- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.601
10 + 1 haftalıgım kilo olarak 2 kilo verdim 56 dan 54 düstüm her sabah aç karınla tartılıyorum gün içinde 2 3 kez bazen 4 kez kusuyorum genel olarak doktorum iki hafta nce oldugumu syledi 9+3 de bebeğin boyu 3,9 cm çıkınca 10+6 oldugumu soyledı geçen pazartesi (el ve ayakların oynatısını grdük net bir şekilde burun kemigi goz yapısı)
doktorumuz hiç kalsiyum b12 demir testi filan istemedi biz yaptık d vitamini de dahil hepsi normal d vitamini 19 çıktı sadece tansıyn olçme kilo kontrolu filan hiç olmadı burda duyduklarımdan sonra doktoruma karsı bir güvensilik dogdu ozel hastaneye gidiyorum ve cidden mersnin en iyi doktolarının oldugu hastane
acaba diyorum unuttugum baska bir şey var mı cunku doktordan ziyade biz düşünp test yapıp kontrol edyoruz 17 şubata randevu verdi ikili test için tam olarak 14 haftalık olucam o zmana ulstrasyona gre
ayrıca ayrıntılı ulstrasyona da girmek istiyorum ama hangi haftada gitmek uygun bilmiyorum giden arkdaşlar varsa bilgi verirse sevinirm
aile hekimi yok canım daha yeni evliyim bir türlü salık ocagına kayıt yatıramadım hepsi dolu diyor yeni açılan yerde uzak
Sağlık ocağına kayıt yapmalısın devlet kaydı içinaile hekimi yok canım daha yeni evliyim bir türlü salık ocagına kayıt yatıramadım hepsi dolu diyor yeni açılan yerde uzak
valla kımısı var agzını hıc hayra acmıyo ınsanı ürkütüyo daha cok. kulak asma bosver daha mınnacık annesı rahım duvarına carpmıyokı hıssedeım :) bencede hamılelıgın 4 ayından ıtıbaren dogum ıznıne cıkılmalıSagol canim benim. Bi sizin gibi soyleyenler var bir de " Allah Allah artik hissetmen lazim ama" diyenler. Agzinin ortasina vurucaksin bi tane :) :)
Hamileligimiz boyunca sakin sessiz huzur dolu bi yerde yasasak ne guzel olurdu :)
Rabbim saglikla nasip etsin insallah yaaa
Aynen canım hiç stres yapma. Olumsuz konuşana da bir daha kaygılarını anlatma. Çoğaltmaktan başka işe yaramıyorlar.Ya zaten bosuna strese giriyoruz yapabilecegimiz hicbisi yok yani karnimizdayken mudehale de edemeyiz. Dua edicez iste bol bol. Arada kafayi yiycek gibi oluyorum sonra kendime geliyorum :) Allah saglikla bizlere bagislasin bebislerimizi insallah..
Sana da cok gecmis olsun canim benim küstürme su erkeki :) erkegin de triplisi aman aman:)
Dua edelim birbirimize insallah guzel haberler aliriz hep
Erken canım kafaya takma sakın .18.haftadan sonra hissedersin.25 ekim son adet tarihim canim. Bende de ilk gebelikten gobek kaldi belki hissetmem daha zor olur. Kendimi sartlandirdim her istedigimde hastaneye gidip ultrasona girmiycem sonucta dedigim gibi kismet. Bir de ruyamda bebegin kalp atisinin durdugunu gormustun o yuzden zor geciyo biraz. Allah yardimcimiz olsun:) insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Canim ben de 15+4 um hala hissetmiyorum. 20. haftaya kadar yolu varmis canini sikma hic.Kizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
Canım igg pozitif daha önce geçirilmiş enfeksiyon igm şuan demek ama keton pozitifse şu kaybı oluyo serum yiyebilirsin çok kusma yaşadın mi benim aşırı kustugum zamanlar protein pozitif ama keton negatifti doktorum serum tedavisi gerek görmedi keton da pozitif olursa serum tedavisi başlarız dedi doktora göster mutlakaKızlar slm... kan ve idrar tahlili olmuştum geçen hafta. Malesef ilgisiz bir dr olduğu için sonuçları salı günü başka bir dr a gosterceegim. Ama bu arada içim çok huzursuz. Bilen biri açıklar mi
Rubella igg pozitif
Keton pozitif
Anti cmv pozitif
Bunlar normal dışı degerlermis. Tehlikeli bir durum var gibi hissediyorum.
Burdaki cihaza göre on gün gerideydi. Dr normal dedi birşey açıklamadı yolladı. Sinir oldum. Rabbim su dr lara biraz insaniyet versin
Canm çok çıkarmadım afedersiniz6-7 defa anca ama çok yiyemiyorum . su çok icemyorm. Yediğim şeyler çok çok az ve kısıtlı . Umarım geçer artık ağzındaki tad beni mahvediyor resmen. Cevabın için çok teşekkür ederimCanım igg pozitif daha önce geçirilmiş enfeksiyon igm şuan demek ama keton pozitifse şu kaybı oluyo serum yiyebilirsin çok kusma yaşadın mi benim aşırı kustugum zamanlar protein pozitif ama keton negatifti doktorum serum tedavisi gerek görmedi keton da pozitif olursa serum tedavisi başlarız dedi doktora göster mutlaka
Ben de sudan tiskinmistim ilaç içtiğim suyu zor yutuyodum çok zor geçirdim günde üç beş kere bazen daha fazla çıkardım Allah yardım etsin ben ağzımdaki kötü tada damla sakızı cigneyerek çare buldum zencefilli sakizlar da varmış hem bulantiyi bastıran ben bulamadım ama damla sakızı iyi geliyo çok fazla acı tükürük salgilaniyo o da mide bulandırıyorCanm çok çıkarmadım afedersiniz6-7 defa anca ama çok yiyemiyorum . su çok icemyorm. Yediğim şeyler çok çok az ve kısıtlı . Umarım geçer artık ağzındaki tad beni mahvediyor resmen. Cevabın için çok teşekkür ederim
Bilmiyom doktor su alcaz diyo birde kandan bakılıyordu acaba devlet hastanesi bunu yapiyomuAnkaralıyım ben de ama evlenip geldim bursaya neredeyse 1 sene olacak. Senin sonucun yine içini ferah tut diyebileceğim oranda
Canım özel labaratuarların yaptığı kan testleri var. İmkanın varsa araştır derim. Su almak biraz daha zorlu birşeyBilmiyom doktor su alcaz diyo birde kandan bakılıyordu acaba devlet hastanesi bunu yapiyomu
Şu aldirmayacam 3 hafta sonra 3lu 15 Kartal'da 4 lu test var onlar ikilinin testin daha gelismisimi acabaCanım özel labaratuarların yaptığı kan testleri var. İmkanın varsa araştır derim. Su almak biraz daha zorlu birşey
Canım çok geçmiş olsun başka bi topikte arkadaşın riskli çıktı harmony test sanırım ondan yaptırdı temiz çıktı amniyosenteze gerek kalmadı özelde yapılıyor pahalı biraz 1750 gibi bi fiyatı var kan yurt dışına gidiyor on gün içinde sonucu geliyorBilmiyom doktor su alcaz diyo birde kandan bakılıyordu acaba devlet hastanesi bunu yapiyomu
Ya alisverise ciktim reyonda ust taraftan bisi almak icin parmaklarimin ucuna basarak yukariya uzandim. Normal uzanmak iyi degil ama bu sekide de sorun olur mu acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?