temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

selam arkadaslar sizlere bisey sormak istiyorum. Doktorunuza gittiginizde kilonuzu tansiyonunuzu her kontrolde takip ediyormu. ve yapilan kan tahlillerini sizmi doktora belirttiniz yoksa doktorunuzmu sizi yonlendiriyor. cnku benim doktorum sadece ultrasona bakiyor tamam bebek gayet iyi diyor kan tahlili yada bisey yapmadan bana vitamin veriyor previt positive diye. ama benim kafam cok karisti doktoru degistirip degistirmeme konusunda.

Benim her gidisimde kiloma tansiyonuma bakiliyor, kan tahlili her defasinda istenmiyor zaten eger test zamani gitmissek istiyor zaten birtek ona gidiyorum sagolsun oda hicbir seyi atlamiyor, cok guveniyorum ben doktoruma

Benim ilk doktorumda öyleydi ne tansiyon ne kilo açlık kan şekeri bike yazmayinca tahlilde henen başka doktor araştırdım 3 defa gittim sonra başka bir doktora gittim ihmal etmemek atlamamsk lazım birseyi bukadar rahatlik pek hoşuma gitmedi bıraktım bende

Arkadaslar ilk 4 aylik sur3cte kac kilo aldiniz ya da verdiniz :) Ben 78le hamile kalmistim suan 76yim kusmalarla verdim daha almadim yani

Arkadaslar ilk 4 aylik sur3cte kac kilo aldiniz ya da verdiniz :) Ben 78le hamile kalmistim suan 76yim kusmalarla verdim daha almadim yani
Canım ben de 72.5 la kaldım 68 olmuşum hala almaya geçmedim sanırım beşinci ayda acilicaz :)

Ya iki türlü cin takvimi var bu netteki takvim yanlış ablamda çok eskiden kalma bi takvim var o çok daha iyi bu takvimde bejim de erkek çıkıyo ama ablamdaki takvimde kız bebeğim De dr kiz dedi

Olabilir cnm nasıl bir şey anlamadım ben de. Cinsiyet mühim değil aslında sağlık önemli.
Kızım olacağını hissediyordum ama Dr fazla erken söyledi sanki biraz bilmiş geldi bana Dr.oncekinde özelde bile 16. Haftaya dek söylenmedi bana

Her gittiğimde kilom da tansiyonum da ölçülüyor. Aile hekimim her ay düzenli kan tahlilimi yapıyor o sonuçları doktoruma götürüyorum. Ekstra bir test istediğinde söylüyor bunu yaptır diye. Diğer gerekli görülenleri de hep kendi söylüyor. Detaylı usg için bile doktor ismi verdi bundan al randevu diye. Kendin bul demedi yani. Ayrıntılı için de radyolojiye git cumadan öncesine alma ki bebek biraz daha büyüsün dedi. Yani gereken her şeyi bana söyleyip yönlendiriyor.

Kızlar günaydın. Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı hiç? Fiyatlar ne durumda? Ben kendi hastanemden randevu aldım ama eşim fiyat sormayı unutmuş. Genel fiyatları da bilmediğim için değerlendiremedim. Siz nasıl fiyatlar aldınız ne civarda yani bu iş?

Cuma ayrıntılıya gireceğim radyolojide 15 TL ödedim. 6 Martta perinatoloji yani anatomik tarama ( detaylı usg ) için Balcalı Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 122 TL ödeyeceğim. Ama doktorumun verdiği isim yardımcı doçent doktor. En ucuzu orası dedi kendisi. Başka isim de önermedi. Zaten yoğun olduğundan anca randevu alabildim 21.haftada olacağım gittiğimde. Adana fiyatı bu bu arada

Ben şimdi bi özel yere sordum canım resmi bir rapor veremiyoruz ama görüntü video ve yazı veriyoruz dedi 130 tl imiş fiyat birde kendi gittiğim özelden ogrenicem fiyat araştırmada zaten ücretsiz

Ben şimdi bi özel yere sordum canım resmi bir rapor veremiyoruz ama görüntü video ve yazı veriyoruz dedi 130 tl imiş fiyat birde kendi gittiğim özelden ogrenicem fiyat araştırmada zaten ücretsiz
Teşekkürler kızlar. Ben de tlfnla kendi hastaneme sorucam ama genelde tlf fiyat bilgisi vermiyor burdaki özeller. Söylediğiniz fiyatlar uygun bakalım nasıl olacak sağolun :)

Kızlar şimdi konuştum. Tekil gebelik 250 tl dedi. 750 gibi fiyatlar duymuştum tedirgindim iyi oldu rahatladım biraz :) batırdı bu çocuk bizi her muayene 200 tl tahliller 250 :) kuzum benim sağlıklı olsun da ona çalışıyoruz zaten :)

Kaçıncı haftada yaptiriliyor bu ayrıntılı ultrason benim ikiz o zaman ben battim

Kaçıncı haftada yaptiriliyor bu ayrıntılı ultrason benim ikiz o zaman ben battim
Canım 20. Hafta sanırım. Bana 3 marta randevu verdi o haftalara denk geliyor. Detaylı ölçümler yapıyorlar ya ondan dolayı daha pahalı sanırım çoğul gebeliklerde. Randevu alırken sormanda fayda var

aynen yaa, bende 17+3'üm ama henüz bişe hissetmedim
Ben dün akşam yine hissettim saniyelik bişey pır pır ediyo bu ikinci oldu artık eminim onu hissettigimden özellikle yan yatınca tam uykuya dalacakken oldu iki seferdir uyuma diyo bana :))) daha sık ve net hissetmek dileğiyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…