temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay kızlar eşimle gece bi saat isim konuşmaktan uyuyamadık kız erkek bi sürü isim konuştuk biran önce öğrensem ben de artık :))
Bende emine ismine ek arıyorum ikisi bir soylensin diye oğlan ismi bulduk kiz eksik

BİR OĞLU OLMALI İNSANIN(can yücel?)

CANINI EMANET ETTİĞİN,ELİN,AYAĞIN,GÖZÜN,KULAĞIN,HER ŞEYİN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
ZOR BİR ANINDA,SIRTINI DAYAYA BİLECEĞİN,DESTEK ALABİLECEĞİN
MASUMİYETİYLE SANİYELER İÇİNDE ERİDİĞİN,VEFASINA TAPTIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
PAZARDAN, ALIŞVERİŞTEN GELDİĞİNDE KOŞARAK ELİNDEKİLERİ ALIP, YÜZÜNÜ GÜLDÜREN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
EVİNDE BABASININ YOKLUĞUNU ARATMAYAN, ANNESİNE KARŞI FEDAKAR,
SOKAKTA DELİKANLILIĞINDAN GURUR DUYDUĞUN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
YAŞLANDIĞINDA BİLE, BİRİNE İHTİYACIN OLDUĞUNDA,ÇIKA GELEN,
BABACIĞIM YA DA ANNECİĞİM DİYE KUCAK AÇTIĞINDA,GÖZYAŞLARIYLA BAĞRINA BASTIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
CANIYLA CANLANDIĞIN,VARLIĞIYLA ANLAMLANDIĞIN,
ÖZLEMİYLE VE İÇ ÇEKİŞLERİNLE DAĞ DAĞ EFKARLANDIĞIN.
BİR OĞLU OLMALI İNSANIN.
“DÜNYA BİR YANA,OĞLUM BİR YANA” DİYEBİLDİĞİN…

Aynı benim gibi benim de bana bakan kız gibi deil diyo baş ağrım çok bel ağrısı bide öyle kilo falan da almadım karnim da erkek karnına benziyormuş ama dr kız dedi ikinci eminim çok daha heyecanlı olur

Selam hanımlar
Cinsiyet merakı beni de sardı Çin takvimi erkek diyor ama ben inanmıyorum ilk gebelikte de erkek dedi kızım oldu...bir iki haftaya belli olur artik sağlıklı olsunlar da.
Çok fena grip oldum ben de beynim zonkluyor off yaaa..
Yine eve tıkılıp kaldım keyfim hiç yerinde değil
Aman siz dikkat edin kızlar hasta olmayın

Benim de Dr ultrasonda baktı her şey yolunda dedi ama yine de kan tahlilini yapalım dedi
Yarın sonuçları alıp yanına gidecem çok merak içindeyim acaba yine muayene eder mi bebeğimi görürdüm yine
İnşallah bir sorun çıkmaz allahım...16. Hafta da ayrıntılı ultrasona çağırdı bir
O zaman kesin belli olur cinsiyeti

Can abim o oğlanların birbirine girince çıkardıkları curcunadan hiç bahsetmemiş ama

yapılan d vitamini testim 30 ila 80 arasında olması gerekirken normal deger 19 çıktı doktum ilaç verdi ama şuana kadar ki d vitamini eksiklii acaba sorun yaratırmı çok korkuyorum bugun ayrıca b12 demir kalsiyum deerlerine baktırmak için kan verdim d vitamini eksik çıkan var mı benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…