temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet zaten kemik ağrısı da çekiyorum belim bacaklarım inanılmaz ağrı tutuyo genelde akşamları

Dikkat et canım uzan bol bol. Belim benim de öyle. Yatarken resmen mahvoluyorum. Magnezyum içtiğim gün rahatım ama içmediğimde ağrım var. Kilo almayayım diye gün aşırı iç dedi. Bana kalsa her gün içerim rahatlıyorum çünkü

Slm kızlar benim göbeğim kasiniyo sizde de öyle olan var mı ay bi tatlı kasiniyo ki
Canım benim de kaşınıyor üstelik sadece göbeğim değil göğüslerim de kaşınıyor ama çatlak çok oluyormuş kaşıyınca diye kaşımamaya çalışıyorum. Bazen delirecek gibi oluyorum kaşıyorum ama hayırlısı :)

Ay kilo mu yapıyormuş ki ben zaten çok almaktan korkuyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum

Ay kilo mu yapıyormuş ki ben zaten çok almaktan korkuyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum

Valla öyle dedi bana ben hem efermag hem de magnorm içiyorum bir o bir o.. Magnorm berbat tadı da Vitamin de içemiyorum aslında ne zaman içsem öksürük nöbeti geçiriyorum. Valla çözemedim ben

Kızlar vitamini ben bırakmıştım öksürük krizim oluyor diye. Yok o değildir diye dün içtim gece kalbim çarptı başım döndü. Sabahta nabız 91 di. Şimdi de tansiyon 123 - 71 nabız 90. Rahatsız hissediyorum kendimi. Vitamini keşke almasaydım öksürmekten berbat durumdaydım dün. Napsam ne geçirir. Magnezyum içtim şimdi. O zarar vermiyor neyse ki.. Kalbim ağzımda sanki

Daha önce b12 de bende yan etki yaptı. Vitaminlerden korkuyorum

Slm kızlar benim göbeğim kasiniyo sizde de öyle olan var mı ay bi tatlı kasiniyo ki
Benim butun vucudum kasiniyor inanilmaz sekilde.. bende kasiyorum dayanamiyorum :) gogus bel gobek en cok kasinan yerler Allah kolaylik versin bize :)

Benim butun vucudum kasiniyor inanilmaz sekilde.. bende kasiyorum dayanamiyorum :) gogus bel gobek en cok kasinan yerler Allah kolaylik versin bize :)

Aman dikkat kaşınma çatlama belirtisi nemlendirici sürün.. Ben ilkinde çok kaşındım krem de sürmedim belki daha az çatlardım. Siz bebe yağı falan sürün.

Valla öyle dedi bana ben hem efermag hem de magnorm içiyorum bir o bir o.. Magnorm berbat tadı da Vitamin de içemiyorum aslında ne zaman içsem öksürük nöbeti geçiriyorum. Valla çözemedim ben
Bana da imom devam et dedi arada alıyorum resmen içmek istemiyorum hiçbi ilacı bu arada benim nabzim 100 u hiç düşmüyor 100 110 hep tansiyonum da düşük 9/5 10/6

Ay sorma bende kasimamaya çalışıyorum ama göbegim özellikle nasıl tatlı kasiniyo en kısa zamanda geçer inşallah

Canım bi sorun yoktur Allah in izniyle. Uzm kendini. Doğum için bi fikrin var mi normal yada sezeryan. Hangisini istiyorsun

Canım gyno ferro bana da yan etki yaptı. Deli gibi istifra ediyordum. Yan etkilerine ishal de ve bildiğim kadarıyla. Ben hemen doktoru mu aradım. Ve kesinlikle içme hapı yan etki yapmış birak hemen dedi. Tekrar kontrole gittiğimde mina mix verdi onun yerine.

13. Haftada gitmistim muhtemelen erkek demisti doktorum. Sali günü tekrar gidicem o zaman netleşecek. Senin ne cinsiyet ?

Bana da imom devam et dedi arada alıyorum resmen içmek istemiyorum hiçbi ilacı bu arada benim nabzim 100 u hiç düşmüyor 100 110 hep tansiyonum da düşük 9/5 10/6

Ya oğlumda öyleydim çok kötü çok zor. Bunda iyi gidiyordu anlamadım noldu. Magnezyum içinde iyiyim biraz şuan. İnşallah normale döner nabzın tansiyonun

18+2 yim hala bisey hissetmiyorum canım. Senin tedirgin olmanı gerektirecek bisey yok. Ben de doğum yapmış her arkadaşıma soruyorum ne zaman hissettiniiz diye. 20. Haftadan sonra diyorlar

Selam kizlar nasılsınız
2 gun once dolgusu dusen disim kırıldı. Gece gidip cektirdim. Doktordan yazi istediler çekmeden. Ozele gidip hem muayene oldum hem yaziyi aldim.
Bebis iyi Allaha sukur. Ama ters dönmüştü. Boynunun ustune yüklemis butun yükünü :) ayaklar havadaydi.
Pipisini göstermeden de geçmedi

Ya oğlumda öyleydim çok kötü çok zor. Bunda iyi gidiyordu anlamadım noldu. Magnezyum içinde iyiyim biraz şuan. İnşallah normale döner nabzın tansiyonun
Hee kontrolde tansiyon düşük ama çıkması önemli bizim için diyo doktor nabız çarpıntı yapmiyo artık başlarda çok yapıyordu ama o zaman 136 ları görmüştüm

Hee kontrolde tansiyon düşük ama çıkması önemli bizim için diyo doktor nabız çarpıntı yapmiyo artık başlarda çok yapıyordu ama o zaman 136 ları görmüştüm

İyi o zaman canım. Brnim normalde hep 76 falan nabız 80i geçince kötüleniyorum çarpıntı oluyor. Oğlumda bende 136 gördüm yaaa ölcem sanmıştım. O zaman ki doktorum 14 e 9 ve nabız 140ı geçmezse sorun yok demişti. Sağ salin doğsunlar biz de sağ salim doğuralım da şimdilik başka istek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…