temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim ilk bebeğim olacak gözlerim ağlamaktan şişti sabahtan beri araştırıyorum

Bacım niye hem kendini hem bebeğini uzuyorsun o testler doğru çıkmıyor ki çoğunlukla sakin ol bekle inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bolca dua et.. O testlerede gereksiz diyorlar hep yerinde olsam hic yaptirmam ikiliyi yaptırdım devlette üçlü istedi yaptirmicam niye strese sokuyolar insani özel deki doktorum riskli çıkarsa aldircanmi dedi yok dedim o zaman gerek yok boşa strese girme dedi hakli adam gerek yok...

Ben 43 le hamile kaldım 17+2 yim suan 48 kilo oldum.biyandan seviniyorum kilo aliyorum diye zayif olmaktan memnun degilim zaten.bi yandanda bu hizla devam ederse yandim.normalde istedigim halde alamiyodum kilo hamilelik yaradi heralde:)

Bacım kilolarimiz ayni gidiyor sanırım 43 le başladım bugün 48 olmusum 15 haftaligim ama ben senden hizliyim bak.. ve bebisim 112 gr olmuş.. Biraz iri olcek galiba benim uşak...

Cinsiyete erkek olabilir dedi hala kızda direniyorum ben ama....

cinsiyetleri kaçıncı haftada ogrendiniz acaba ? doktorumuz daha bizim için mart ortası diyorda kaldı ki iki hafta ondeyiz ultrasyon olcumlarına gore

Benim ilk bebeğim olacak gözlerim ağlamaktan şişti sabahtan beri araştırıyorum
Canim ue kendini bejim kuzenin iki testi de çok yüksek çıktı üstüne son ay Dr bebek gelismemis falan dedi ama doğdu sapasağlam bu testler çok yanıltıcı olabiliyor bazen yaştan da kaynaklı yüksek çıkıyo

Yaa sağ kasığıma batma, acı acı sızlama falan oluyo kızlar normaldir di mi
Dün akşam bende de bıçak sağlanır gibi sancı ve kramp oldu sağ kasigimdan yukarı doğru. Baya korktum ama sonra internetten araştırınca 13 ve 14.haftalarda rahim büyüdüğü ve yukarı çıkmaya başladığı için normal olduğu yazıyordu. Sen kaçıncı haftadasin canim

Benimde erkek canım cinsiyeti:) oh masallah ne güzel saglikli olsunlarda insallah

kızlarr erkek olacak benimki gösterdi solucanını
hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin..
hayırlı olsun banada 12. haftada kıza benzıyor demıstı. değişebiliyor demek :) bıze ne soylucek bakalım sağlıkla gelsın şnsallah

hayırlı olsun banada 12. haftada kıza benzıyor demıstı. değişebiliyor demek :) bıze ne soylucek bakalım sağlıkla gelsın şnsallah

hayırlı olsun banada 12. haftada kıza benzıyor demıstı. değişebiliyor demek :) bıze ne soylucek bakalım sağlıkla gelsın şnsallah bu sene resmen erkek patlaması

hayırlı olsun banada 12. haftada kıza benzıyor demıstı. değişebiliyor demek :) bıze ne soylucek bakalım sağlıkla gelsın şnsallah bu sene resmen erkek patlaması

Eğer içine sinmiyorsa değiştir doktorunu sonuçta bilgi vermesi önemli ben baktım gördüm bitti işim şeklinde olmamalı yani

Yaş riskim de yüksek ama kombine risk beni uyutmadı. Rüyamda bebeğimi gördüm gen şekilleri içinde gülümseyerek haraket ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…