temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım hatırlıyorum. :) çok şükür geride kaldı o sıkıntılı günlerin :) hayırlısı artık neyse göstersin de sıpa merakımızı giderelim. Belirsizlikten daha iyi her ihtimal :) belli olunca yaz hemen merakla bekliyorum:)

Kizlar bugun cinsiyet ogrendik biz kiz beklerken erkek dedi sok oldum iki cikulata yemistim bi gorseydiniz nasil hareketli agzimdancikcakti taklalar atiyordu bi saniye durmadi gulucuklere bogulduk hepimiz doktor diyo cikulata bebeklere yariyo demekki diye :) boyu 18cm kilosu 110gr

Ay maşallah canım hayırlı olsun oğlusun :) boyu ne kadar uzunmuş maşallah ya bide altta yazan bilgiye bak :)

İkili testim yüksek çıktı sıvı alacaklarmis kabul etmedim canım sıkkın NT 2.2 tramvayın NT 1//178 çıktı cokmu kötü
Merhaba benim de sonuclarım bugün çıktı 1/128 sanırım ilk başta idrak edemedim ense kalınlıgı normal çıktığı için hiç kötüsünü düşünmemiştim. Herhangi bir test yaptırmayacağım çünkü aldırmayı hiç düşünmedim müdahale edilecek bir durum değil. En hayırlı kararı vermen dileğiyle

Evet okudum onu ne tesaduf oldu :) ben cok kiz istiyodum baya hayal kirikligi oldu bide 11.haftada kiza benziyor deyince epey heveslenmistim esim cok sevindi disarda sevinc cigliklari atiyordu meyerse cok istiyomus artik baska bahara kaldi kiz hayalimde doktora 3kez sordum kesinmi diye cok hareketliydi iki cukulata yiyince baya enerji yapti demekki :)) napalim eli ayagi duzgun olsunda kizlar suan kafasi 8cm dedi boyuda 18cm kadar olabilir dedi decevit maltofer ve magnezyum yazdi tansiyona sekere ve butun eklem agrilarina kalp carpintisina iyi geliyomus bu magnezyum iyi oldu benim icin doktorumu deyisince guzel ilaclar yazdi sag olsun belim dehset agriyor sabaha kadar agladim agrisindan.

kızlarr erkek olacak benimki gösterdi solucanını

Gözünüz aydın kızlaar... Ben de inşallah görürüm yarın 11.30 da ayrıntılım var. Sizleri duyunca heyecanlandım yaaa

Ah canım ben de kemiklerimin ağrısından bazen olucem çarpıntı el ayak uyuşması yaşıyorum kan tahlilleri yaptırmam lazım soylucem doktoruma da

Bu gün doktordaydim canımı sıktı 2 oğlum var Allah'a şükür hiç bi sıkıntıları yok Ense kalınlığı benimde normal dedi doktor bir değer yuksekmis Seninkini bi gorebilirmiyim

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-31-22-42-11.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 69
Olabilir ya birazda yoruldum heralde cok saol.

Arkadaslar ilk 4 aylik sur3cte kac kilo aldiniz ya da verdiniz :) Ben 78le hamile kalmistim suan 76yim kusmalarla verdim daha almadim yani
Ben 43 le hamile kaldım 17+2 yim suan 48 kilo oldum.biyandan seviniyorum kilo aliyorum diye zayif olmaktan memnun degilim zaten.bi yandanda bu hizla devam ederse yandim.normalde istedigim halde alamiyodum kilo hamilelik yaradi heralde:)

Benim ilk bebeğim olacak gözlerim ağlamaktan şişti sabahtan beri araştırıyorum

Canım o testler %100 doğru değil. Üzme kendini. Daha ayrıntılı usg var 3lü test var. 2li de hemen amniyosentez dememeliydi. 3lü ve 4lü de riskli çıkarsa başvurulan bir test. Yıpratma kendini de bebeği de. Riskli denilip sağa sağlam doğan o kadar bebek var ki. Bu testler sadece ihtimal o kadar kesinliği garanti değil. Sıkma canını sen

Ah canım ben de kemiklerimin ağrısından bazen olucem çarpıntı el ayak uyuşması yaşıyorum kan tahlilleri yaptırmam lazım soylucem doktoruma da
Canim benimde 3gundur carpintim var doktor o yuzden magnezyum verdi iyi geliyomus sen kullanmiyormusun.

İnşallah ben ve benim gibi olanları Allah en kısa sürede sevindirsin amin

Canim benimde 3gundur carpintim var doktor o yuzden magnezyum verdi iyi geliyomus sen kullanmiyormusun.
Yok canım ben sadece imom kullanıyorum hala gittiğimde soylicem kan ilacı baslicaz 16 haftada demişti belki onu da yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…