- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.641
Evet zaten kemik ağrısı da çekiyorum belim bacaklarım inanılmaz ağrı tutuyo genelde akşamlarıO zaman magnezyum gerekli olabilir canım. Doktora söyle kaslar gerilme yapıyor zannedersem
Evet zaten kemik ağrısı da çekiyorum belim bacaklarım inanılmaz ağrı tutuyo genelde akşamları
Canım benim de kaşınıyor üstelik sadece göbeğim değil göğüslerim de kaşınıyor ama çatlak çok oluyormuş kaşıyınca diye kaşımamaya çalışıyorum. Bazen delirecek gibi oluyorum kaşıyorum ama hayırlısı :)Slm kızlar benim göbeğim kasiniyo sizde de öyle olan var mı ay bi tatlı kasiniyo ki
Ay kilo mu yapıyormuş ki ben zaten çok almaktan korkuyorum çok dikkat etmeye çalışıyorumDikkat et canım uzan bol bol. Belim benim de öyle. Yatarken resmen mahvoluyorum. Magnezyum içtiğim gün rahatım ama içmediğimde ağrım var. Kilo almayayım diye gün aşırı iç dedi. Bana kalsa her gün içerim rahatlıyorum çünkü
Ay kilo mu yapıyormuş ki ben zaten çok almaktan korkuyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum
Benim butun vucudum kasiniyor inanilmaz sekilde.. bende kasiyorum dayanamiyorum :) gogus bel gobek en cok kasinan yerler Allah kolaylik versin bize :)Slm kızlar benim göbeğim kasiniyo sizde de öyle olan var mı ay bi tatlı kasiniyo ki
Benim butun vucudum kasiniyor inanilmaz sekilde.. bende kasiyorum dayanamiyorum :) gogus bel gobek en cok kasinan yerler Allah kolaylik versin bize :)
Bana da imom devam et dedi arada alıyorum resmen içmek istemiyorum hiçbi ilacı bu arada benim nabzim 100 u hiç düşmüyor 100 110 hep tansiyonum da düşük 9/5 10/6Valla öyle dedi bana ben hem efermag hem de magnorm içiyorum bir o bir o.. Magnorm berbat tadı daVitamin de içemiyorum aslında ne zaman içsem öksürük nöbeti geçiriyorum. Valla çözemedim ben
Ay sorma bende kasimamaya çalışıyorum ama göbegim özellikle nasıl tatlı kasiniyo en kısa zamanda geçer inşallahCanım benim de kaşınıyor üstelik sadece göbeğim değil göğüslerim de kaşınıyor ama çatlak çok oluyormuş kaşıyınca diye kaşımamaya çalışıyorum. Bazen delirecek gibi oluyorum kaşıyorum ama hayırlısı :)
Canım bi sorun yoktur Allah in izniyle. Uzm kendini. Doğum için bi fikrin var mi normal yada sezeryan. Hangisini istiyorsunBenim doktorum da jimerde cenk bey..amniyosentezden once bu kan testini yaptir bakalim dedi.amniyosentezden korktum ben..
Detayli ultrasona nerde gireceksin??
Detayli ultrason iicn 18.haftada gel,yalcin kimya varmis ona gondereyim seni dedi.
10 gun nasil gececek bu kan testi icin ben de bilemiyorum valla..
Allahim bize sabir evlatlarimiza saglik versin..
Canım gyno ferro bana da yan etki yaptı. Deli gibi istifra ediyordum. Yan etkilerine ishal de ve bildiğim kadarıyla. Ben hemen doktoru mu aradım. Ve kesinlikle içme hapı yan etki yapmış birak hemen dedi. Tekrar kontrole gittiğimde mina mix verdi onun yerine.Kızlar demir ilacı gynofero sanol kullanan var mı aranızdabu ilaç bağırsaklarımi pert etti özür dileyerek söylüyorm.
Ne yaptım ne ettim olmuyor daha bir hafta oldu kullanali çok rahatsızım bıraksam ne olur Dr da sormayı unuttum ...
Kan değerine bakmadan verdi Dr aslında kan oranım testlerde normal içmesem mi yaaa
İçmeyince de vicdan yapıyorm off ne yapsam
13. Haftada gitmistim muhtemelen erkek demisti doktorum. Sali günü tekrar gidicem o zaman netleşecek. Senin ne cinsiyet ?Canım hissedersin cinsiyeti neydi. Benim ilk gebelik ama hissediyorum bir haftadır çok şükür her gün hissediyorum hatta karnima hafifçe dokununca üst üste birkaç kez bebeğim de oraya vuruyor pıt diye tabi dışardan görünmüyor ama ben hissediyorum
Bana da imom devam et dedi arada alıyorum resmen içmek istemiyorum hiçbi ilacı bu arada benim nabzim 100 u hiç düşmüyor 100 110 hep tansiyonum da düşük 9/5 10/6
18+2 yim hala bisey hissetmiyorum canım. Senin tedirgin olmanı gerektirecek bisey yok. Ben de doğum yapmış her arkadaşıma soruyorum ne zaman hissettiniiz diye. 20. Haftadan sonra diyorlarKizlar merhaba bebegini hisseden var mi? Bi arkadas ben hissetmiyorum deyince ama artik hissetmen gerek dedi :/ ilk bebegimin kalbi durdugu icin tedirgin oluyorum.. hersey Allahtan kismette varsa nasip olur insallah ama insan ister istemez dusunuyor. 14 15 haftaligimdir en fazla. Hicbisi hissetmiyorum. Her tedirginligimde de ultrasona girmek istemiyorum.. benim gibi hissetmeyen var mi acaba
Hee kontrolde tansiyon düşük ama çıkması önemli bizim için diyo doktor nabız çarpıntı yapmiyo artık başlarda çok yapıyordu ama o zaman 136 ları görmüştümYa oğlumda öyleydim çok kötü çok zor. Bunda iyi gidiyordu anlamadım noldu. Magnezyum içinde iyiyim biraz şuan. İnşallah normale döner nabzın tansiyonun
Hee kontrolde tansiyon düşük ama çıkması önemli bizim için diyo doktor nabız çarpıntı yapmiyo artık başlarda çok yapıyordu ama o zaman 136 ları görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?