temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım benim hamilelik öncesi 8 çıktı sonra sonra ampul kullandım 37 olmuştu hamile kaldım şimdi kaç bilmiyorum ama baktiricam b12 de hep düşük zaten

Canim d vitamini herkesin düşük zaten, normal olan gormedim daha :) bir sorun olacağını sanmiyorum. Ben hamile kalmadan once olcturdum dusuk cikmisti ampul kullandim. Simdi doktor tahlil yaptirdi yine 14 cikti. Ampul kullanicam iki kez daha. Umarim duzelir.

Bendede
Bendede telefon tirafigi yasaniyor arayan arayana bizden meraklilar bunlar :)

Kizlar iki iş yapiyorum belim cok agriyor sanki bicak saplaniyor hep boyle oturdugum yere cakiliyorum onerisi olan varmi.

Bendede

Bendede telefon tirafigi yasaniyor arayan arayana bizden meraklilar bunlar :)

Valla yaaa.. Sanki biz saklıyoruz alemler

Kizlar iki iş yapiyorum belim cok agriyor sanki bicak saplaniyor hep boyle oturdugum yere cakiliyorum onerisi olan varmi.

Bende aynı durumdayım. Gerçi benim şuan bir şeyler yapmam yasak en fazla yemek yapabiliyorum onda da sanki taş taşımış gibi yoruluyorum. Hamilelikten yapacak bir şey yok maalesef..

Kizlaaaar. Grip oluyorum galibaaaa ne yapmaliyimmmm

Ayy geçmiş olsun canım. Ihlamur, papatya çayı içebilirsin. Limon bal tarçın çayı yapabilirsin. Keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin. Tavuk suyuyla çorba yapabilirsin. Sarımsaklı salata vs. Tüketebilirsin. Yeşillik ye bol bol tabii mandalina portakal da. Bir de dinleneceksin başka yolu yok.. Çok kötü olursan doktoruna git ilaç belki yazar.. Ama haftana bağlı bana 12 den sonra 5 günlük antibiyotik yazabildi sadece. Penisilin alerjim var çünkü spiramisin içerikli verdi bana.. Böyle bir durum varsa onu da söyle doktora

Kizlar merhaba bugin 14+3 haftadayim fakat mide bulantilarim hala gecmedi benim gbi olan varmi ozellikle yemek yapamiyorum zorlana zorlana yani normalde gecmesi gerekmiyor mu

Kizlar merhaba bugin 14+3 haftadayim fakat mide bulantilarim hala gecmedi benim gbi olan varmi ozellikle yemek yapamiyorum zorlana zorlana yani normalde gecmesi gerekmiyor mu

Bulantılarım ara ara yoklasa da şuan iyiyim ben. Geçen hafta kötüydüm bu hafta iyi. Ne zaman geçer inan bilmiyorum çünkü ilkinde yaşamadım sabah bulantısı dışında. Yemek konusunda da yemek yapıyorum yapmasına da başta aşerdiğim şeylerden şuan tiksiniyorum. Yiyemiyorum doktor illa tavuk balık et yiyeceksin diyor ama hepsinin adı bile bulantıma sebep.. Sebze de bulandırıyor. Sağolsun yemekleri annem yapıyor ama zor yiyorum. Tostu yerken rahatım. Ekmek yemeyen ben ekmek yer oldum.. Bu midemiz bi düzelse.. Rennie Duo içiyorum yandığında ya da yediğim midemi bulandırdığında iyi geliyor. Doktorundan istemiştim ben. Sor sen de belki bir şeyler verir

Tam olarak bende boyle tost yiyince hc bse yok ama oda saat aksam 10 gbi benim bulantim sabah basliyor aksam 9 a dgru anca bitiyor yemekleri kendim mecbur yapyrm sabah aksama ne yemek yapsam diye dusununce bile bir bulanti basliyor allahm bir an once gecer ins. İlac verdi doktor metpamid ama cok etki etmiyor

Maske falan takıp yapmayı denesen. Koku almazsan iyi gelir diye düşündüm yani umarım iyi gelir. Metpamid değil de premesis vermişti bulantı için kötüledim mi alıyorum. Ayva falan yemeyi dene bulantıma o da iyi geldi benim. İnşallah geçer canım rahatlarsın

Ahhh canim neler yedim neler limon ayva portakal banamisin demiyor artik tavan yapti iyice ama doktora gdince dedigin ilaci soylicem cok saol canim tesekkurler

Bende ayniyim canım malesef annemler kengi diyor eski dilinde öyle kalcamin üstüne oturamiyorum sadece uzaniyorum iyice dinlenince geciyo

Bende ayniyim canım malesef annemler kengi diyor eski dilinde öyle kalcamin üstüne oturamiyorum sadece uzaniyorum iyice dinlenince geciyo
Canim normal zamnda olmuyo zaten ara ara kas agrilarim oluyor onlar ayri.
Ama 3gundur temizlige kalkistim aksamlari felç oluyorum resmen bu rahim buyumesinden ve legen kemiklerinin doguma hazirlik icin gevsedigini soyluyo arastirmam.
Simdiden bu agrilari yasamak kotu ilerleyen gunlerde ve aylarda daha kotu olucak bu belli rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.

Amin canım ben bunu doktorumla da paylastim fazla ayakta durma önerisi yapti evim cok kirlendi ama görmezden geliyorum napiyim yoksa içimde hep bi huzursuzluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…