- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.341
bende de aynısı devam ediyo maalesefYa kızlar hala bana uyku bastırıyor ve mide yanmam azda olsa devam ediyor. Bulantimoluyor ama kusma ise arada yokluyor ve çok acikinca oluyor. Bu belirtileri olan arkadaşlar ne zaman geçti sizde uyku bulantı kusma
çarşamba günü gideceğim bakalım ne diyecek. farklı doktora gideceğim kemik gelişimden anlıyormuş cinsiyeti iki buçuk aylık olana bile söylemiş, benimkini de söyler diye düşünüyom kuzum inşAllah :)cnm 12. haftada kıza benzyor demıstı ıkılı testte. orda kaldık iştemeraktan çatlıyoruz karıkoca. ayın 7 sınde randevum var o zmn kesın soyler heralde tabı gosterırse. senın bellı oldu mu cınsıyetın ?
kesın demesede benzetıyolar ıste. bnmkıde 12 haftada soyledıgıne gore sana soyler illaki hadi hayırlısı gonlundekı olur ınsallah bende hafta netlestrıcem ınsallahçarşamba günü gideceğim bakalım ne diyecek. farklı doktora gideceğim kemik gelişimden anlıyormuş cinsiyeti iki buçuk aylık olana bile söylemiş, benimkini de söyler diye düşünüyom kuzum inşAllah :)
benimki de aynen öyle dedi. kız diye bekliyordum ama o kadar net gösterdi ki erkeğim ben erkek der gibi sıpaEki Görüntüle 1945451 Eki Görüntüle 1945450 Teyzeler annem beni hep kız sanıyordu ya ona pipimi gösterdim bugünal sana kız dedim
Çınar yolda kızlar :) oğluşum kocaman olmuş :) bugün görünce öyle mutlu olduk ki ilk defa bu kadar net fotoları var oğlumun :)
Canım bendim o :) senin bahsettiğin hangisidir bilemem ama benim istediğim cadillac air travel sistem modeli. 2016 da çıkmış bir model. İç pedleri çift kat. Pedlerinin süngerlerine dokununca bile diğer markalarla arasındaki farkı anlıyosun. Sanırım seninki farklı bi modeldi. Çünkü bu yeni ve 2016 da ödül almış. 2016 da en çok satan model bu arada. Kullanıcıları fazlasıyla memnun. İnşallah bizde memnun kalırız. Kapalı halinin ölçüleri bagajımıza park yatakla birlikte rahatça sığıyo. Ama puset hakkında haklı olabilirsin. Çabuk büyüyüp gelişen bi bebek olduğunda ilk zamanlarki gibi sığmıycak olabilir. Bakalım artık yaşayıp görücez inşallah o günler nasip olursa. Sağol canım bu arada fikrin için.Casualin pusetini alacak bir arkadas vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama biz3 sene önce o bebek arabasının aynısını aldık memnun kalmadik rahat değil biraz sorunlu model. Baskasina verdik degil zaten 2. Çocuk olursa kullanıslı değil yenisini alırız . Birde uzun yolculuklarda çok büyük bagaja bavullarla sigdiramiyordük. Bide araba koltuğunuda 3 ay kullanamadı çocuğun bacakları çok aşağı sarkiyordu. Bende ilk hevesle o arabayı seçtim ama çok pişman oldum.
Gözün aydın canım :) sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine :)Selam kızlaaar.. Biz şimdi geldik doktordan. Yine göremedik cinsiyeti.. Göstermedi.. Kalp atışını dinledik.. 115 gr olmuş ayıyla uyumlu dedi. Başımız aşağıdaymış çom dikkat etmem gerekli. Yasaklarım vwr o sebeple. Cuma radyoloji bölümüne gönderdi. 20 haftalıkken de Balcalı da anatomik tarama yani detaylı ultrasona gidecekmişim. Radyolojide ne olacak bilmiyorum merak ediyorum açıkçası. Sizlerden giden bilen var mıdır? Kramplar için ilaç sormayı unuttum aile hekimine danıştım alabilirsin dedi. Eczaneden Efermag aldım. Kullanan oldu mu aranızda..? Aslında magnesium diasporal alacaktım ama eczanede yoktu. Biz de böyle. Büyümüş bücür.. Hala kimliği belirsiz maymunumun
6 veya 7 subatta canimCanım muhtemelen böyledir :) tarihlerimiz yakınsağol canım inşallah hepimize nasip etsin allah sağlıkla. Sen ne zaman göreceksin yavyuyu
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Hadi bakalım az kalmış bebişini görmene :)6 veya 7 subatta canim
Amin canim
Bu sabah minibuste ayaktaydim yolcunun biri ustume düştü tutunmuyordu arac fren yapinca yuvarlandi bana çarptı. Karnima oyle bir agri girdi ki ödüm koptu bisey olcak diye belli etmedim kimseye ama sabah sabah talihsizligin bu kadari.
Canım bendim o :) senin bahsettiğin hangisidir bilemem ama benim istediğim cadillac air travel sistem modeli. 2016 da çıkmış bir model. İç pedleri çift kat. Pedlerinin süngerlerine dokununca bile diğer markalarla arasındaki farkı anlıyosun. Sanırım seninki farklı bi modeldi. Çünkü bu yeni ve 2016 da ödül almış. 2016 da en çok satan model bu arada. Kullanıcıları fazlasıyla memnun. İnşallah bizde memnun kalırız. Kapalı halinin ölçüleri bagajımıza park yatakla birlikte rahatça sığıyo. Ama puset hakkında haklı olabilirsin. Çabuk büyüyüp gelişen bi bebek olduğunda ilk zamanlarki gibi sığmıycak olabilir. Bakalım artık yaşayıp görücez inşallah o günler nasip olursa. Sağol canım bu arada fikrin için.
Demir hapı beni de çok kötü yaptı canım. Deli gibi istifra ediyordum. Doktoru aradım meğer yan etki yapmış. Hemen değiştirdi başka demir hapı verdi. Sende ara şöyle doktoruna. Kullan ihmal etme canimBirde bana doktorum demir hapiyla omega 3 kullan dedi.
Demir hapi kullandim rahatsiz etti mide bulantisi vs yapti
Omega 3 hic almadim suan hicbirsey kullanmıyorum yani.
Niye boyle yapıyorum bende bilmiyorum ama bi yandan da pismanim anlam veremedim kendime. Uyuşuk takılıyorum baya
Bende ogrenemedim geçen hafta normal randevuma 20 gün var çok kararsızim baska biyerden randevu almak için aradım doktor gidebileceğim gün calismiyor mus bunda da vardır bi Hayır dedim gitmeyim diyorum bekliyim demekki daha ogrenmemem gerekiyo diyorumselam kızlar biz öğrenemedik cinsiyeti 2li test debu c.tesi oldu zorla ölçtü, ikinci gebeliğim o yüzden daha çok merak ediyorum, cumaya görebilirim diyetekrar randevu aldım ama gidemiycem, o gün kızıma tiyatroya bilet almıştım, başka bi dr a mı gitsem bu hafta evdeyim çünkü?
bi de bende de plesanta aşağıda ama kızımda da önceleri böyleydi, sonra normale dönmüştü, ekstra bişe de yapmamıştım şimdi de bişe söylemedi zaten yukarı çıkacaktır bence dedi
Bende ogrenemedim geçen hafta normal randevuma 20 gün var çok kararsızim baska biyerden randevu almak için aradım doktor gidebileceğim gün calismiyor mus bunda da vardır bi Hayır dedim gitmeyim diyorum bekliyim demekki daha ogrenmemem gerekiyo diyorum
Evet çok var yanlış tahmin olamamış olur diye kendimi avutuyorum bende 16 haftada net olur sonuç diyorumoff valla bilemedim ben de bişe sölese de güvenebilicekmiyim onu da bilmiyorum böyle de bir ay var daha çok yani
Evet çok var yanlış tahmin olamamış olur diye kendimi avutuyorum bende 16 haftada net olur sonuç diyorum
Amin canim insallah sorunsuz kucagimiza aliriz. Benim hareket ettigim zaman kasiklarimda agri oluyor senin olmuyor mu?ben o gün birşey bilmediğimden yani aşağıda olması demek ne demek? hiçbirşey sormadım. çünkü kendisi şuan aşağıda ama ilk aylarda böyle olabiliyor takip edeceğiz, ilerleyen aylarda yerine geçecektir dedi. bende hiç kafama takmadım. ertesi gün netten araştırdığımda riskleri gördüm ve hemen sordum doktoruma. o da şuan bir önlem almamız gerekmiyor, son 3 ay eğer aşağıda ise halen o zaman önlemlerimizi alacağız dedi. bilmiyorum bende şuan birşeye dikkat etmiyorum. haftasonu gezdim, sporumu yaptım (pilates) umarım bir sorun olmaz. rabbim korusun bebişlerimizi.
Canim doktorum bana da efermag verdi magnezyum olarak. Henuz bir faydasini goremedim hala sol bacagim cok agriyor ama surekli soluma yattigim icin olsa gerek :)Selam kızlaaar.. Biz şimdi geldik doktordan. Yine göremedik cinsiyeti.. Göstermedi.. Kalp atışını dinledik.. 115 gr olmuş ayıyla uyumlu dedi. Başımız aşağıdaymış çom dikkat etmem gerekli. Yasaklarım vwr o sebeple. Cuma radyoloji bölümüne gönderdi. 20 haftalıkken de Balcalı da anatomik tarama yani detaylı ultrasona gidecekmişim. Radyolojide ne olacak bilmiyorum merak ediyorum açıkçası. Sizlerden giden bilen var mıdır? Kramplar için ilaç sormayı unuttum aile hekimine danıştım alabilirsin dedi. Eczaneden Efermag aldım. Kullanan oldu mu aranızda..? Aslında magnesium diasporal alacaktım ama eczanede yoktu. Biz de böyle. Büyümüş bücür.. Hala kimliği belirsiz maymunumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?