temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim doktorum bana da efermag verdi magnezyum olarak. Henuz bir faydasini goremedim hala sol bacagim cok agriyor ama surekli soluma yattigim icin olsa gerek :)

Soluna yat yat bebişin beslenmesi kan pompalama açısından sola yatmak faydalı hamileyken. Benim karnıma kramp giriyor bazen bacağıma girecek gibi oluyor. Çekirdek muz vs. ile toparlayamadım açıkçası mecbur kaldım.

amin canım inşallah. ben daha hareketlerini hissedemedim, arada ufak kıpırdanma gibi birşey hissettim dün ama biraz üşümüştüm gazdır belki diye yordum. ama son 2-3 gündür kasıklarda ağrı var. sanırım rahmin büyümesinden kaynaklanıyor. bu hafta inanılmaz büyüme var böcükte :)

Benimkide tuttu gibi kız çıkmıştı kız dedi doktor yani tahmini Çinliler bu işi biliyo

Merhaba ben 10. haftadayım. İkili tarama testi yaptırıcam 11. haftada gitmem söylendi devlet hastanesinde yaptırıcam. Nasıl yapılıyor gider gitmez yapılıyomu yoksa onun için bi daha randevumu veriliyor bilgisi olan varsa yardımcı olunursa cok sevinirim

Ben muayene icin gitmiştim doktor yönlendirdi sen söylediğinde de yönlendirir ultrason da ense kalınlıgına ve burun kemiğine bakıp kan testine yönlendiriyorlar yani bana öyle yaptılar

Kizlar bakim varmis bi turlu yazdiklarim gelmiyodu.

Kizlar masallah cogunuzun oglu olucak demekki 2017erkek senesi bklm benim hala belli deyil bu hafta gidicem nasipse gostermiyo cumartesi girdim belli deyil dedi bizimki pek nazli cikti :)

Kizlar masallah cogunuzun oglu olucak demekki 2017erkek senesi bklm benim hala belli deyil bu hafta gidicem nasipse gostermiyo cumartesi girdim belli deyil dedi bizimki pek nazli cikti :)

Bir nazlı da bende var canım. Hala göremedik.. Yatıp duruyor sıpacık.. İnşallah gösterir senin bıcırın..

Kızlar 20.haftada perinatoloji de anatomik tarama yapılacak. Doktorum beni üniversite hastanesi var burada Balcalı ona yönlendirdi doktor ismi de söyledi. Şimdiden randevu aldım. O da zorla oldu yani. 6 Marta. Gittiğinizde doktorunuza sorun. Böyle bir hastaneye yönlendirecekse detaylı usg çekilecekse randevu almak zor olabilir. Bu haftalarda doktoruna gidecek olan sorsun. Geç kalmayın kızlar sonra. Başka şehirleri bilemiyorum tabii

Ben araştırmada riskli gebelik doktoruna gidiyorum daha önce size randevu almak çok zor oluyo hocam dedim imzalı kağıt verdi sen gel rAndevu alamazsan bu kağıtla sıra alabilirsin sekreterimden araya alırız dedi bu yolu da deneyebilirsiniz kızlar :)

İyi yapmış doktorun canım. Ama ben detaylı için gideceğim sadece. Bakalım nasılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…