- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.361
Canim doktorum bana da efermag verdi magnezyum olarak. Henuz bir faydasini goremedim hala sol bacagim cok agriyor ama surekli soluma yattigim icin olsa gerek :)
Benim tuttu canım :) karbonat sivilce bulantı vb bütün testler kız çıkmasına rağmen o erkek çıkmıştı tuttu :)slm kızlar cinsiyet için çin takvimine bakıp da tutan var mı merak ettim
amin canım inşallah. ben daha hareketlerini hissedemedim, arada ufak kıpırdanma gibi birşey hissettim dün ama biraz üşümüştüm gazdır belki diye yordum. ama son 2-3 gündür kasıklarda ağrı var. sanırım rahmin büyümesinden kaynaklanıyor. bu hafta inanılmaz büyüme var böcükte :)Amin canim insallah sorunsuz kucagimiza aliriz. Benim hareket ettigim zaman kasiklarimda agri oluyor senin olmuyor mu?
Bikac hafta once dusuk riski yasamistim zaten belki onunla da alakalidir benim. Doktorum sporu yasakladi bana sadece yuzebilirsin dedi. Insallah yukari cikar zamanla da rahat gecer hamileligimiz
Benimde tuttu erkek diyodu çin takvimi erkekim olcakmışslm kızlar cinsiyet için çin takvimine bakıp da tutan var mı merak ettim
Bana kız diyo çinliler , ruslar da erkek hadi bakalım :)Benimde tuttu erkek diyodu çin takvimi erkekim olcakmış
benımkıne ruslarda cınlılerde kız dıyor. doktorda kıza benzıyor dedı ztnslm kızlar cinsiyet için çin takvimine bakıp da tutan var mı merak ettim
slm kızlar cinsiyet için çin takvimine bakıp da tutan var mı merak ettim
Kizlar masallah cogunuzun oglu olucak demekki 2017erkek senesi bklm benim hala belli deyil bu hafta gidicem nasipse gostermiyo cumartesi girdim belli deyil dedi bizimki pek nazli cikti :)
Ben araştırmada riskli gebelik doktoruna gidiyorum daha önce size randevu almak çok zor oluyo hocam dedim imzalı kağıt verdi sen gel rAndevu alamazsan bu kağıtla sıra alabilirsin sekreterimden araya alırız dedi bu yolu da deneyebilirsiniz kızlar :)Kızlar 20.haftada perinatoloji de anatomik tarama yapılacak. Doktorum beni üniversite hastanesi var burada Balcalı ona yönlendirdi doktor ismi de söyledi. Şimdiden randevu aldım. O da zorla oldu yani. 6 Marta. Gittiğinizde doktorunuza sorun. Böyle bir hastaneye yönlendirecekse detaylı usg çekilecekse randevu almak zor olabilir. Bu haftalarda doktoruna gidecek olan sorsun. Geç kalmayın kızlar sonra. Başka şehirleri bilemiyorum tabii
Ben araştırmada riskli gebelik doktoruna gidiyorum daha önce size randevu almak çok zor oluyo hocam dedim imzalı kağıt verdi sen gel rAndevu alamazsan bu kağıtla sıra alabilirsin sekreterimden araya alırız dedi bu yolu da deneyebilirsiniz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?