- 27 Kasım 2016
- 186
- 106
- 103
- 42
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.561
Hayır bursadayım. SenAnkaradamisin
aynen canım karar verdim değiştireceğim.bir doktor duydum ona gideceğim. bakalım inşallah hayırlısı olurEğer içine sinmiyorsa değiştir doktorunu sonuçta bilgi vermesi önemli ben baktım gördüm bitti işim şeklinde olmamalı yani
Hayır bursadayım. Sen
bnde bursadayım cnm doktorun kım ?Hayır bursadayım. Sen
İkili testi zübeyde hanımda yaptırdım kontrol için medicalpark volkan aksakallıya gidiyorum. Dün haberi alınca hiç test istemiyorum diye düşündüm ama bugün p.tesi detaylı ultrasona gircem sonra amniyosentez testi yaptırmayı düşünüyorum 5 bucuk ay böyle stresli geçmezBen de bursadayim.doktorun kim canim??
Benim de 2li testim pek ii cikmadi.doktorum bana harmony test yaptirdi.dun verdim kanimi..moraller yerlerde.insallah hayirli haberler aliriz..
İkili testi zübeyde hanımda yaptırdım kontrol için medicalpark volkan aksakallıya gidiyorum. Dün haberi alınca hiç test istemiyorum diye düşündüm ama bugün p.tesi detaylı ultrasona gircem sonra amniyosentez testi yaptırmayı düşünüyorum 5 bucuk ay böyle stresli geçmez
amin hepimizin inşallah:) Rabbim olmayanlarada bu duyguyu tattırsınn.hayırlı olsun canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin..
amin canım :)Hayırlı olsun, maşallah
ay gereçkten bakması ne kadar zevkli değil mi ya hareketleri filan :) eşime videoya çektirdim durup durup izliyorum. o da hep kız istiyordu hala diyor ki bidahaki gitmende kız diyebilir diyor. açıp gösteriyom videodan pipisini iyi oluyorAyy hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahayy bir de uzun uzun bebişine bakmanın keyfini çıkar
Jimer bana çok uzak o yüzden tercih etmedim . P. Tesi zubeyde de doktor ultrasona yönlendirdi tabi ama gidip gitmemekte kararsızım. Üniversiteye mi gitsem yoksa biraz araştırdım jinemed bursa diye bi yer önce detaylı ultrason sonra amniosentez yapılıyor onun sonucuda tahmini o sürelerde çıkıyor.Allah bu durumda bekleyen herkesi sevindirsin. Sen de çıkınca mutlaka yazmayı unutmaBenim doktorum da jimerde cenk bey..amniyosentezden once bu kan testini yaptir bakalim dedi.amniyosentezden korktum ben..
Detayli ultrasona nerde gireceksin??
Detayli ultrason iicn 18.haftada gel,yalcin kimya varmis ona gondereyim seni dedi.
10 gun nasil gececek bu kan testi icin ben de bilemiyorum valla..
Allahim bize sabir evlatlarimiza saglik versin..
Jimer bana çok uzak o yüzden tercih etmedim . P. Tesi zubeyde de doktor ultrasona yönlendirdi tabi ama gidip gitmemekte kararsızım. Üniversiteye mi gitsem yoksa biraz araştırdım jinemed bursa diye bi yer önce detaylı ultrason sonra amniosentez yapılıyor onun sonucuda tahmini o sürelerde çıkıyor.Allah bu durumda bekleyen herkesi sevindirsin. Sen de çıkınca mutlaka yazmayı unutma
ay gereçkten bakması ne kadar zevkli değil mi ya hareketleri filan :) eşime videoya çektirdim durup durup izliyorum. o da hep kız istiyordu hala diyor ki bidahaki gitmende kız diyebilir diyor. açıp gösteriyom videodan pipisini iyi oluyorbütün ümidini yitirdi çocuk
Kızlar demir ilacı gynofero sanol kullanan var mı aranızdabu ilaç bağırsaklarımi pert etti özür dileyerek söylüyorm.
Ne yaptım ne ettim olmuyor daha bir hafta oldu kullanali çok rahatsızım bıraksam ne olur Dr da sormayı unuttum ...
Kan değerine bakmadan verdi Dr aslında kan oranım testlerde normal içmesem mi yaaa
İçmeyince de vicdan yapıyorm off ne yapsam
Canım hissedersin cinsiyeti neydi. Benim ilk gebelik ama hissediyorum bir haftadır çok şükür her gün hissediyorum hatta karnima hafifçe dokununca üst üste birkaç kez bebeğim de oraya vuruyor pıt diye tabi dışardan görünmüyor ama ben hissediyorumBen 17+5 oldum canım ama hala hissetmiyorum hareketlerini yaaa
Söyle tabii kabızlık çok fena.. Benim de sorunum var magnesie calcinee içiyorum arada sürekli olmasa da.. Decaviti sık almıyorum ben zaten kilom var iştahım açılmadı ama her şeyi yiyorum vicdan yapıyorum bende. 1 gün durup 1 gün içerim arada diye düşünüyorum. Yani ah şu biz. Doktor belki başka demir verir ben maltofer kullanıyorum..
Ya sorma aynı sıkıntı bende de var .önceki gebelikte kilodan çok sıkıntı yaşadım bir günde 5 vitamin vermişlerdi içtim durdum taki başka Dr sen ne yapıyorsun deyip kızına dek
Şimdi ben kime güveneyim diyor insan kendi kendine...
Şimdilik iki vitamin var biri decavit diğeri imom her gün birisi içiyorm gerçekten beslenmeye dikkat ediyorm bu sefer o yüzden vicdan yapmiyorum vitaminlerde ama demir ilacı sorun yarattı bir hal çare bulayım Dr a ulaşayim..
canım bana da gynoferon depo draje diye bir tablet verdi. ben ondan içiyorum. doktorum beni uyardı sana da bahsedeyim belki yanlış kullanıyorsun. günde 1 tane kullanıyorum. Kahvaltıdan 1-1,5 saat sonra. bu hapı kullanmadan önce son 1-2 saat içinde çay, kahve, süt, yoğurt, kefir gibi besinleri asla tüketmiyorsun. ve hapı almadan önce 1 adet kivi yiyorsun. demir hapı C vitamini ile birlikte alındığında emilimi daha kuvvetli oluyor ve sana yararı daha fazla oluyormuş. ben 10 gündür bu şekilde tüketiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. dene istersen.Kızlar demir ilacı gynofero sanol kullanan var mı aranızdabu ilaç bağırsaklarımi pert etti özür dileyerek söylüyorm.
Ne yaptım ne ettim olmuyor daha bir hafta oldu kullanali çok rahatsızım bıraksam ne olur Dr da sormayı unuttum ...
Kan değerine bakmadan verdi Dr aslında kan oranım testlerde normal içmesem mi yaaa
İçmeyince de vicdan yapıyorm off ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?