- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.441
Sarimsaktan tiksindim kustugum içinCanım bol bol c vitamini al bide ben sarımsak yutuyorum halsizlik olduğunda sütle baya faydasini gördüm
Benim bulanti sorunu yok o yüzden içiyorum tabi bencede git canım ihmal etmeSarimsaktan tiksindim kustugum içingargara yaptım bikaç şey denedim geri gitmedi beyazladı sabah duruma göre doktora gidecem
Kizlar iki iş yapiyorum belim cok agriyor sanki bicak saplaniyor hep boyle oturdugum yere cakiliyorum onerisi olan varmi.
Sarimsaktan tiksindim kustugum içingargara yaptım bikaç şey denedim geri gitmedi beyazladı sabah duruma göre doktora gidecem
Tamam canım denicem bugün ada çayı alayım şimdi biraz daha iyi gibiyim doktora gitmiyim dedim hemen ilaca yönelmek de istemiyorum geri gider inşallahada cayıyla gargara yap canım ama içme gebelikte zararlı diyorlar.gargara yap cok iyi gelecek
Amin inşallah canım Allah tamamına erdigimizi de göstersinBakıyorum da şaka maka daha dün hepimiz 4. 5. Haftalardayken şimdi 14 15 16 olmuşuz, ama öyle ama böyle geldik bu zamanlara inşallah bundan sonraları da sıkıntısız bi şekilde atlatırız :)
hadi ya biz bayagı panik yaptık cocuk kemikleri gelişmez falan filan diye strese girdik ilk çocugumuz ne yaacagız bilemiyorumCanim d vitamini herkesin düşük zaten, normal olan gormedim daha :) bir sorun olacağını sanmiyorum. Ben hamile kalmadan once olcturdum dusuk cikmisti ampul kullandim. Simdi doktor tahlil yaptirdi yine 14 cikti. Ampul kullanicam iki kez daha. Umarim duzelir.
Ahhh canim neler yedim neler limon ayva portakal banamisin demiyor artik tavan yapti iyice ama doktora gdince dedigin ilaci soylicem cok saol canim tesekkurler
Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamış zaten yutkunurken acıyo iki gündür ignesiz de duzelmezdi şimdi nsl olacak
Bakıyorum da şaka maka daha dün hepimiz 4. 5. Haftalardayken şimdi 14 15 16 olmuşuz, ama öyle ama böyle geldik bu zamanlara inşallah bundan sonraları da sıkıntısız bi şekilde atlatırız :)
simdi internetten tahlil sonuclarım baktım çıkmış kızlar
kalsiyum 9,3 normal aralık 8,6 - 10,2
demir 142 " 37 - 142
b12 398 " 191 - 914
fosfor 3,9 " 2,6 - 4,5
açlık şekeri 82 " 70 - 110
hemoglabin 13,5 (hgb) " 11,2 - 16
mpv 11,2 " 9,4 - 12,4
idrarda ph degeri 8,00 " 5- 7
sizce nasıl kızlar bu idrardaki ph deeri bir standar yuksek ama anlamadım o ne demek daha nceki hamilelik ncesı de 7 miş deger 1 deger artmış hamile olunca
aynen demir eksikliinden sonra bunlar biraz beni rahatlattı kesin bunlarda eksik cıkar demiştim ama hergün gunesleniyorum d vitaminini en kısa surede kazanmak için :)Değerlerin güzel çıkmış. PH benimde 7 ve 8 arası gidip gelir bir sorun olmadı hiç. Lökosit olursa sıkıntı PH değil :)
bende öyle tam iyiyim diyorum illa bi sıkıntım çıkıo ;/ bulantı hiç geçmiyo;( ben alıyorum sürekli bişiler kıyafet işlerini hallettim eksik kalmadı diyebilirim (biliyorum çok erken ama dayanamıyorumgünaydın arkadaşlar. 2 gündür inanılmaz iyiyken bugün yine çöktüm :) tam dedim süper heralde artık böyle gidecek derken şuan yine enerji kesintisi ve mide problemleri aldı yürüdü.. cumartesi kısmetse cinsiyet öğreneceğiz sonra bir iki bişi almak istiyorum alışmak için =) sizler aldınız mı birşeyler
günaydın arkadaşlar. 2 gündür inanılmaz iyiyken bugün yine çöktüm :) tam dedim süper heralde artık böyle gidecek derken şuan yine enerji kesintisi ve mide problemleri aldı yürüdü.. cumartesi kısmetse cinsiyet öğreneceğiz sonra bir iki bişi almak istiyorum alışmak için =) sizler aldınız mı birşeyler
Canım seninki de ikiz değil mi ikizlerde doğru sonuç vermediği için gerek görmedi zaten bende yaptirmayacagim.Ben istese de yaptirmiycam canım ense ve buruna baksin yeterli
Evet canım ikiz bencede doğru çıkmaz normalde de cok doğru çıkmıyorCanım seninki de ikiz değil mi ikizlerde doğru sonuç vermediği için gerek görmedi zaten bende yaptirmayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?