temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım aile hekimine gidiyor musun? Testlerimin çoğunluğunu o takip ediyor sonuçlarımı doktoruma götürüyorum. Ekstra bir test istediğinde beni doktorum yönlendiriyor. Başka bir doktora gitmeyi dene belki fark görürsün. Ben dün girdim ayrıntılı usg ye. 15+6 da yani. Balcalıda da 6 martta detaylıya gireceğim sonrasında sonuçları doktoruma götüreceğim ama öncesinde yine çağırdı 28 inde şubatın. Ayrıca 2lide yine doktorun ense kalınlığı bırun kemiği galan ölçecek. 2li de 11 ve 14 arası yapılıyor.

Misirpatlagi canım ilk gebeliklerde 20.haftaya kadar hissedilmemesini normal karşılıyorlar. Ben hissediyorum ara ara. Doktoruma sordum sürekli hissedemezsin ara ara olur daha küçük dedi. Mesela 2 gündür tık yok ama dün ayrıntılıya girdim bebek iyi. O hareket etse de biz anlamıyoruz. Üzülmr hissetmiyorum diye daha zamanı var. Sonra çok canımız yanacak bir sağ bir sol güm güm gelecekler :)

valla kımısı var agzını hıc hayra acmıyo ınsanı ürkütüyo daha cok. kulak asma bosver daha mınnacık annesı rahım duvarına carpmıyokı hıssedeım :) bencede hamılelıgın 4 ayından ıtıbaren dogum ıznıne cıkılmalı su işyeri dışında o kadar mutlu bı hamılelegım var kı cok sukur sorunsuz gıdıyor. ama bunlar cıldırtcak benıde cocuguda sinirli bı bebek olursa sorumlusu onlar zatn

Aynen canım hiç stres yapma. Olumsuz konuşana da bir daha kaygılarını anlatma. Çoğaltmaktan başka işe yaramıyorlar.
Dediğin gibi erkekte de trip hiç olmuyor. Eşimi kızdırıyorum iki gündür çocuk şimdiden sana çekti bi tripler küsmeler falan diye
Sağ salim kavuşucaz inşallah bebişlerimize üzme kendini hiç

Kızlar slm... kan ve idrar tahlili olmuştum geçen hafta. Malesef ilgisiz bir dr olduğu için sonuçları salı günü başka bir dr a gosterceegim. Ama bu arada içim çok huzursuz. Bilen biri açıklar mi
Rubella igg pozitif
Keton pozitif
Anti cmv pozitif
Bunlar normal dışı degerlermis. Tehlikeli bir durum var gibi hissediyorum.
Burdaki cihaza göre on gün gerideydi. Dr normal dedi birşey açıklamadı yolladı. Sinir oldum. Rabbim su dr lara biraz insaniyet versin

Erken canım kafaya takma sakın .18.haftadan sonra hissedersin.

Canim ben de 15+4 um hala hissetmiyorum. 20. haftaya kadar yolu varmis canini sikma hic.

Canım igg pozitif daha önce geçirilmiş enfeksiyon igm şuan demek ama keton pozitifse şu kaybı oluyo serum yiyebilirsin çok kusma yaşadın mi benim aşırı kustugum zamanlar protein pozitif ama keton negatifti doktorum serum tedavisi gerek görmedi keton da pozitif olursa serum tedavisi başlarız dedi doktora göster mutlaka

Canm çok çıkarmadım afedersiniz6-7 defa anca ama çok yiyemiyorum . su çok icemyorm. Yediğim şeyler çok çok az ve kısıtlı . Umarım geçer artık ağzındaki tad beni mahvediyor resmen. Cevabın için çok teşekkür ederim

Ben de sudan tiskinmistim ilaç içtiğim suyu zor yutuyodum çok zor geçirdim günde üç beş kere bazen daha fazla çıkardım Allah yardım etsin ben ağzımdaki kötü tada damla sakızı cigneyerek çare buldum zencefilli sakizlar da varmış hem bulantiyi bastıran ben bulamadım ama damla sakızı iyi geliyo çok fazla acı tükürük salgilaniyo o da mide bulandırıyor

Bilmiyom doktor su alcaz diyo birde kandan bakılıyordu acaba devlet hastanesi bunu yapiyomu
Canım çok geçmiş olsun başka bi topikte arkadaşın riskli çıktı harmony test sanırım ondan yaptırdı temiz çıktı amniyosenteze gerek kalmadı özelde yapılıyor pahalı biraz 1750 gibi bi fiyatı var kan yurt dışına gidiyor on gün içinde sonucu geliyor

Ya alisverise ciktim reyonda ust taraftan bisi almak icin parmaklarimin ucuna basarak yukariya uzandim. Normal uzanmak iyi degil ama bu sekide de sorun olur mu acaba yaaa

Ya alisverise ciktim reyonda ust taraftan bisi almak icin parmaklarimin ucuna basarak yukariya uzandim. Normal uzanmak iyi degil ama bu sekide de sorun olur mu acaba yaaa

Valla ben uzanmıyorum yardım istiyorum. Belki o kadarcık zararı olmaz ama hamileyim alır mısınız dediğimde yardım ediyorlar sağolsunlar. Zararı olacağını zannetmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…