- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.461
sodaaaaGünaydın arkadaşlar mide yanması için önereceğiniz birşey var mı
Canim gecmis olsun, benim de 12 hafta dolmadan once bogazim baya kotu iltihaplanmisti. Doktor ilac yazamam dedi. Ben tuzlu ve karbonatli suyla gargara yapmistim. Bir de adacayiyla gargara yaptim. Midem cok bulandi ama baska turlu gecmezdi :) bol bol dinlendim, c vitamini yedim. Baya kotu gecti 15 gunde ancak iyilestim ama ilacsiz olunca bu bile basari :) sen de tez zamanda iyilesirsin insallah.Kızlar bademciklerim şişiyor beyazlamış zaten yutkunurken acıyo iki gündür ignesiz de duzelmezdi şimdi nsl olacak
Ay Sağol canım benim denicem herşeyi ilaç son çare şuan için :) sana da geçmiş olsun canım bu bademcik başka şeye de benzemiyo ateş zarar iltihap zarar bebeğeCanim gecmis olsun, benim de 12 hafta dolmadan once bogazim baya kotu iltihaplanmisti. Doktor ilac yazamam dedi. Ben tuzlu ve karbonatli suyla gargara yapmistim. Bir de adacayiyla gargara yaptim. Midem cok bulandi ama baska turlu gecmezdi :) bol bol dinlendim, c vitamini yedim. Baya kotu gecti 15 gunde ancak iyilestim ama ilacsiz olunca bu bile basari :) sen de tez zamanda iyilesirsin insallah.
Yaaa ne güzel bizim de 13 hafta bitecek yarın ama hicbisey hissetmiyorum hemde benimkiler 2 tane daha erken duyabileceğimi söylemişlerdiKızlar kaç haftalık oldunuz ben 17+1
Hareketlerini hissediyor müsünüz ben artık her gun hissediyorum 3-4 gündür çok şükür.
Ama daha çok güçlü değil. Ama çok güzel ciglik atasim geliyor bebişim hareket edince
Darısı size
13 hafta erken canım cinsiyetle alakası varmı gerçekten bilmiyorum ama var diyor büyüklerimiz :)Yaaa ne güzel bizim de 13 hafta bitecek yarın ama hicbisey hissetmiyorum hemde benimkiler 2 tane daha erken duyabileceğimi söylemişlerdi
Ablamin da ikizdi 12.haftadan sonra duyarsın kelebek kanadı kipirdiyor gibi demişti ama daha cinsiyetleri de bilmiyoruz13 hafta erken canım cinsiyetle alakası varmı gerçekten bilmiyorum ama var diyor büyüklerimiz :)
17+5 benimde :) bende cok merak ediyorum. Hadi annecim hissettir artık kendini diyorum devamlı17+4 ne zaman duyacagim acaba hareketlerini sabirsizlikla bekliyorum...
Ben 17+5 oldum canım ama hala hissetmiyorum hareketlerini yaaaKızlar kaç haftalık oldunuz ben 17+1
Hareketlerini hissediyor müsünüz ben artık her gun hissediyorum 3-4 gündür çok şükür.
Ama daha çok güçlü değil. Ama çok güzel ciglik atasim geliyor bebişim hareket edince
Darısı size
Cuma günü aynısı bana oldu canım. Ayakta duramadim gözlerim karardı, birden yer bastı, istifra edince rahatladim. Bayilcam sandım bende. Ilk defa yaşadım böyle biseyKızlar ya başıma ne geldi bugun faturalar falan vardı yatiricak dısarı cıktım sonra yolumun ustu magzaya ugradim oglusuma biseler baktım.kasada sıra bekliyodum birden midem bulanmaya basladi terlemeye basladım gozlerim donmeye basladi dedim bayilicam heralde gemen oturdum ole durdum biraz gecti.eve geldim hemen gelfigimden beri tansiyonumu olcuyorum 10.5 ayran falan ictim de hep aynı cok korktum ya olan seylermi bunlar yorulmustum biraz da basima hic bole bisey gelmemisti.
Senin cinsiyet ne ki ?13 hafta erken canım cinsiyetle alakası varmı gerçekten bilmiyorum ama var diyor büyüklerimiz :)
Aynısını bende yaşadım beyine yeterince ksn gitmediğinde oluyormus bidaha olursa hemen otur yada uzan ben 5 dakikayi hatırlamıyorum eşim yanımda olmasa ne olurdu bilmiyorum yatirmis beni hemen çok fazla ayakta kalmamak gerekiyorKızlar ya başıma ne geldi bugun faturalar falan vardı yatiricak dısarı cıktım sonra yolumun ustu magzaya ugradim oglusuma biseler baktım.kasada sıra bekliyodum birden midem bulanmaya basladi terlemeye basladım gozlerim donmeye basladi dedim bayilicam heralde gemen oturdum ole durdum biraz gecti.eve geldim hemen gelfigimden beri tansiyonumu olcuyorum 10.5 ayran falan ictim de hep aynı cok korktum ya olan seylermi bunlar yorulmustum biraz da basima hic bole bisey gelmemisti.
Bende cok korktum ya buyuk ihtimal cok ayakta kaldim yoruldum diye oldu aniden oldu bide,dikkat etmemiz gerekiyomus demekki.Aynısını bende yaşadım beyine yeterince ksn gitmediğinde oluyormus bidaha olursa hemen otur yada uzan ben 5 dakikayi hatırlamıyorum eşim yanımda olmasa ne olurdu bilmiyorum yatirmis beni hemen çok fazla ayakta kalmamak gerekiyor
Cuma günü aynısı bana oldu canım. Ayakta duramadim gözlerim karardı, birden yer bastı, istifra edince rahatladim. Bayilcam sandım bende. Ilk defa yaşadım böyle bisey
Ya iki türlü cin takvimi var bu netteki takvim yanlış ablamda çok eskiden kalma bi takvim var o çok daha iyi bu takvimde bejim de erkek çıkıyo ama ablamdaki takvimde kız bebeğim De dr kiz dediMerhaba hanimlar
İki tarama sonuçları iyi çıktı bugün kan tahlili için de gitmiştim her şey yolunda çok şükür
Devlete gittim ama Dr yine de tahminde bulundu cinsiyet adına ikinci kızım geliyor galibaDr kız olabilir dedi .eşim yine kızımız olacak deyip duruyordu sırıtarak içine doğmuş demek ki aman sağlıklı olsunlar da
Bu arada eğer doğruysa Çin takvimi bana yine uymadı tabi ikili taramadaki 50 altı oranda uymadı tüm ihtimaller tersine çıktı ben de hadi hayırlısı
Ben annemin oraya gidince daha cok is yapiyorum :) oyle bir secenegim yok :)annene git ben oyle yaptım dinleniyorum cok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?