- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.501
geçen hafta buna benzer birşey bende yaşadım, mağazanın spot ışıklarından olduğunu düşünüyorum. çok fazla spot vardı, aynen bana da biranda ateş bastı ve midem aşırı bulandı, ayakta duramaz hale geldim, derhal eve gittim ve istifra ettim. sana da belki böyle birşey olmuştur canım, çok geçmiş olsunKızlar ya başıma ne geldi bugun faturalar falan vardı yatiricak dısarı cıktım sonra yolumun ustu magzaya ugradim oglusuma biseler baktım.kasada sıra bekliyodum birden midem bulanmaya basladi terlemeye basladım gozlerim donmeye basladi dedim bayilicam heralde gemen oturdum ole durdum biraz gecti.eve geldim hemen gelfigimden beri tansiyonumu olcuyorum 10.5 ayran falan ictim de hep aynı cok korktum ya olan seylermi bunlar yorulmustum biraz da basima hic bole bisey gelmemisti.
ne güzel :) ben de 51 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum. maşallah iştahım çok açık. ilk 3 ay hiç kilo almadım zayıflamadım da. ama son 1 ayda 3 kilo birden aldım. umarım böyle gitmez :)Arkadaslar ilk 4 aylik sur3cte kac kilo aldiniz ya da verdiniz :) Ben 78le hamile kalmistim suan 76yim kusmalarla verdim daha almadim yani
Bende özele gidiyorum baştan beri kendi doktorum ama çok fazla bilgi vermiyor soru sorduğumda bilgiç bilgiç laflar edip beni bozuyor gicik sinir olmaya başladım değiştirmek istiyorum eşim kabul etmiyor bakalım ikna edebilirsem degistirecembende özelde gidiyorum bana da doktorum hiçbir açıklama yapmıyor. sadece bebeğin durumunu söylüyor. daha 10 haftalığız. doktorumu değiştirmek istiyorum ama hangi doktoru araştırsam iyi diyene kötü diyorlar. kötü duyduğuma diğerleri iyi diyor. ne yapacağımı şaşırdım
benimki de değiştirmek istiyor ama sürekli araştırıyorum. birisinin iyi dediğine diğeri hiç iyi değil diyo. diğerinin kötü dediğine diğeri iyi diyorBende özele gidiyorum baştan beri kendi doktorum ama çok fazla bilgi vermiyor soru sorduğumda bilgiç bilgiç laflar edip beni bozuyor gicik sinir olmaya başladım değiştirmek istiyorum eşim kabul etmiyor bakalım ikna edebilirsem degistirecem
20-24 arası yapılıyorKaçıncı haftada yaptiriliyor bu ayrıntılı ultrason benim ikiz o zaman ben battim
bende özelde gidiyorum bana da doktorum hiçbir açıklama yapmıyor. sadece bebeğin durumunu söylüyor. daha 10 haftalığız. doktorumu değiştirmek istiyorum ama hangi doktoru araştırsam iyi diyene kötü diyorlar. kötü duyduğuma diğerleri iyi diyor. ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben ilk doktorumdan memnundum oğlumda ama testler olsun ayrıntılı usg olsun falan yapmadı. Ama ben bunu eltimde anladım. Bir daha gitmem dedim ve gitmiyorum. Şuan gittiğim doktorum zamanında annemin doktoru tecrübeli ve kilo konusunda hassas diye tercih etmiştim. İyi ki etmişim eski doktorumun ne kadar sorumsuz olduğunu gördüm. Maalesef kalabalık olan doktor iyi demek olmuyor. Burada kime sorsam adını sıkça duyduğum bir doktor var ve başı sürekli kalabalık. Pco için tedaviye gittim gitmez olaydım. İlaç yazdı yolladı tekrar şu zaman gel falan yok açıklama yapmakta yok. Ama herkes onun adını veriyor. Kısaca sana iyi gelen doktor ayrıntılı anlatan doktor iyi doktor. Ünlü olmasa da oluyor
evet benimde sinirim bozuldu. 18 inde randevumuz vardı. gittik. aylık kontrollere başlayabiliriz dedi. şu tarihte gelin demedi. bana şunları ye şunları yeme . şunlara dikkat et falan demedi. sdece aynen böyle devam et dedi.
kalp sesini duymaya gittik. o kadar az dinletti ki .
özele gidiyoruz bir de o kadar para veriyoruz ama ilgi 0.
Canım kalp sesini uzun dinletmek çok faydalı değil benim ablam da kadın doğum doktoru beraber gitmiştik kalp atışını dinlemeye doktorum kısacık dinletcem diye resmen onayını aldı ablamın bebişler rahatsız oluyorevet benimde sinirim bozuldu. 18 inde randevumuz vardı. gittik. aylık kontrollere başlayabiliriz dedi. şu tarihte gelin demedi. bana şunları ye şunları yeme . şunlara dikkat et falan demedi. sdece aynen böyle devam et dedi.
kalp sesini duymaya gittik. o kadar az dinletti ki .
özele gidiyoruz bir de o kadar para veriyoruz ama ilgi 0.
Evet fakültede bi doktor da söyledi onu içeri ses dalgaları veriliyor bebek rahatsız oluyor demistiCanım kalp sesini uzun dinletmek çok faydalı değil benim ablam da kadın doğum doktoru beraber gitmiştik kalp atışını dinlemeye doktorum kısacık dinletcem diye resmen onayını aldı ablamın bebişler rahatsız oluyor
aynen öyle bana herhangi bir açıklama yapmıyor. düşünün ki tam tarihi verip gelin demedi.Kalp atışını benim doktorum da 2 kez dinletti o da 2 saniye kadar.. Ama sürekli gösterdi usg de maviş noktayı. Yeme konusunda olsun hareket konusunda olsun her gittiğim de uyarır. Kilo 1 almışım aman dikkat dedi kiloluyun çünkü gebelik zehirlenmesi yaşamamam için. Özele de gitsen devlete de gitsen doktoruna denk gelmen lazım para olarak görmemeli yani hastayı
bak onu bilmiyordum. yani açıklama yapmadı mesela. bu sebepten az dinletiyorum diye.Canım kalp sesini uzun dinletmek çok faydalı değil benim ablam da kadın doğum doktoru beraber gitmiştik kalp atışını dinlemeye doktorum kısacık dinletcem diye resmen onayını aldı ablamın bebişler rahatsız oluyor
yeni öğrendim tatlım. teşekkür ederim :))Evet fakültede bi doktor da söyledi onu içeri ses dalgaları veriliyor bebek rahatsız oluyor demisti
Canım sonuçlar pek anladığım bişey değil yorum yapamıycam ama doktorum bir detaylı kan testinden bahsetmişti sonuçta risk çıkarsa bundan yaparız diye. Onda sıvı alınmıyor diye biliyorum. Bir doktoruna sor istersen. Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu testler çok yanıltıcı olabiliyor bunu göz önünde bulundurarak daha az üzmeye çalış kendini ve bebişini. Allahım inşallah sağlıklı plduğunu öğrenirsin bian önce de için rahatlar. Allah yardımcın olsun canım. Hepimiz dua edelim senin için.İkili testim yüksek çıktı sıvı alacaklarmis kabul etmedim canım sıkkın NT 2.2 tramvayın NT 1//178 çıktı cokmu kötü
ne güzel :) ben de 51 ile hamile kaldım şimdi 54 oldum. maşallah iştahım çok açık. ilk 3 ay hiç kilo almadım zayıflamadım da. ama son 1 ayda 3 kilo birden aldım. umarım böyle gitmez :)
ayrıntılı ultrason kacıncı haftada oluyor canım ya 20 gıbı kalmıs benım aklımda sımdıden almak mı gerekıyor onun ıcınKızlar günaydın. Ayrıntılı ultrason için fiyat aldınız mı hiç? Fiyatlar ne durumda? Ben kendi hastanemden randevu aldım ama eşim fiyat sormayı unutmuş. Genel fiyatları da bilmediğim için değerlendiremedim. Siz nasıl fiyatlar aldınız ne civarda yani bu iş?
Canım 20. Haftada yapılıyor. Benim doktorum yoğunluktan dolayı gün bulmakta zorlanıyoruz şimdiden al dedi tarih verdi bugüne al diye biz de aldık. Doktoruna sor istersen sonra strese girmezsin en azındanayrıntılı ultrason kacıncı haftada oluyor canım ya 20 gıbı kalmıs benım aklımda sımdıden almak mı gerekıyor onun ıcın
hmm anladım canım ben en son 12. haftada gıtmıstım salı gunude randevum var ozmn konusuruz mhtemlen randevuyuda alırım.çatladık ztn meraktan karı koca anneler babalarCanım 20. Haftada yapılıyor. Benim doktorum yoğunluktan dolayı gün bulmakta zorlanıyoruz şimdiden al dedi tarih verdi bugüne al diye biz de aldık. Doktoruna sor istersen sonra strese girmezsin en azından
Canım demekki siz hep suyuna gittiniz çocuğunhmm anladım canım ben en son 12. haftada gıtmıstım salı gunude randevum var ozmn konusuruz mhtemlen randevuyuda alırım.çatladık ztn meraktan karı koca anneler babalarhala kız mı erkek mı muhabbetı yapıyoruz herkes 11 de 12 de kesın dıye ogrendı bızımkı havada kaldı. bıde gostermezse sıpa bı daha bekle dur
ben ılk hamılelıgımı ogrendıgımde burda senınle muhabbet etmıstık bnım ılk zmnlar beta problemım vardı hatta :) ozmndan berı muhabbetımız dvam edıyor.bebeklerınde cok yakın olcaklar ztn dogumları :) bakalım gecen gıttıgımızde gsterdı aslında ama kucuktu ıste kesın dıyemedık.sımdı az kaldı salıya ogrencez ınsallah. bende hhep erkek bu deyıp durdum bakalm ne cıkcak kesınlesınceCanım demekki siz hep suyuna gittiniz çocuğunbiz kızım kızım dedik hep sinir oldu öyle bir gösterdi ki çocuğum al sana pipi dedi. girmeden tahmin yaparız demişti doktor baktıktan sonra alışveriş yapabilirsiniz dedi hakkınızda hayırlısı olsun gitmeden meyvesuyu içmiştim ben bir de şeker yedim epey poz verdi denemeye değer inşallah öğreniriz artık seninkini de :) ben bile merak ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?