- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.581
ayrıca bir öneri daha. günde 4 adet gün kurusu yiyorum içine ceviz doldurarak. yemek üstü tatlı niyetine.Kabızlığa iyi gelir.Kızlar demir ilacı gynofero sanol kullanan var mı aranızdabu ilaç bağırsaklarımi pert etti özür dileyerek söylüyorm.
Ne yaptım ne ettim olmuyor daha bir hafta oldu kullanali çok rahatsızım bıraksam ne olur Dr da sormayı unuttum ...
Kan değerine bakmadan verdi Dr aslında kan oranım testlerde normal içmesem mi yaaa
İçmeyince de vicdan yapıyorm off ne yapsam
canım bana da gynoferon depo draje diye bir tablet verdi. ben ondan içiyorum. doktorum beni uyardı sana da bahsedeyim belki yanlış kullanıyorsun. günde 1 tane kullanıyorum. Kahvaltıdan 1-1,5 saat sonra. bu hapı kullanmadan önce son 1-2 saat içinde çay, kahve, süt, yoğurt, kefir gibi besinleri asla tüketmiyorsun. ve hapı almadan önce 1 adet kivi yiyorsun. demir hapı C vitamini ile birlikte alındığında emilimi daha kuvvetli oluyor ve sana yararı daha fazla oluyormuş. ben 10 gündür bu şekilde tüketiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. dene istersen.
Haha bende oyleyim gercekten haha surekli elim karnimda bekliyorum bekliyorum tık yok ehehh17+5 benimde :) bende cok merak ediyorum. Hadi annecim hissettir artık kendini diyorum devamlı
olabilir canım, bünyeden bünyeye tepki gösteriyo demekki..Çok teşekkür ettim cnm ama ben de öyle kullanıyorm içtikten sonra mutlaka meyve yiyorum üstüne c vitamini emilim için
Ve her gün de kayısı yiyormBelki de bünyeme uymadı bu ilaç
Boyu 18cm kadar olabiliyor dedi dun gitmistim canim 16haftalikti.tZehna67
Senin bebiş kaç haftalıkken 18 cmdi ben haftaya salı gidicem son gittiğimde 14. Haftamda sormayı unuttum resimdede yazmiyordu boyu merak ediyorum yavrumu
AnkaraHayır bursadayım. Sen
Yaş kaç canım büyük ihtimal yaştir hiç üzme kendini bebeğin sapasağlam kucağına alırsın inşallahYaş riskim de yüksek ama kombine risk beni uyutmadı. Rüyamda bebeğimi gördüm gen şekilleri içinde gülümseyerek haraket ediyordu.
34 yaşındayım Allahım bu durumda olan herkese kolaylıklar sağlasın kendimi herşeye hazırlayacağım. Zaman geçirmek düşünmeden çok zor çok teşekkür ederim çok çok iyi dileklerin içinYaş kaç canım büyük ihtimal yaştir hiç üzme kendini bebeğin sapasağlam kucağına alırsın inşallah
Ankaralıyım ben de ama evlenip geldim bursaya neredeyse 1 sene olacak. Senin sonucun yine içini ferah tut diyebileceğim orandaAnkara
oh masallah kuzuyaa, rabbim saglik sihhat versin insallaaah sonuna kadarrKizlar bugun cinsiyet ogrendik biz kiz beklerken erkek dedi sok oldum iki cikulata yemistim bi gorseydiniz nasil hareketli agzimdancikcakti taklalar atiyordu bi saniye durmadi gulucuklere bogulduk hepimiz doktor diyo cikulata bebeklere yariyo demekki diye :) boyu 18cm kilosu 110gr
Kizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
Günaydın canım
Son adet tarihim ne zaman yani tam olarak kaç haftalıkisin bilmen gerekli aslında 15 hafta erken bildiğim kadarıyla 16 haftadan sonra bebeğin kasları iyice oluşuyor ve karın yükseldikçe Anne hissetmeye başlıyor.yani daha erken bence senin için teleşlanma moralini bozma bence
Bak benim ikinci gebeliğim bazı hanimlar 13. Hissettim diyor ama ben hissetmiyorum olsa da gazdır diyorum bence kişiye ve özellikle kiloya bağlı olarak değişir bu durum..Benim de azcık göbeğim olunca hissetmem zor galiba
Canım bence hiç kendine stres yapma bebişin çok etkileniyor. Biz iki haftadır çok zor günler yaşıyoruz ben iki gün aralıksız karın ağrısı çektim soluğu doktorda aldım ağlaya ağlaya. Baktı bebişin iyi dedi sadece onu üzdüğün için sana küsmüs bak dedi güldü :) gerçekten de aynı küs gibi g.tünü dönmüş kafasını çevirmiş yatıyordu. Kanaman olmadığın sürece korkma böyle şeylerden dedi. Ama stres bebekleri çok etkiliyor karnına tekme yemiş gibi oluyorsun aşırı stres durumunda dedi. O yüzden böyle şeylere kafanı takma. Hissetmek için erken herkes ynı haftada hissedecek die birşey yok ki canım. Ben de daha hissettiğimden emin değilim. Hadi üzme bebişiniKizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
cannım hıc tedırgın olmaz 15+1 ım ben de hıssetmedım hıc. zaten 17. haftayı buluyor dıyorlar erken daha. kucuk oldukları ıcın anlamıyoruz hareketlerı. gerçektenKizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
Canım bence hiç kendine stres yapma bebişin çok etkileniyor. Biz iki haftadır çok zor günler yaşıyoruz ben iki gün aralıksız karın ağrısı çektim soluğu doktorda aldım ağlaya ağlaya. Baktı bebişin iyi dedi sadece onu üzdüğün için sana küsmüs bak dedi güldü :) gerçekten de aynı küs gibi g.tünü dönmüş kafasını çevirmiş yatıyordu. Kanaman olmadığın sürece korkma böyle şeylerden dedi. Ama stres bebekleri çok etkiliyor karnına tekme yemiş gibi oluyorsun aşırı stres durumunda dedi. O yüzden böyle şeylere kafanı takma. Hissetmek için erken herkes ynı haftada hissedecek die birşey yok ki canım. Ben de daha hissettiğimden emin değilim. Hadi üzme bebişini
cannım hıc tedırgın olmaz 15+1 ım ben de hıssetmedım hıc. zaten 17. haftayı buluyor dıyorlar erken daha. kucuk oldukları ıcın anlamıyoruz hareketlerı. gerçektenbaldan_madam dediği gibi stres yapma onuda etkıle dun ısyerınde patronlarımla tartıstım gercekten cok sınırlendım o andan berıde karnım hala taş gibi sert duruyor. uzme bebegını hıc bı sorun olmaz Allahın ıznıyle
Ben 16 haftalıkken elimi surekli karnimda tutuyodum cok az arada hissettiriyodu böyle geziyo gibi simdi 17 haftaligim bildigin vuruyo ellemeden bile hissediyorum artik.hani 1 hafta arasinda bile cok fark oluyo.merak etme hissedersin bazilari gec bazilari erken hissedebiliyomus.annenin kilosu bebegin durusu herkezin herseyi farklı canım.daha erken 21 22 haftaya kadar yolu var diye biliyorum.hissetmiyorum diye ellemekten vazgecme ilk zaten elin karnindayken hissetmeye basliyosun sen dinle sevKizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?