye olaya netlik kazandırdı
Canım muhtemelen böyledir :) tarihlerimiz yakınAy teyzeleri yesin onu masallah
Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canim benim
Bizimkide boylemidir simdi ya ay meraklandim
En son 17 sinde gordum çocuğumu
Özledimm minik popisimi
İnşallah canım :) az kalmış senin de az daha sabır :) evet net olması güzel konuşuyoruz seviyoruz bir de çevremize söylemek için cinsiyeti beklemiştik şimdi söyledik tebrikler sevinçler falan insan daha çok idrak ediyor :) mutlu olduk çok :) allah herkese nasip etsin inşallah şimdiden herşeyimiz oldu sıpahaha erkegim ben erkek demis seninki hayirlisi olsun netlesmis ya ne guzel rahat rahat hayal kurarsiniz artik :) bızımde tee 7 subatta inşallah netleşirde adıyla severiz hayırlı olsun tekrardan :)
ben o gün birşey bilmediğimden yani aşağıda olması demek ne demek? hiçbirşey sormadım. çünkü kendisi şuan aşağıda ama ilk aylarda böyle olabiliyor takip edeceğiz, ilerleyen aylarda yerine geçecektir dedi. bende hiç kafama takmadım. ertesi gün netten araştırdığımda riskleri gördüm ve hemen sordum doktoruma. o da şuan bir önlem almamız gerekmiyor, son 3 ay eğer aşağıda ise halen o zaman önlemlerimizi alacağız dedi. bilmiyorum bende şuan birşeye dikkat etmiyorum. haftasonu gezdim, sporumu yaptım (pilates) umarım bir sorun olmaz. rabbim korusun bebişlerimizi.Canim hayirli olsun keske hic tahmin yapmasaymis doktorun ama en azindan doğruyu simdi ogrenmissin ya daha sonra ogrenseydin :)
Ayni durum bende de var plasentam asagida ama ilerleyen haftalarda cikabilirmis insallah cikar. Asagida oldugu icin doktor bana hareket kısıtlaması getirdi canim, ayakta kalma yurume dedi sen de dikkat et. Allah korusun boyle devam ederse erken dogum riski oluyor. Dua edelim duzelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?