- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #6.681
Valla bende karıştırıyordum adetin ilk gününden hesaplanırsa 16 haftalık olması gerekir herhalde adetin bitişinden hesaplıyor doktor diye kendi kendime düşündüm sormadım da hiç bide ultrason kağıdında 02.08.2017 yazıyor ordan tahmin ettim hep tahmin hep tahmin daha Doğum süreci yakın olmadığından o konulara girmedik biraz daha yaklaşınca o detaylara girmek istedim bide size ek olarak vitaminlerinizi kaçıncı haftada verdi doktor ben bi folik asit kullandık şimdiye kadar bide çok heyecanlanıyorum ağla ağla ultrasonda görünce nutkum tutuluyor soracak olduğum soruyo herşeyi görünce unutuyorum öyle değişik işte
Bizim daha ilk o yüzden hep bir şaşırmaca heyecan öyle değişik bilmiyorum salı günü gidince artık bana da söyler doktor herhalde bide ben ilk 3. Ay bitince test filan yapıyorlar ya onları yaptırmadım doktor demişti gel emse kalınlığı testi var bide bişeyler saymıştı ben yaptırmadım belki gitseydim doktora o hafta söylerdi bu bu vitaminleri al diye artık şalı gününe kaldı bakalım hayırlısı
Benimde şafak 02.08.2017 :)Kızlar bende en son adet tarihim 14ekim Doğum tahmini olarak 02.08.2017 inşallah :) 15 haftalık olduk salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum ama kendi doktorum şuan izinli başka bir doktora gidicem fakat tedirginim geçen ay yine başka doktora gittiğimde doktor terslemişti de beni kendi doktorum yine izinliydi o yüzden çekimserim bakalım inşallah hayırlısıyla görürüm bebeğimi 15haftadan sonra sizlere doktor herhangi bir vitamin önerdi mi bide cinsiyeti ne zaman öğrendiniz öğrenen var mı :)
Canım bi sorun yoktur Allah in izniyle. Uzm kendini. Doğum için bi fikrin var mi normal yada sezeryan. Hangisini istiyorsun
Arkadaşlar hala bulantısı kusması olan var mı ne durumdasınız? Ben 15.haftamdayım 1 gün iyiysem iki üç gün sürekli bulantı olmasa da sabahları ve yemeklerden sonra ağır bi bulantım oluyor, çoğunlukla da kusunca rahatlıyor midem, ne zaman tamamen geçecek acaba çok merak içindeyim :/
Ben de 14 oldum.muhakkak her sabah cikariyorum.gun icinde de hep mide bulantisi..valla cok yoruyor isteyken ozellikle..ne zaman gecer acaba??
canım biz ataberk ya da atahan düşündük, atahan bir tanıdığımızın çocuğunun ismi ama yapıcak bişi yok onu seçersek =)selam kızlar erkek ismi buldunuz mu hangi ismi beğensem ya kuzenim koymuş oluyor yada eşimin tarafında birileri. isim kalmadı sanki
kızlar günaydın dünden beri karnımın sağ tarafına sancı giriyor.anlık bıçak saplanır gibi.dün biraz az su içmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum.bunu yaşayan yada daha önce birinden duyan oldu mu
Aynı zamanalra denk getirmişizBenimde şafak 02.08.2017 :)
15+2 oldum.aslında previt positive kullanıyorum onun içinde magnezyum var bildiğim kadarıyla umarım bi sorun olmazKaç haftalıktın canım sen? Su az içtiğinden olabilir belki. Ben yaşadım magnezyum içince geçiyor bende.
15+2 oldum.aslında previt positive kullanıyorum onun içinde magnezyum var bildiğim kadarıyla umarım bi sorun olmaz
Benimde şafak 02.08.2017 :)
canım biz ataberk ya da atahan düşündük, atahan bir tanıdığımızın çocuğunun ismi ama yapıcak bişi yok onu seçersek =)
12 de öğrendim %80 kız demişti doktorum :)arkadaşlar bebişlerin cinsiyetlerini hangi haftada öğrendiniz ve cinsiyetleri ne.
Canım benimde son adet tarihim 25 ekim aynı haftadayız seninle hiç korkma bende hissetmiyorum az kaldı ama 2-3 haftaya hissedermişiz25 ekim son adet tarihim canim. Bende de ilk gebelikten gobek kaldi belki hissetmem daha zor olur. Kendimi sartlandirdim her istedigimde hastaneye gidip ultrasona girmiycem sonucta dedigim gibi kismet. Bir de ruyamda bebegin kalp atisinin durdugunu gormustun o yuzden zor geciyo biraz. Allah yardimcimiz olsun:) insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
14 haftalikken kız dedi doktorarkadaşlar bebişlerin cinsiyetlerini hangi haftada öğrendiniz ve cinsiyetleri ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?