temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

arkdaşlar herkese slmlar ve sağlıklı gunler daha onceki ultrasonlarda da bebeimiz he iki hafta onde oldugunu soylemişti doktor bugun 9 hafta 3 gn olmasına ragmen doktor 10 hafta 6 gunluk 3,9 cm dedi ve burun kemigi gozu bariz belli bildiiniz bebek grnts vardı , el ve ayakları oynatırken gorduk ultrasyonda oldukca haftasına ragmen buyuk gozukuyor dedi eminmisiniz son adet tarihinden dedi bende çok eminim sorun mu bu dedim yok dedi ama aklıma takıldı baska yasayan var mı 2,5 hafta sonra gel ikili test yaplaım dedi ama şuan ki gordugum burun kemigi ve boyun kalınlıgı normal ve buyuk ihtimalle ikili test temiz çıkıcak dedi ben mi çok ehvamlıyım acaba benımle aynı durumu yasayan var mı

Benim oğlum hep öndeydi canım bir sorun olmuyor. Hatta 38+1de doğum yaptım ama o 42 görünüyordu. O bir sorun teşkil etmez merak etme

benim daha ilk ve son adet tarihimi de o kadar net biliyorum ki doktor öyle diyince korktum ne bileyim aslında onden gitmesi iyi bir şey ama zor bu işler canım ya

benim daha ilk ve son adet tarihimi de o kadar net biliyorum ki doktor öyle diyince korktum ne bileyim aslında onden gitmesi iyi bir şey ama zor bu işler canım ya

Öyle canım. Stres sürekli. Benim bu hamilelik çok sorunlu geçiyor. Bulantı bitti derken şimdi de başı aşağıda yani sağ salim doğsalar da uykusuz günlerime razıyım. Korkuyorum sürekli. Önden gitmesi iyi bir şey sıkıntı yok. Biraz tostos doğabilir hepsi o:)

allah yardımcımız olsun

Benim de erkek diyodu tutmadı oyuzden sordum sanırım bitek benim tutmamis
Yalnız değilsin canım benimde erkek diyodu Çin takvimi kızım oldu.Zaten yüzde 50 :) kimine tutuyor kimine tutmuyor.Ben daha tutan bişeye rastlamadım kendimde.Belirtilerde tutmadı mesela.Karnım sivriydi,güzelleştiğimi söylediler,şiddetli baş ağrısı vardı.Erkek dedi herkes ama kızdı.Bu gebeliğimde ilkinden farklı ama tahminde bulunamıyorum hissedemedim henüz :)Kızım çok nazlıydı 20. Haftaya kadar göstermedi hep sırtı dönüktü.Bakalım bunda ne olacak.İkinciyi daha merak ediyormuş insan.

Ben çok sabırlıyım sanırım :) Kendi kendime günleri sayıyorum ama ekstradan başka doktora gideyim cinsiyetine baktırayım ,özledim bi göreyim olmadı hiç, 12+3 de ikili test için gittim şimdi tam 16+3 de gideceğim ama hiç acele etmiyorum :) ki daha 3 haftam var

Ins yaa tek temennimiz bu bu kadar zamn bekle zamni gelsin tam ogrencez yok bize diyolarki bizim bebisler siz birazdaha catlayin :)

Aynen yaa.. Çatlattılar.. Daha doğrusu millete gıcık oluyorum çevremdekilere.. Kız kız diyip duruyorlar. Diyorum zaten ya o ya o. Hayır gösterecek pipi falan görecekler. Bende karar aldım kız derse doktor erkek diyeceğim hepsine.. 1 ay falan.. Çatlasınlar.. Aaa deli ettiler. Arıyorlar öğrendin mi diye abarttılar aayy..

Canım bende de erkek erkek die sinir ediyorlardı. Erkek çıktı pipiyi bana gösterdi şimdi daha fena. ben sana demiştim cümlesini duymaktan sinir geldi. Sanırsın zafer kazandılar :) allah gönlüne göre versin canım

Aynen canım işte bende ondan diyorum ya gıcık oldum diye. Tamam benim de hissettiğim kız ama bu kadar abartılmaz millet gıcık ötesi.. Zaferlerini kutlamak için kına mı yollasaydın ki

Aynen canım işte bende ondan diyorum ya gıcık oldum diye. Tamam benim de hissettiğim kız ama bu kadar abartılmaz millet gıcık ötesi.. Zaferlerini kutlamak için kına mı yollasaydın ki
Ay ne bileyim canım. Bişey değil ben erkek çocuğu da çok severim ama psikolojimi öyle bozdular inatlaştırdılar ki cinsiyeti öğrenince erkek olduğuna değil haklı çıktıklarına üzüldüm sonra da çocuğum acaba onu istemiyorum sanmışmıdır die oturup ağladım saatlerce hormonlarımızla çok oynuyorlae bizim

ayy canım benim ağlama sen.. Düşünmez bebiş öyle merak etme..valla hormonlar tavan..çizgi filme ağlıyorum oğlum izlerken oğlumda gelip benle ağlıyor sonra yani şaka gibiyiz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…