- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.401
Bende emine ismine ek arıyorum ikisi bir soylensin diye oğlan ismi bulduk kiz eksikAy kızlar eşimle gece bi saat isim konuşmaktan uyuyamadık kız erkek bi sürü isim konuştukbiran önce öğrensem ben de artık :))
Hahah ben daha oralara gelemedim canım benim daha ilk :) allah yardımcın olsun :)Ayyy aynen aynenn... Valla zorlanıyorum öndeki büyük olunca daha zormuş. Okul derdi falan..ne aceleciyiz biz de
Randevun ne zaman canım? Öğrenirsin bu sefer inşallah:)Ay kızlar eşimle gece bi saat isim konuşmaktan uyuyamadık kız erkek bi sürü isim konuştukbiran önce öğrensem ben de artık :))
Yalnız değilsin canım benimde erkek diyodu Çin takvimi kızım oldu.Zaten yüzde 50 :) kimine tutuyor kimine tutmuyor.Ben daha tutan bişeye rastlamadım kendimde.Belirtilerde tutmadı mesela.Karnım sivriydi,güzelleştiğimi söylediler,şiddetli baş ağrısı vardı.Erkek dedi herkes ama kızdı.Bu gebeliğimde ilkinden farklı ama tahminde bulunamıyorum hissedemedim henüz :)Kızım çok nazlıydı 20. Haftaya kadar göstermedi hep sırtı dönüktü.Bakalım bunda ne olacak.İkinciyi daha merak ediyormuş insan.
Hahah ben daha oralara gelemedim canım benim daha ilk :) allah yardımcın olsun :)
Ay bizim de erkek Bilge Kağan ama bi sürü konuştuk yine kafamız karıştı kız için de aynı :))Bende emine ismine ek arıyorum ikisi bir soylensin diye oğlan ismi bulduk kiz eksik
Haftaya perşembe coook var 16+2 falan olucaz artık netleşir herhaldeRandevun ne zaman canım? Öğrenirsin bu sefer inşallah:)
Kizlar her konuda nazli oluyo demek ki isim bile sinmiyo icimizeAy bizim de erkek Bilge Kağan ama bi sürü konuştuk yine kafamız karıştı kız için de aynı :))
Bizimde ayin 11 inde haftaya cumartesi belki bi tahmin eder ense kalinligina bakalım dediHaftaya perşembe coook var 16+2 falan olucaz artık netleşir herhalde
Benden de afp testi istedi ama gerek yok sanırım ikili güzel çıktı bi daha ucluye gerek yokki zaten 20. hafta ayrintiliya giricezBizimde ayin 11 inde haftaya cumartesi belki bi tahmin eder ense kalinligina bakalım dedi
Bencede yaptirma canımBenden de afp testi istedi ama gerek yok sanırım ikili güzel çıktı bi daha ucluye gerek yokki zaten 20. hafta ayrintiliya giricez
70 dediyse azda olsa umutlanmalısın bana 99 Dedibana iki hafta önce doktor ℅70 erkek demişti 12 haftalikdi degisebilirmiyki 3 oğlan olcak nasip olursa
Can abim o oğlanların birbirine girince çıkardıkları curcunadan hiç bahsetmemiş amaBİR OĞLU OLMALI İNSANIN(can yücel?)
CANINI EMANET ETTİĞİN,ELİN,AYAĞIN,GÖZÜN,KULAĞIN,HER ŞEYİN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
ZOR BİR ANINDA,SIRTINI DAYAYA BİLECEĞİN,DESTEK ALABİLECEĞİN
MASUMİYETİYLE SANİYELER İÇİNDE ERİDİĞİN,VEFASINA TAPTIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
PAZARDAN, ALIŞVERİŞTEN GELDİĞİNDE KOŞARAK ELİNDEKİLERİ ALIP, YÜZÜNÜ GÜLDÜREN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
EVİNDE BABASININ YOKLUĞUNU ARATMAYAN, ANNESİNE KARŞI FEDAKAR,
SOKAKTA DELİKANLILIĞINDAN GURUR DUYDUĞUN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
YAŞLANDIĞINDA BİLE, BİRİNE İHTİYACIN OLDUĞUNDA,ÇIKA GELEN,
BABACIĞIM YA DA ANNECİĞİM DİYE KUCAK AÇTIĞINDA,GÖZYAŞLARIYLA BAĞRINA BASTIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
CANIYLA CANLANDIĞIN,VARLIĞIYLA ANLAMLANDIĞIN,
ÖZLEMİYLE VE İÇ ÇEKİŞLERİNLE DAĞ DAĞ EFKARLANDIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
“DÜNYA BİR YANA,OĞLUM BİR YANA” DİYEBİLDİĞİN…
Benim rus da çinde erkek diyodu tuttu:) hayırlısı bakalım sizinkilerin hangisi tutcakBana kız diyo çinliler , ruslar da erkek hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?