- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.661
Benim de normalde hep bildiğim 70 80 olurdu nabız tansiyonum da hep 12/7 11/7 olurdu bana da şimdi doktor tansiyonunu takip et dedi idrarda protein çıkmıştı şimdi yok çok şükür inşallah kucağımıza aldığımız günleri görelimİyi o zaman canım. Brnim normalde hep 76 falan nabız 80i geçince kötüleniyorum çarpıntı oluyor. Oğlumda bende 136 gördüm yaaa ölcem sanmıştım. O zaman ki doktorum 14 e 9 ve nabız 140ı geçmezse sorun yok demişti. Sağ salin doğsunlar biz de sağ salim doğuralım da şimdilik başka istek yok
Benim de normalde hep bildiğim 70 80 olurdu nabız tansiyonum da hep 12/7 11/7 olurdu bana da şimdi doktor tansiyonunu takip et dedi idrarda protein çıkmıştı şimdi yok çok şükür inşallah kucağımıza aldığımız günleri görelim
Ben de almak istiyorum eşim engelliyor daha erken diyor baktirmiyo bile reyonlara bide cinsiyet öğrensem :) senin oğlan abi oluyo en sevdiğim şeydir bi abi olması ya da iki tane yaşı yakın kız çocuğu hep güzel gelmiştirHamilelikten dengeler değişti vallatabii kontrol altına almak lazım. İyi çıkmış idrar tahlilin iyi bari. Ben hastanede yaptırıyorum idrarı aile hekimliğinde saçma sapan çıktı orda gayet iyiydi beklediğinden bakteri ürüyormuş. Bir kan dedi kan yaptırıyorum artık. Amin sağ salim görelim kucağımızda.. Bugün oğlumun ısrarlarıyla aldık kardeşine bir şeyler çok garip oluyor mini mini :)
Ben de almak istiyorum eşim engelliyor daha erken diyor baktirmiyo bile reyonlara bide cinsiyet öğrensem :) senin oğlan abi oluyo en sevdiğim şeydir bi abi olması ya da iki tane yaşı yakın kız çocuğu hep güzel gelmiştir
Benim de geçmedi canım. Hala sıkıntılı. Herşeyi yiyemiyorum. Yoğurt çorbası pilav makarna. Başka bişe yiyemiyorum ve koku sıkıntısı çok hala. Yemek kokusu olunca altüst oluyorumArkadaşlar hala bulantısı kusması olan var mı ne durumdasınız? Ben 15.haftamdayım 1 gün iyiysem iki üç gün sürekli bulantı olmasa da sabahları ve yemeklerden sonra ağır bi bulantım oluyor, çoğunlukla da kusunca rahatlıyor midem, ne zaman tamamen geçecek acaba çok merak içindeyim :/
Benim de geçmedi canım. Hala sıkıntılı. Herşeyi yiyemiyorum. Yoğurt çorbası pilav makarna. Başka bişe yiyemiyorum ve koku sıkıntısı çok hala. Yemek kokusu olunca altüst oluyorum12 dediler geçmedi 14 dediler geçmedi 16 dediler hala geçmedi napıcam bilmiyorum
Canım sorma ben de çok zor durumdayım salça soğan sarımsak baharat olan hiçbirşey yiyemiyorum e onlarsız da yemek yok. Ve normalde benim en sevdiğim şeylerdi onlaraız yemek yemezdim. Bir değişik oldu bu iş sinirlerim bozuluyor sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. İnşallah geçer ikimizin de artıkCanım oğlumda o koku sıkıntısı hiç geçmedi. Mutfağa girip kokmayan şeyler pişirdim. Kızartma falan eşim kendine yaptı hep. Şuan koku sıkıntım yok ama salçalı yemek yiyemiyorum, bir de ne zaman yumurta yesem bulantım oluyor. Bu memleletimde de her şeye salça koyarlar. İnşallah sürmez geçer senin ki.
Evet ben Bakırköy Sadi konuk ta yaptıracağım. Küçük oğlumda da orada yaptırmıştım.Kızlar devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yapılıyor mu
Ben içinde soğan olan hiçbişeyi yiyemiyorum şuan yediğim gibi çıkarıyorum, çorba yada sulu yemek tarzı şeyleri 3-4 kaşıkdan fazla yiyemiyorum,sıvı şeyleri direk çıkarıyorum,aslında yiyememekten ziyade hazmetmiyor midem olduğu gibi çıkıyor, anca yemektrn sonra hemen yatarsam anca öyle midem de kalıyor ilginçtir kiBenim de geçmedi canım. Hala sıkıntılı. Herşeyi yiyemiyorum. Yoğurt çorbası pilav makarna. Başka bişe yiyemiyorum ve koku sıkıntısı çok hala. Yemek kokusu olunca altüst oluyorum12 dediler geçmedi 14 dediler geçmedi 16 dediler hala geçmedi napıcam bilmiyorum
Canım sorma ben de çok zor durumdayım salça soğan sarımsak baharat olan hiçbirşey yiyemiyorum e onlarsız da yemek yok. Ve normalde benim en sevdiğim şeylerdi onlaraız yemek yemezdim. Bir değişik oldu bu iş sinirlerim bozuluyor sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. İnşallah geçer ikimizin de artık
Kızlar bende en son adet tarihim 14ekim Doğum tahmini olarak 02.08.2017 inşallah :) 15 haftalık olduk salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama kendi doktorum şuan izinli başka bir doktora gidicem fakat tedirginim geçen ay yine başka doktora gittiğimde doktor terslemişti de beni kendi doktorum yine izinliydi o yüzden çekimserim bakalım inşallah hayırlısıyla görürüm bebeğimi 15haftadan sonra sizlere doktor herhangi bir vitamin önerdi mi bide cinsiyeti ne zaman öğrendiniz öğrenen var mı :)
selam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
Valla bende karıştırıyordum adetin ilk gününden hesaplanırsa 16 haftalık olması gerekir herhalde adetin bitişinden hesaplıyor doktor diye kendi kendime düşündüm sormadım da hiç bide ultrason kağıdında 02.08.2017 yazıyor ordan tahmin ettim hep tahmin hep tahmin daha Doğum süreci yakın olmadığından o konulara girmedik biraz daha yaklaşınca o detaylara girmek istedim bide size ek olarak vitaminlerinizi kaçıncı haftada verdi doktor ben bi folik asit kullandık şimdiye kadar bide çok heyecanlanıyorum ağla ağla ultrasonda görünce nutkum tutuluyor soracak olduğum soruyo herşeyi görünce unutuyorum öyle değişik işteCanın 14 Ekim sat nasıl 15 haftalıksın ve 2 Ağustos doğum zamanı anlamadım ben
Geç döllenmemi yoksa.. Doktorun izinliymiş mecbur başkasına gideceksin napacaksın yani ne saçma.. Vitamin decavit verdi kullanmıyorum ben günlük gıdalardan aldığım için. Maltofer (demir) ve magnezyum kullanıyorum. Cinsiyeti de cuma ayrıntılıda başka doktor söyledi bana ama kendi doktorum bekle dedi :)
Bilge Kağan erkek olursa Nil kız olursa tabi değişir mi değişir şimdilik bunlar dönüyo aramızda perşembe cinsiyet öğrenince inşallah daha netlesiriz :)selam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
Canım öyle düşünme. Çok beğendiğin bir isim varsa da koy içinde kalmadın. Ben çınar ismine karar verdim. Babası da dedenin ismini istiyor. Ali çınar koyacağız o yüzden. Ama çınarı kullanmayı düşünüyoruz. Ben çok beğeniyorum başkasında olsa da çok yakın olmadıkça sıkıntı yapma bence. Sonuçta onlar için güzel birşey çocuklarının adını çok beğeniyorsunki sen de çocuğuna koymuşsunselam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?