temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anladım canım.benim sat 15 Ekim de ondan şaşırdım aramızda 1 gün var yani :) şuan 16+1 deyim ben. 22 temmuz doğum. Geeçi 10 gün önce falan doğar benim sezaryen çünkü. 2. Doğum. Ondan şaşırdım valla. bana 12. Haftada foliği bıraktırıp vitaminleri başlattı. Magnezyumu da pazartesi günü aldım. Sorma magnezyumu ben de unuttum sormayı aile hekimime gitmiştim al sen dedi öyle aldım cuma da doktoruma diyip bir de ondan aldım unutulabiliyor yaa o görüntüsü falan baika bir heyecan..

Bizim daha ilk o yüzden hep bir şaşırmaca heyecan öyle değişik bilmiyorum salı günü gidince artık bana da söyler doktor herhalde bide ben ilk 3. Ay bitince test filan yapıyorlar ya onları yaptırmadım doktor demişti gel emse kalınlığı testi var bide bişeyler saymıştı ben yaptırmadım belki gitseydim doktora o hafta söylerdi bu bu vitaminleri al diye artık şalı gününe kaldı bakalım hayırlısı

Aynen canım mutlaka söylerdi. 2li test vardı o haftalarda bir de ayrıntılı olarak ense kalınlığı falan ölçeceklerdi. Salı günü verir mutlaka sana

Benimde şafak 02.08.2017 :)

Ben de 14 oldum.muhakkak her sabah cikariyorum.gun icinde de hep mide bulantisi..valla cok yoruyor isteyken ozellikle..ne zaman gecer acaba??

selam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
canım biz ataberk ya da atahan düşündük, atahan bir tanıdığımızın çocuğunun ismi ama yapıcak bişi yok onu seçersek =)

kızlar günaydın dünden beri karnımın sağ tarafına sancı giriyor.anlık bıçak saplanır gibi.dün biraz az su içmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum.bunu yaşayan yada daha önce birinden duyan oldu mu

kızlar günaydın dünden beri karnımın sağ tarafına sancı giriyor.anlık bıçak saplanır gibi.dün biraz az su içmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum.bunu yaşayan yada daha önce birinden duyan oldu mu

Kaç haftalıktın canım sen? Su az içtiğinden olabilir belki. Ben yaşadım magnezyum içince geçiyor bende.

Günaydın, Cumartesi doktora gittim. Doktor değiştiricem.
Ultrason berbattı. Cocugumu göremedim tam net. Dogum hanede yokmuş hastanede
29aralıkta gittiğimde 8 haftalık idi. 14.haftalık olması gerekirken şuan 15 haftalık oldu. Normalide aslında 15.haftalıktı.

15+2 oldum.aslında previt positive kullanıyorum onun içinde magnezyum var bildiğim kadarıyla umarım bi sorun olmaz

Anladım canım. İçinde varsa sorun olacağını zannetmiyorum. Ters bir hareket yapmış olabilir misin? Bir anda yani

canım biz ataberk ya da atahan düşündük, atahan bir tanıdığımızın çocuğunun ismi ama yapıcak bişi yok onu seçersek =)

ay ne zor şeymiş demi :) bizde bulamadım yani karar veremedik. izmirliyiz izmirde yaşıyoruz Efe Ege bu yuzden olablilr dedik ama herkes koydu :) poyraz demir çınar ata şuan aklımızdakiler

Canım benimde son adet tarihim 25 ekim aynı haftadayız seninle hiç korkma bende hissetmiyorum az kaldı ama 2-3 haftaya hissedermişiz Daha erken bekle bak pıtır pıtır hissedicez işalah tekmelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…