- 20 Ocak 2017
- 121
- 65
- 18
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.621
Kendinizi üzmeyin bebeğinizde üzülecek sizinle birlikte.Başına gelmeyen biri için konuşmak kolay olabilir ama günümüzde birçok insana yapılan risk tahmini yanlış çıkıyor malesef.Çok yakın bir akrabamın 3 çocuğu var gayet sağlıklılar. 4. Çocuğuna doktorlar kesinlikle down sendromlu dediler,aldırmam yapamam dedi.Down sendromluda olsa doğuracağım dedi.Doğana kadar hep down sendromu dedi doktorlar.Bebek doğdu,kabullenmişti herkes down sendromlu doğacak diye.Ama çocuk down sendromlu falan değil.Gayette sağlıklı.Siz sıvı aldırırmısınız bilmiyorum riskleri var diyorlar,ilk çocuk olunca dahada zor tabi riske girmek.Çok uzattım ama her zaman doğru çıkmıyor yani,umarım yanılmışlardır.Allah yardımcın olsun arkadaşımBenim ilk bebeğim olacak gözlerim ağlamaktan şişti sabahtan beri araştırıyorum
Canım detaylı bilgim yok okonuda malesefŞu aldirmayacam 3 hafta sonra 3lu 15 Kartal'da 4 lu test var onlar ikilinin testin daha gelismisimi acaba
Siz hissetmemekten bahsediyorsunuz 16 +2 yim. Ben daha çocuğun cinsiyetini bile bilmiyorum . Göstermiyor . Yani dert etne25 ekim son adet tarihim canim. Bende de ilk gebelikten gobek kaldi belki hissetmem daha zor olur. Kendimi sartlandirdim her istedigimde hastaneye gidip ultrasona girmiycem sonucta dedigim gibi kismet. Bir de ruyamda bebegin kalp atisinin durdugunu gormustun o yuzden zor geciyo biraz. Allah yardimcimiz olsun:) insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Canım gözün aydın :) aramıza hoşgeldinKızlarr çok şükür bende bugün cinsiyeti öğrenebildim sonunda gösterdi bizim sıpa erkekmişsağlığıda iyi şükür, bir ay sonra ayrıntılı ultrasona cagrdı doktor, ama bu ultrasonun amacı ney ki ne öğreniyoruz ne faydası var bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Canım ileri ultrasonla bebeğin organ gelişimi heryeri detaylı bakılıyor ikili vs gibi testten daha önemli ve güzel bence Ah ben de bi öğrensem cinsiyeti 15+4 olduk perşembe gidicem inşallah gösterir bize neyi var neyi yokKızlarr çok şükür bende bugün cinsiyeti öğrenebildim sonunda gösterdi bizim sıpa erkekmişsağlığıda iyi şükür, bir ay sonra ayrıntılı ultrasona cagrdı doktor, ama bu ultrasonun amacı ney ki ne öğreniyoruz ne faydası var bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Bende 14 haftaligiz hissetmiyorum gerçi bejim gaz ve kabızlık olduğu için gaz hareketlerinden hissetmiyorumKizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
Hareketleri hissetmeye başladıysan çok iyi ben hissetmiyorum aklıma çok kötü şeyler geliyorHa bu arada benimkinde erkek bazen kıvır kıvır durmuyor genelde sagdaydi bu sıralar yukarı doğru cikiyo
Çok kararsızım bebeğimi aldırmıycam gebeliğime müdahale edilip bir varsa birşey düzeltilmeyecekte sadece aklımda soru işareti kalmasın istediğim için bilmiyorum ve cok kararsızımKendinizi üzmeyin bebeğinizde üzülecek sizinle birlikte.Başına gelmeyen biri için konuşmak kolay olabilir ama günümüzde birçok insana yapılan risk tahmini yanlış çıkıyor malesef.Çok yakın bir akrabamın 3 çocuğu var gayet sağlıklılar. 4. Çocuğuna doktorlar kesinlikle down sendromlu dediler,aldırmam yapamam dedi.Down sendromluda olsa doğuracağım dedi.Doğana kadar hep down sendromu dedi doktorlar.Bebek doğdu,kabullenmişti herkes down sendromlu doğacak diye.Ama çocuk down sendromlu falan değil.Gayette sağlıklı.Siz sıvı aldırırmısınız bilmiyorum riskleri var diyorlar,ilk çocuk olunca dahada zor tabi riske girmek.Çok uzattım ama her zaman doğru çıkmıyor yani,umarım yanılmışlardır.Allah yardımcın olsun arkadaşım
Hayır ikili test diğerlerine göre daha doğruluk payı yüksek diye biliyorum. Devlet hastanesinde amniosentez yapılıyor ama ne kadar güvenilir bilemem bir perinatolog bulmak işimizi daha kolaylaştırırŞu aldirmayacam 3 hafta sonra 3lu 15 Kartal'da 4 lu test var onlar ikilinin testin daha gelismisimi acaba
Hissedersin daha ben kafamdan sildim Allah in izniyle sağlıklı sıhhatli olurlarHareketleri hissetmeye başladıysan çok iyi ben hissetmiyorum aklıma çok kötü şeyler geliyor
Merhabalar hanımlarben geldim sonunda uzuuuuun güzel bir tatil yaptık çok şükür. Herşey çok güzeldi kızımız hiç üzmedi bizi pazartesi kontrolü var inşallah herşey yolundadır. Benim göbüş hafiften çıktı artık sizler nasılsınız? Keyifler Nasıl?
Hoşgeldin :)) ne güzel dinlendiniz :) benim de ihtiyacım var kemiklerim çok ağrıyor şu sıralar gobus benim de çıktı gibi ama hala kilo almadım eksi kilomdayim kasktan gobegimin biraz altına kadar sert bi çıkıntı var ve acıyo oralarim sizin de o şekilde mi ?Merhabalar hanımlarben geldim sonunda uzuuuuun güzel bir tatil yaptık çok şükür. Herşey çok güzeldi kızımız hiç üzmedi bizi pazartesi kontrolü var inşallah herşey yolundadır. Benim göbüş hafiften çıktı artık sizler nasılsınız? Keyifler Nasıl?
Hoşgeldin :)) ne güzel dinlendiniz :) benim de ihtiyacım var kemiklerim çok ağrıyor şu sıralar gobus benim de çıktı gibi ama hala kilo almadım eksi kilomdayim kasktan gobegimin biraz altına kadar sert bi çıkıntı var ve acıyo oralarim sizin de o şekilde mi ?
Bu yaz cocuklar hep erkek dogcak heralde:) cogu erkek.bende bu hafta gircem ayrintiliya organlarına bakiyolar diye biliyorum,kemiklerine beynine falan canımKızlarr çok şükür bende bugün cinsiyeti öğrenebildim sonunda gösterdi bizim sıpa erkekmişsağlığıda iyi şükür, bir ay sonra ayrıntılı ultrasona cagrdı doktor, ama bu ultrasonun amacı ney ki ne öğreniyoruz ne faydası var bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Hep öyle canım sağa doğru daha çok sağ bacağımı bile yukarı çekersem acıyo bazen adım atarken bile sızlıyor perşembe kontrolüm bakalım soylicem doktoraHep öyle mi peki yoksa ara ara mı o sertlik? Benim de acıdığında sertlik olduğunda bakıyorum da bebiş oluyor genelde. Şu sıralar dışa vurmuyor kendini içte hep. O eline gelen kısım rahim de olabilir göbek deliğine yaklaşıyor rahim büyüyor.
Hep öyle canım sağa doğru daha çok sağ bacağımı bile yukarı çekersem acıyo bazen adım atarken bile sızlıyor perşembe kontrolüm bakalım soylicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?