- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.421
Canım benim hamilelik öncesi 8 çıktı sonra sonra ampul kullandım 37 olmuştu hamile kaldım şimdi kaç bilmiyorum ama baktiricam b12 de hep düşük zatenyapılan d vitamini testim 30 ila 80 arasında olması gerekirken normal deger 19 çıktı doktum ilaç verdi ama şuana kadar ki d vitamini eksiklii acaba sorun yaratırmı çok korkuyorumbugun ayrıca b12 demir kalsiyum deerlerine baktırmak için kan verdim d vitamini eksik çıkan var mı benim gibi
hamilelik oncesi baktırmak akıllılık oldu biz dusunemedik vallaha hayırlısı bakalımCanım benim hamilelik öncesi 8 çıktı sonra sonra ampul kullandım 37 olmuştu hamile kaldım şimdi kaç bilmiyorum ama baktiricam b12 de hep düşük zaten
Canim d vitamini herkesin düşük zaten, normal olan gormedim daha :) bir sorun olacağını sanmiyorum. Ben hamile kalmadan once olcturdum dusuk cikmisti ampul kullandim. Simdi doktor tahlil yaptirdi yine 14 cikti. Ampul kullanicam iki kez daha. Umarim duzelir.yapılan d vitamini testim 30 ila 80 arasında olması gerekirken normal deger 19 çıktı doktum ilaç verdi ama şuana kadar ki d vitamini eksiklii acaba sorun yaratırmı çok korkuyorumbugun ayrıca b12 demir kalsiyum deerlerine baktırmak için kan verdim d vitamini eksik çıkan var mı benim gibi
Bendede telefon tirafigi yasaniyor arayan arayana bizden meraklilar bunlar :)Aynen yaa.. Çatlattılar.. Daha doğrusu millete gıcık oluyorum çevremdekilere.. Kız kız diyip duruyorlar. Diyorum zaten ya o ya o. Hayır gösterecek pipi falan görecekler. Bende karar aldım kız derse doktor erkek diyeceğim hepsine.. 1 ay falan.. Çatlasınlar.. Aaa deli ettiler. Arıyorlar öğrendin mi diye abarttılar aayy..
Bendede
Bendede telefon tirafigi yasaniyor arayan arayana bizden meraklilar bunlar :)
Kizlar iki iş yapiyorum belim cok agriyor sanki bicak saplaniyor hep boyle oturdugum yere cakiliyorum onerisi olan varmi.
Kizlaaaar. Grip oluyorum galibaaaane yapmaliyimmmm
Kizlar merhaba bugin 14+3 haftadayim fakat mide bulantilarim hala gecmedi benim gbi olan varmi ozellikle yemek yapamiyorum zorlana zorlana yani normalde gecmesi gerekmiyor mu
Tam olarak bende boyle tost yiyince hc bse yok ama oda saat aksam 10 gbi benim bulantim sabah basliyor aksam 9 a dgru anca bitiyor yemekleri kendim mecbur yapyrm sabah aksama ne yemek yapsam diye dusununce bile bir bulanti basliyor allahm bir an once gecer ins. İlac verdi doktor metpamid ama cok etki etmiyorBulantılarım ara ara yoklasa da şuan iyiyim ben. Geçen hafta kötüydüm bu hafta iyi. Ne zaman geçer inan bilmiyorum çünkü ilkinde yaşamadım sabah bulantısı dışında. Yemek konusunda da yemek yapıyorum yapmasına da başta aşerdiğim şeylerden şuan tiksiniyorum. Yiyemiyorum doktor illa tavuk balık et yiyeceksin diyor ama hepsinin adı bile bulantıma sebep.. Sebze de bulandırıyor. Sağolsun yemekleri annem yapıyor ama zor yiyorum. Tostu yerken rahatım. Ekmek yemeyen ben ekmek yer oldum.. Bu midemiz bi düzelse.. Rennie Duo içiyorum yandığında ya da yediğim midemi bulandırdığında iyi geliyor. Doktorundan istemiştim ben. Sor sen de belki bir şeyler verir
Tam olarak bende boyle tost yiyince hc bse yok ama oda saat aksam 10 gbi benim bulantim sabah basliyor aksam 9 a dgru anca bitiyor yemekleri kendim mecbur yapyrm sabah aksama ne yemek yapsam diye dusununce bile bir bulanti basliyor allahm bir an once gecer ins. İlac verdi doktor metpamid ama cok etki etmiyor
Ahhh canim neler yedim neler limon ayva portakal banamisin demiyor artik tavan yapti iyice ama doktora gdince dedigin ilaci soylicem cok saol canim tesekkurlerMaske falan takıp yapmayı denesen. Koku almazsan iyi gelir diye düşündüm yani umarım iyi gelir. Metpamid değil de premesis vermişti bulantı için kötüledim mi alıyorum. Ayva falan yemeyi dene bulantıma o da iyi geldi benim. İnşallah geçer canım rahatlarsın
Ben istese de yaptirmiycam canım ense ve buruna baksin yeterliBenim doktorum ikili test yaptırmadı gerek yok dedi ense ve burun a baktı gayet güzel dedi.
Bende hamilelik Öncesi bir yada iki hafta önce bir ampul aldim testlerde sorun yok şükürhamilelik oncesi baktırmak akıllılık oldu biz dusunemedik vallaha hayırlısı bakalım
Ben hic anlamıyorum canım inşallah sorun yokturİkili testim çıkmış yarın gitcem sikintilimiyki
Bende ayniyim canım malesef annemler kengi diyor eski dilinde öyle kalcamin üstüne oturamiyorum sadece uzaniyorum iyice dinlenince geciyoKizlar iki iş yapiyorum belim cok agriyor sanki bicak saplaniyor hep boyle oturdugum yere cakiliyorum onerisi olan varmi.
Canim 1 dis sarimsak yut sütle beraber portakal kivi filan baya toparliyoKizlaaaar. Grip oluyorum galibaaaane yapmaliyimmmm
Canim normal zamnda olmuyo zaten ara ara kas agrilarim oluyor onlar ayri.Bende ayniyim canım malesef annemler kengi diyor eski dilinde öyle kalcamin üstüne oturamiyorum sadece uzaniyorum iyice dinlenince geciyo
Amin canım ben bunu doktorumla da paylastim fazla ayakta durma önerisi yapti evim cok kirlendi ama görmezden geliyorum napiyim yoksa içimde hep bi huzursuzluk oluyorCanim normal zamnda olmuyo zaten ara ara kas agrilarim oluyor onlar ayri.
Ama 3gundur temizlige kalkistim aksamlari felç oluyorum resmen bu rahim buyumesinden ve legen kemiklerinin doguma hazirlik icin gevsedigini soyluyo arastirmam.
Simdiden bu agrilari yasamak kotu ilerleyen gunlerde ve aylarda daha kotu olucak bu belli rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?